Şimdi Ara

BÖYLE YAPSAM VÜCUDUM GELİŞİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergun mekik çeksem ve hergun 5 er arttırsam karın kaslarım gelişirmi.mesele bugun 50 yarın 55 çekcem sonra 60 pazartesi 100 çekcem sonra 105-110--115-120-125-130 fln gibi yapsam gelişirmi bide kol kaslarımı geliştirmekiçin ne yapmalıyım(şınav dışında) şınav çekince çok zorlanoyorum 20 fln çekiyorum ama sonras ı zor şınavı hergun 5 er arttıramam 2 gunde 1 şınav fazla çeksem kol kaslarım gelişir mi

• barfiks çek bütün kasların çalışıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

Hergun mekik çeksem ve hergun 5 er arttırsam karın kaslarım gelişirmi.mesele bugun 50 yarın 55 çekcem sonra 60 pazartesi 100 çekcem sonra 105-110--115-120-125-130 fln gibi yapsam gelişirmi bide kol kaslarımı geliştirmekiçin ne yapmalıyım(şınav dışında) şınav çekince çok zorlanoyorum 20 fln çekiyorum ama sonras ı zor şınavı hergun 5 er arttıramam 2 gunde 1 şınav fazla çeksem kol kaslarım gelişir mi

Hergün spor yaparsan gelişemezsin, çok fazla enerji harcar ve bunu telafi edemezsen İskeletor adayı olursun.Bir gün yap bir gün dinlen ve günlük en az 4 en fazla 6 öğün güzelce yemek ye.Senin yapacağın şınav ve mekik belli bi yere kadar daha sonra vücut alışacaktır bunun için spor salonuna gitmen lazım.Ayrıca biliçsiz olarak yapma kendini sakatlarsın ve spor yapmana engel olacak durumlar olabilir.ve sana boş işler bunlar diyen insanları sakın dinleme kim istemez sağlıklı olmayı, fiziğinin düzgün olmasını ve güçlü olmayı sen devam et ama bilinçli olarak.Bizim zamanımızda internet yoktu Rocky ve Van damme'yi izleyip coşup spor yapıyoduk.senin elinin altında internet var iyi değerlendir umarım anlamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaperone -- 28 Ocak 2006 23:01:10 >

• barfikse kaçtan başlamalıyım dha 5 tane çekemiyomkaçtan başlamalıyım ve kaçar kaçar arttırmalıyım sizce

aslında beden dersi içinde hazırlık sayıyorum çünkü mekik ve şınavdan not veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 28 Ocak 2006 22:59:56 >
  • Zamanımızda daha çok beyin kası önemli kanımca. Önce orayı geliştirmeye bak. Daha sonrasında sağlığına dikkat et yeter. Gerisi boş..
  • tamam kapatalım konuyu vazgeççtim bişey yazmayın lütfen
  • bende şınav ve mekik çekiyom dermin çektim çok yoruldum 92 mekik 40+40+12 fln 29 tanede şınav bitmiş durumdayım yarın yapmıcam dediğiniz gibi devamlı yemek yiyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaaavv bunlar nasıl insan yav çocuk yardım istiyo "herifler sen bu işleri bırak beyin önemli diyo" kardeşim buna bişey diyen yok zaten, mutlaka öyle ama izin verinde bunun yanında sporda yapsınlar yav.

