Şimdi Ara

Böyle vücüt yapmak için [SS'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
9.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

Orijinalden alıntı: panelci

Çook kolay;Glutamin+creatin+anabolic halo yada protein tozu+haftada 4 gün idman+tavuk+balık+sebze+prinç lapası ve biraz sustanon ile 1,5 senede yaparsın..

hocam siz zengin sandınız herhalde bizi

5 senedir yapıyorum zengin değilim.sigaraya ve alkole vereceğim parayı spora harcadım tavsiye edermisin dersen steroidle değil ama doğal yaparak kıvamında tavsiye ederim sağlıklı ve diri bir vücut ama çekemeyenlerin sloganı yaşlanınca sarkacan,sanki vücut yapmayanlar yaşlanınca manken gibi kalıyor..

Edit;imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panelci -- 19 Mart 2012; 20:31:06 >
  • birinci resimdeki karın kaslarını unut bence ya adamın vücudu anormal şekilde kas çıkmaya yatkın yada hayvani şekilde bişeyler kullanmış
  • quote:

quote:

quote:

Çook kolay;Glutamin+creatin+anabolic halo yada protein tozu+haftada 4 gün idman+tavuk+balık+sebze+prinç lapası ve biraz sustanon ile 1,5 senede yaparsın..

5 senedir yapıyorum zengin değilim.sigaraya ve alkole vereceğim parayı spora harcadım tavsiye edermisin dersen steroidle değil ama doğal yaparak kıvamında tavsiye ederim sağlıklı ve diri bir vücut ama çekemeyenlerin sloganı yaşlanınca sarkacan,sanki vücut yapmayanlar yaşlanınca manken gibi kalıyor..

Edit;imla

Arkadaş sonuna kadar haklı sigaraya vereceğin parayı spora yatır...

• yaz yaklaştı ya karın kaslı bu vücut resimlerini çok görücez anlaşılan :)

ben yaklaşık 1 yıldır spor yapmaktayım.Buna son 2 ayda yüzmeyide dahil ettim.Protein tozu hariç herhangi bir ilave kullanmadım.Tatlı bir vücut oluştu.Bu kadar değil ama.Bunlar bana görüntüde abartı gliyor çok nedense :)
  • quote:

o adamlar o vücut için kaç kere sustanol, testo almışlardır haberin varmı? üstelik en az 5 yıl + altyapı + genetik var o resimlerde.
  • steroid akıyor bunlar profesyonel fitnes'cılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

o adamlar o vücut için kaç kere sustanol, testo almışlardır haberin varmı? üstelik en az 5 yıl + altyapı + genetik var o resimlerde.

Haberim var 5 senedir bende yapıyorum,kaldiki o adamlar sustanon,Anapolonu vucutlarına sürmezler daha farklı steroidler(oksandralon gibi) doktor kontrolünde kullanır sürekli kan tahlili yaparlar..kısacası bu vücudu yapmak her babayigidin harcı değil,millet kebapları,dönerleri götürürken cips kola içerken siz prinç kapasına talim edip yarım ekmek köftenin tadını unutacaksınız..

• beyler protein tozu kullanırsan zararı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

quote:

quote:

quote:

Edit;imla

Arkadaş sonuna kadar haklı sigaraya vereceğin parayı spora yatır...

sigarayla alkolle işim olmaz bende spor yapıyorum yaşım 19 bu arada

• İlac veya protein tozu + kilo aldırıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Çalışmayı bırakırsan vücudun böyle bir hal alacaktır.

Böyle vücüt yapmak için [SS'li]

Bırakırsan öyle olursun evet ama o adamın yaşındaki başka adamlara bak bide vücutlarına
  • quote:

Daha evvel body sporuna merak saldığım için ordan kalan bilgimle konuşuyorum: Resime kanıp aldanma. Kaslar sarkmaz. Sarkacak bir yapısı yoktur ki.

http://www.eurostargym.com/ansiklopedi/innovaeditor/assets/Arnold/Arnold_Schwarzenegger_full.jpg

Bak burdaki haliyle kıyaslayınca hakikaten 'çökmüş' gibi görüntüsü var. Ama bunlar esasında yağ. Bir de dik oturmamaktan ya da sağlığına dikkat etmemekle alakalı. Anatomik yapı bozulursa, yağ oranı artar deri sarkarsa böyle bir görüntü oluşabilir. Ama bu gücünden bir kayba neden olmaz.

