Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
207.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Force GT ile oyun iyi oynanabiliyor mu?Ona göre Force GT almayı düşünüyorum
    Tarihi eser direksiyomla denemek bile istemiyorum.Test driver 2 den sonra hangi oyunu denediysem deadzone konusunda çığır açtı alet

Oynanıyormuş hocam, bizzat kullanıcısı söyledi. :) Bende alacağım.

Hocam internetten 0 almayı düşünüyorsanız paslaşalım o zaman en ucuzunu bulalım

• quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

sizdede kasma var mı?

Oyun baya zorluyor sistemi ya. İyi bir sistem şart yani.

I7 920 ve 4890 var tum ayarlar en dusukte oyun kasıyor kafayı yiyecem 1024x768 de bile oynanmıyor.

AMD Phenom 3x ve 3650 ile 1440x900 AA 2x de 0 kasma oynuyorum ben.
    Hatta herkes kasıyo dedi diye ayarları düşük açtım AA yı sonuna kadar açsam bile kasmayacak gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Force GT ile oyun iyi oynanabiliyor mu?Ona göre Force GT almayı düşünüyorum
    Tarihi eser direksiyomla denemek bile istemiyorum.Test driver 2 den sonra hangi oyunu denediysem deadzone konusunda çığır açtı alet

Oynanıyormuş hocam, bizzat kullanıcısı söyledi. :) Bende alacağım.

Hocam internetten 0 almayı düşünüyorsanız paslaşalım o zaman en ucuzunu bulalım

Yok internetten almayacağım, dokunarak koklayarak elleyerek bimeks veya media markt'ten alacağım. Bimekste 146 tl
    http://www.bimeks.com.tr/urun/112812/logitech-driving-force-gt-direks.aspx

• Oyunu amd athlon 64 3000 - 1,5gb ram ve hd3650 ile oynuyorum kasmalar oluyor ama arabayı klavye ile hareket ettiremiyorum. Tuşları bilen varmı çözemedim.
  • Beyler ben oyunu kurdum türkçe yamayı da, direksiyonumu da taktım ancak direksiyon hassasiyetini oyun içinden değiştiriim zaman hiç hissedemiyorum. Direksiyon 180 derece dönüyor,markası Snopy.
  • Arkadaşlar ilk sayfadaki araba paketi linki ölü.Acaba yeni arabalar falan sunuluyorsa paylaşırmısınız.
  • Arkadaşlar ben oyunu tekrardan başka bir torrent dosyasından yükledim,Türkçe yamayıda yükledim.Ancak crack dosyası bulunmuyor galiba,oyuna tıkladığımda aynen şu hatayı veriyor ;

Program,d3dx9_39.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor.Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin.

Bana yardımcı olursanız sevinirim bir türlü oynayamadım yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMRePasHa

Arkadaşlar ben oyunu tekrardan başka bir torrent dosyasından yükledim,Türkçe yamayıda yükledim.Ancak crack dosyası bulunmuyor galiba,oyuna tıkladığımda aynen şu hatayı veriyor ;

Program,d3dx9_39.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor.Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin.

Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.Normal çalıştırınca bendede hata veriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

quote:

Arkadaşlar ben oyunu tekrardan başka bir torrent dosyasından yükledim,Türkçe yamayıda yükledim.Ancak crack dosyası bulunmuyor galiba,oyuna tıkladığımda aynen şu hatayı veriyor ;

Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.Normal çalıştırınca bendede hata veriyordu.

Denedim ancak olmadı

• quote:

Direct x in güncel versiyonunu bulup yükleyin.
    Olmazsa internetten sadece o dll dosyasını bulup(dll-files gibi sitelerden) system32 içine atarsanız düzelecektir
  • auto clutch nerden açılıyor?
  • quote:

google'a yaz d3dx9_39.dll indir. Diğer dll lerin yada oyunun kurulu olduğu yere at
  • abi biriniz link atın ya. pm de atamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

quote:

google'a yaz d3dx9_39.dll indir. Diğer dll lerin yada oyunun kurulu olduğu yere at

O şekilde indirirse muhtemelen başka bir directx 9 dosyası eksik diyecektir. En iyisi, ya directx9'u tümden indirip kurun, ya da 2009,2010 yıllarına ait oyun varsa elinizde onun içinde de directx vardır ordan da kurabilirsin.

Düzenleme: Neden yazılar altı çizgili oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 15 Aralık 2010; 19:55:45 >

• banada yollarmısın pmden link oyun güzele benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvint343 -- 28 Aralık 2010; 12:10:28 >
  • bana torrent link lazım pm atarsnz ii olur
  • bu oyunun yeni versiyonu, yeni adıyla ''city car driving'' ingilizce olarak çıkmış. bisküvisi,krakeri malesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

bu oyunun yeni versiyonu, yeni adıyla ''city car driving'' ingilizce olarak çıkmış. bisküvisi,krakeri malesef yok

o ne demek bisküvi kraker
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

bu oyunun yeni versiyonu, yeni adıyla ''city car driving'' ingilizce olarak çıkmış. bisküvisi,krakeri malesef yok

Ceyhan
    Rize
    Ankara
    Cuma
    Karaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Ceyhan
    Rize
    Ankara
    Cuma
    Karaman

yorum yaptıktan sonra jeton düştü değiştirmeye üşendim bi daha şimdi editlemeye girmiştim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.