Cahil kıskanır, Okumuş takdir eder.
  • bence mekikle falan uğraşma. kendini zorlamazsan bi halta yaramaz, zorlarsan boynunu falan incitebilirsin.. bi ay çekersin hergün, sonra bi kaç gün ara verirsin eski haline dönersin.
    benden sana tavsiye yürüyüş yap bol bol. kendine güveniyosan koşu yap ve yediklerine dikkat et. "yok abi ben rambo gibi kas yapıcam" diyosan, bunlara ek olarak body building salonuna git.orada güzel aletler var. oraya gidersende bi tavsiyem var. sakın ona buna hava atıcam diye ağırlıklara yüklenme. 50kiloyu 4kere kaldırmak yerine, 4kiloyu 50kere kaldır. çok daha faydalı olur
  • Mekik ve şınav gayet iyi bir başlangıç ve arttırarak gitmen sana olumlu olarak geri donecektir. Barfiks konusunda endi$elenme bugün 5 yapıyorsan 5 yapmaya devam et ama yapabildiğin kadarı için uğraş. 5 yapabiliyorsan 6. da kolların yanmaya başlıyorsa öldür kendini yinede 6. yı yap. Zaten bu tempoda gidersen bidahaki ay 10 lara çıkarsın. Aman kulak asma bi$eylere. Vucudun sağlığı insanı kendine getirir. Kendine guvenirsin , ondan sonra beynine guvenirsin. Beyin kası geli$tirip , günün yarısında önündeki koca göbeği dü$ünürsen o beyin zaten i$ine yaramaz. Bunlar bo$ i$ler değil , bunlarla uğraşmayanlar bo$ i$çilerdir. Bilgidin yolda devam et. Gidebilirsen spor salonuda neden olmasın ;)
  • Proteinli besinler tuket.. Ozelliklede idman sonrasinda tavuk falan ye mesela...
  • Bu sporu yapacak veya yapan arkadaşlar günlük en az vücut ağırlığınız kadar protein almanız lazım eğer baya bi yükleniyosanız aldığınızın bi yarısı kadar daha protein almanız lazım, ama karbonhidrat ve vitamin almayıda unutmuyosunuz tabi.Bu konuda ne olursa sorabilirsiniz.Antreman, beslenme vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Egean

Proteinli besinler tuket.. Ozelliklede idman sonrasinda tavuk falan ye mesela...

sonra kuş gribinden gebersin

kuş gribine
  • hemşo nerelerdesin bea
    quote:

Proteinli besinler tuket.. Ozelliklede idman sonrasinda tavuk falan ye mesela...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

quote:

sonra kuş gribinden gebersin

kuş gribine

Hiç bişey olmaz ama yumurta ve tavuğu çok iyi bi ısıda ve belli bi sürede ısıtman lazım bunu da internetten öğrenebilirsin.
  • Konu ile ilgili arkadaşlarhttp://www.exrx.net/Lists/Directory.html adresinden faydalanabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kofte

Mekik ve şınav gayet iyi bir başlangıç ve arttırarak gitmen sana olumlu olarak geri donecektir. Barfiks konusunda endi$elenme bugün 5 yapıyorsan 5 yapmaya devam et ama yapabildiğin kadarı için uğraş. 5 yapabiliyorsan 6. da kolların yanmaya başlıyorsa öldür kendini yinede 6. yı yap. Zaten bu tempoda gidersen bidahaki ay 10 lara çıkarsın. Aman kulak asma bi$eylere. Vucudun sağlığı insanı kendine getirir. Kendine guvenirsin , ondan sonra beynine guvenirsin. Beyin kası geli$tirip , günün yarısında önündeki koca göbeği dü$ünürsen o beyin zaten i$ine yaramaz. Bunlar bo$ i$ler değil , bunlarla uğraşmayanlar bo$ i$çilerdir. Bilgidin yolda devam et. Gidebilirsen spor salonuda neden olmasın ;)

BÜTÜN "Ş" LERİ "$" ŞEKLİNDE YAPMAK ZOR OLSA GEREK AMA BİR KAÇ TANE ATLAMIŞSIN

NEYSE ARKADAŞIM İNŞALLAH HEVESİN KIRILMADAN DEVAM ETTİREBİLİRSİN BU SÜREKLİ ARTIRARAK ŞINAV ÇEKME İŞİNİ SANA BİŞİ SÖYLİYİM SAKIN KENDİNE GÜCÜNE KUVVETİNE GÜVENEREK NE DE OLSA KENDİMİ TOPARLARIM DİYEREK ARA VERME ÇALIŞMALARINA, SONRA BENİM GİBİ OLURSUN ŞİMDİ 20 ŞINAV ZOR ÇEKİYOR BİR ZAMANLAR YIKILMAZ DENİLEN BU KOLLAR

• amino asit ve wey protein tozu oneririm bunun yaninda bir salona gidip aletlerden faydalanman lazim yoksa şekil mekil yapamazsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granddevil -- 29 Ocak 2006 3:08:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.