Body yapmak isteyen arkadaşlara bir şey söylemek istiyorum. Ben de sizin gibi kızları (hatta sadece kızları değil, erkekler de dahil. Bütün arkadaş çevremi, ailemi vs) etkilemek için heveslendim. Ama adam öyle olduğunu anladı ki salona küçükleri almıyoruz üstelik sağlık raporu alman gerek dedi. (Yaşım 17 idi o zaman, ne küçüğü ya diyecektim ama demedim biraz da tırstım )

Eğer yaşlanıp çökmemek, vücudunuzun ortopedik yapısını korumak, daha sağlıklı ve güzel görünümlü bir vücuda sahip olmak, en önemlisi daha güçlü bir insan olmak istiyorsanız yapacaksınız. Sorumluluklarım var, vaktim yok diye endişeye kapılmayın. Yemin ediyorum, 2-3 antrenmandan sonra sporun ne kadar zevkli olduğunu anlayacaksınız. Ben basketbol antrenmanlarına isteksiz gidiyordum ortaokuldayken. Okul takımı seçmelerinin ilkine alınmadığımda acayip sinirlenmiştim ve nerdeyse antrenmandan çıkmaz olmuştum. Derslerim de acayip tökezlemiştim ama umrumda değildi. Keşke hoca bizi bırakmasaydı. Belki şu an farklı yerlerde olabilirdim. B.ktan bi okulun s.. b.ktan bi almanca bilmemne bölümüne 5 yıl tüketmek için düşmemiş olurdum.

Spor zevklidir. Adelelerin ısınır, böyle eriyeceğini zannedersin. Hiç koşmamış, merdiven çıkmaya aciz insanlar bilemez tabii. O salon ne ter kokardı LAN!

Şimdiki halime bakıyorum da arnol gibi olmuşum bende. Zayıftım iyi besleniyordum. Şimdi allahına kadar abur cubur ve kiloya battım. Bi harekete geçmenin zamanı geldi galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 19 Mart 2012; 23:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

quote:

Bırakırsan öyle olursun evet ama o adamın yaşındaki başka adamlara bak bide vücutlarına

bu sarkma olayı halk efsanesi arkadaşlar. Kendisi vücuduna değer vermiyor diye kimse vermesin diyenlerin uydurması. arnold bu işi çok ciddi yapmış birisi 1947 doğumlu hesaplayın kaç yaşında olduğunu, ona rağmen vücudu hala dinç.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

quote:

bu sarkma olayı halk efsanesi arkadaşlar. Kendisi vücuduna değer vermiyor diye kimse vermesin diyenlerin uydurması. arnold bu işi çok ciddi yapmış birisi 1947 doğumlu hesaplayın kaç yaşında olduğunu, ona rağmen vücudu hala dinç.

Gençler Allah aşkına yapmayın bu adam neredeyse dedeleriniz yaşında ve düzenli hayatı,sporu ve beslenmeyi tamamiyle hayatından çıkarmış birisi.Ben yine de o yaşa geldiğimde o adamın vücuduna sahip olabilirsem şükrederim.Emin olun yaşıtlarını hatta kendinden 15 20 yaş küçükleri şu haliyle güç konusunda ezip geçebilecek bir yapıya sahip bence.
    Bu arada Frank Zane gibi efsaneler var sporu bırakmayan.Bence onlarında fotoğraflarına bakmanızı öneririm....

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

quote:

adam 65'inde hocam millet o yaşta yürüyemiyor...kol ve omuz kasları benimkinden iyi yeminle....he birde tüm arkadaşlara birşey soracaktım...body build yapan 16 yaşındaki her insanın boy uzaması durur mu...şuan 1,74'üm 1,85 olma hedeflerim var...eğer boy uzaması duracaksa cardio yapayım kondüsyon için...

• O vucütler kimyasalsız olmaz.

Kimyasalla bile 4-5 senede ya yaparsın, ya yapamazsın. Genetik yapına bağlı.

O ilk resimdeki vucutta ne hayvani birşeydir, photoshop değilse helal olsun yapana.
  • Burada yazılanları görünce dehşete düştüm. Bu spora ilgisi olan ve başlamak isteyen genç arkadaşlarımında gözü korkmuştur eminim.

20 kişiden 1-2 tane adam akıllı doğru bilgi veren dışında bir adam yok ortada. Hem konuyu açan arkadaşa, hem de konuya cevap yazan arkadaşlara tavsiyem biraz body frumtr yi incelesin. Tek tek antremanlardan beslenme düzenine kadar.

Ayrıca hem supplement hem de çok normal olarak steroidden korkan arkadaşlara da söyliyim, 2 yıl çok iyi antreman ve çok iyi beslenme düzeniyle hayalinizin çok üstünde bir vücuda sahip olabilirsiniz steroid ve supplement kullanmadan. Supplementler destekleyici besin maddeleridir, çoğunun karaciğeri biraz fazla çalıştırmak dışında hiç bir zararı yoktur(Ki ben doğal beslenmeden yanayım, protein tozu ve türevleri dışında başka bir supplement kullanmaya gerek görmüyorum).

Steroiddi zaten aklınızdan bile geçirmeyin, sanmayınki bu sporu yapanların çoğu kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 20 Mart 2012; 0:21:56 >

• En güzelide spor salonuna gelip posterlere bakıp ben böyle olmak istemiyorum abi bu kadar fazla kas yapmak istemiyorum demeleri sanki 2 dambıl fazla basınca ayar kaçıp kaslanacak zannediyor millet...
  • meter'in twitter hesabında buldum "gelişimin hızı %100 natural" demiş görüntüler 2 haftada bir çekilmiş

• steroid ile yaparsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.