Şimdi Ara

BOYLE SOYULMAK YENİ MODAMI!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sadece sunu soylemek istiyorum oyunu bıratıgımı ve bunun nedenin daha once yazdım.. paylaşmak istediğim şey benim bırakmama sebeb olan olay... 2 gun onceki mesajda yazdım sadece bir dc yedim ve aradan 2dk geçmedi ve girdiğimde yan charımdaki ve normal 61 lwl priest charımdaki itemler ve paralar yok sadece inventoryde 1coin var o gunden beri arastırıyorum...... bunlara en yakın arkadaşım ve komsum olan 2bir kişide dahil ve bir arkadaşımızda bu formdan olma üzere ismi sanırım MAVİLİDER idi bu sekilde soyulan 32 kişi oldu...... boyle bir bir kişinin yapması ne kadar mumkun bunu site(K2 şirketi) sadece pre. alınsın diye sectikleri bir kaç char olabilirmi. çünkü siteye mesaj atadıldıgında üzgünüz yardım edemeyiz diyorlar ve aynı sekilde bu kişilerden cogu pre. üye degil..... EGER MAVİLİDER YADA BOYLE BİR OLAYLA KARSI KARSIYA KALAN BİR ARKADASIMIZ BU YAZIYI OKURSA PRE. ÜYE OLUP OLMADIGINI YAZABİLİRMİ..herkeze iyi geceler

• Üzülerek belirtmeliyim ki bende sizlere katılıyorum :(
  • emeğe yazık
  • ayıp ya walla bu oyun boş artık hep oyle millet dupe yapyıo zengin oluyo koxpla kasıyo biz burda dolasıyoz fakir fukara gibi..
  • kardeş o soyulma şekli tamamen k2 nin yaptığı birşey bana göre
  • benim gibi işte gece(saat 12 gibi)dc oldum sonra 10 dk sonra girdiğimde şifre ve itemler gitti..Sonra bir daha daha aldım para ile ama yine soyulduk ama öğrendim ki mail adresinin deiştirsek kafi imiş ama iş işten geçti..mavi benim kankam dır..Çok şeyler paylaştk..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Eski forumlara ne oldu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum en yakın zamanda japkoya geçmeni tavsiye ederim yardım sınırsız
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOUCH_MY_FEAR

Bu Ne OLuyor Şimdi anLamadım

Sadece Post Kasıyorsun Ya Cevap Ver Ya Hiç Bişi Yazma

Geçmiş oLsun Kardeş Boşver Üzülme Bende Soyuldum Çok aradım Ama Bulamadım
  • SOMEONE İN THE DARK kardeşim bu olayın aynısı benim başıma geldi 2 ay önce(yan charlar bom boş ve inv 1 coin) . forumada yazdım bunu. olay gerçekleştiği gün gold pre nin bitmesine daha 15 gün civarı bişey vardı. neyse daha sonra adamlara 1 kaç ticket gönderdim itemlerim geri gelmez ise oyunu bırakacağımı falan yazdım. 3 gün sonra tüm itemlerim herşey geri geldi. hatta ben bu şerefsizlere teşekkür yazısıda gönderdim ayriyetten. neden şerefsiz dedim onuda anlatayım. sanırım itemlerim mayıs ayının 7si gibi geri geldi. neyse 12 mayıs 2006 server bakımında bu rollbackden gelen tüm itemler yine silindi sanırım şöle bi olay oldu. benim charımı boşaltan yada soyan kişilerdeki itemler bana rollback yapıldığında silinmedi. bu durumda bendeki itemler düpe oldu direkman. ilk server bakımındada silindi. daha sonra ne yazdıysam ne yaptıysam ilgilenmediler. hatta 4k knight cash alıp bunun paypal referans numarasını herşeyi gönderdim. olmadı olmadı.... nalet oyunu bırakamıyorum üzüldüğüm tek şey bu. k2 nin Allah belasını versin lanet olsun ne diyeyim.

• sadece şunu diyom geçmiş olsun
  • bence bi program sayesinnde tamamen üzerinde ne var ne yok soyuluyo örneğin yanı olay cypher bölümündeki goldhunter charının başına geldi lwl i 65 di emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOMEONE İN THE DARK

Beyler sadece sunu soylemek istiyorum oyunu bıratıgımı ve bunun nedenin daha once yazdım.. paylaşmak istediğim şey benim bırakmama sebeb olan olay... 2 gun onceki mesajda yazdım sadece bir dc yedim ve aradan 2dk geçmedi ve girdiğimde yan charımdaki ve normal 61 lwl priest charımdaki itemler ve paralar yok sadece inventoryde 1coin var o gunden beri arastırıyorum...... bunlara en yakın arkadaşım ve komsum olan 2bir kişide dahil ve bir arkadaşımızda bu formdan olma üzere ismi sanırım MAVİLİDER idi bu sekilde soyulan 32 kişi oldu...... boyle bir bir kişinin yapması ne kadar mumkun bunu site(K2 şirketi) sadece pre. alınsın diye sectikleri bir kaç char olabilirmi. çünkü siteye mesaj atadıldıgında üzgünüz yardım edemeyiz diyorlar ve aynı sekilde bu kişilerden cogu pre. üye degil..... EGER MAVİLİDER YADA BOYLE BİR OLAYLA KARSI KARSIYA KALAN BİR ARKADASIMIZ BU YAZIYI OKURSA PRE. ÜYE OLUP OLMADIGINI YAZABİLİRMİ..herkeze iyi geceler

sen doğru olanı yapmışsın oyunu bırakmışsın bende artık yalnızca private sreverlarda takılıom

k2 ye para kazandırmayın
    sakın pre almayın

şiir gibi oldu :)

• japko nun linkini atabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeRVaN

dostum en yakın zamanda japkoya geçmeni tavsiye ederim yardım sınırsız
    japon hükümeti bilgisayar bağımlılığını azaltmak için belli bir saat oynamadan sonra %5 xp düşürüyor dakika başında
  • gecmis olsun . uzulerek soylerimki K2 bir ticarethane ve ayni zamanda illegal islerinde dondugu bir ticaret hane. halen edit Char yaptirmak mumkun halen bilincli Drop almak mumkun. halen rollback attirmak mumkun.
  • geçen ay lvl 55 charım soyuldu iki adet +6 mirage +7 fp set ve +7 takılar hepsi gitti hostess boşboştu invetory de bomboştu pre değilim gerekli gereksiz herşey alınmıştı hostessteki zevk için koleksiyon yaptığım silkbunle lar bile alınmıştı
  • artık oyun oynarken her Dc oluşum d akorkuyorum acaba heck lendimii yeter artık :(:(
  • premium aldırmak için yapmadığı kalmadı bu k2 nin
  • GECMİŞŞ OLSUN

BENİM Kİ DE HACKLENDİ
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.