Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
207.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direk rus versiyonu alsak oluyormu acaba ?

Rus sitesinden de alışveriş yapasım gelmiyor açıkcası,steam satsa şunu hemen alacağım

Yeni haritalar ve özellikler çok iyi olmuş 2.2 versiyonunda..City car driving alsak bu özelliklerden mahrum kalacağız diye alasımda gelmiyor (:

Ne zaman update gelir acaba city car'a,update gelip 2.2 özelliklerini kazanırsa o zaman alalım

Edit

quote:

Game full name: City Car Driving 1.2
    Publisher: Multisoft
    Status: Not released! Coming soon - June 6 2011!

4gün sonra yeni paket geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 2 Haziran 2011; 13:50:38 >

• bende orjınal almayı dusunuyorum su yenı update cıksın ondan sonra karar verıcem
  • Eski versiyon 20 dolardı..Yeni ek pakette 5 dolarlık ek bir ücretle satışa sunulacakmış..

Yeni almak isteyenler içinde fiyat 25 dolar olucak 6 haziranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 2 Haziran 2011; 18:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Eski versiyon 20 dolardı..Yeni ek pakette 5 dolarlık ek bir ücretle satışa sunulacakmış..

Yeni almak isteyenler içinde fiyat 25 dolar olucak 6 haziranda.
    Ek paket 5 dolardan satılıyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 6 Haziran 2011; 1:53:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Arabam nasıl. Boşuna uğraşmışım şu araca ulaşmak için, tabi haritayada.. Kilitleri açmak için Rus forumlarında çözüm aradım, ve buldum.

Nasıl yaptım anlatayım?

3D Instructor 2.2 Home version 2010 UNLOCKER

1- Simulasyon açıksa kapatın.
    2- Kurduğunuz dizine giderek - Program Files\3D Instructor 2.2 Home\data\profiles - klasörünü açıyoruz. Orada "profiles.db3" adında bir dosya olması gerek.
    3-http://rghost.ru/3763666 veyahttp://file.qip.ru/file/ibWx39JB/3diunlocker.html linkinden dosyamızı indirin. Dosya inince klasörden çıkartın, içinden çıkan iki adet dosyayı 2. adımda gösterdiğim dizindeki "profiles" klasörüne atın.
    4- "3diunlocker" adlı programı açın ve "Unlock!" butonuna basın, açılan kutudan "profiles" klasöründeki "profiles.db3" dosyasını seçin ve "aç" butonuna tıklayın. 1-2 saniye sonra "dong" sesine benzer bir ses gelecektir. "x" butonuna basıp çıkın ve Simulasyonu açın.
    -5 Bitti! Artık her şey açık! :)

Türkçe anlatım bana aittir, bir teşekkür yeterlidir.

Bana bunun CİTY CAR DRİVİNG 1.2 olanı lazım.

• Oyunun ingilizce yaması var mı? Sayfalara biraz baktım ama bulamadım. Türkçe yamada da layout'u değiştiriyorum ama oyun açılmıyor. Nerede yanlış yapıyorum veya ingilizce yama var mı
  • Ben kaldırdım walla güzel oyun ne deyim gokeyyyn teşekkürler..:)
  • hocam bu oyunun enson 2.2 versiyonunu oynadım bildiğiniz gibi uçma sorunu var 10dk dynuyınca araba havalanıyor.

epeydir oynamıyorum bo sorun düzeltildimi yeni versiyon çıktı mı takip eden arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim yoksa 2.0 ı yükleyeceğim

2.2 ve üst versiyonlarda hala varmı uçma sorunu
  • uçma sorunu devam ediyor mu? yeni versiyon kürek çıktı mı?

alooo
  • Sanırım kimse sorunun çözümünü bulamamış durumda.. Tek çare 6-7 dk de bir ana menüye dönüp tekrar bir oyun başlatmak ki bu da 2-3 dk sürüyor oyunun zevki azalıyor. Bu arada g25 yada g27 ile oynayan arkadaşlar için ;
    Debriyajın kavrama noktası çok yukarda değil mi? Bir de direksiyonun sertliği duruken çok fazla , neredeyse dönmüyor. Birazcık hızlanınca ise çok hafif oluyor ve dururken bazen direksiyon sonuna kadar sola yada sağa dönmeye başlıyor. Bu sorun sizlerde de var mı?
  • 2.2 de otomatik vites kullanımı nasıl? P de öyle duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblespeed

2.2 de otomatik vites kullanımı nasıl? P de öyle duruyor.

frene basılı tutup vites attıracan d ye getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Teşekkürler kafa siz yazdıktan sonra çalıştı gerçekte de öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep-Yek

Sanırım kimse sorunun çözümünü bulamamış durumda.. Tek çare 6-7 dk de bir ana menüye dönüp tekrar bir oyun başlatmak ki bu da 2-3 dk sürüyor oyunun zevki azalıyor. Bu arada g25 yada g27 ile oynayan arkadaşlar için ;
    Debriyajın kavrama noktası çok yukarda değil mi? Bir de direksiyonun sertliği duruken çok fazla , neredeyse dönmüyor. Birazcık hızlanınca ise çok hafif oluyor ve dururken bazen direksiyon sonuna kadar sola yada sağa dönmeye başlıyor. Bu sorun sizlerde de var mı?

g25 ile kullandigim ayarlar asagida, debriyajin kavrama noktasi ayari yok ama bi miktar deadzone ile daha iyi hale getirilebiliyor bir dene belki senin icin daha uygun olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Teşekkürler kafa siz yazdıktan sonra çalıştı gerçekte de öyle.

cidden mi?

hiç otomatik vites araç kullanmadımda ondan sordum oyundada gerçeğin aynısıysa helal olsun

• hocam o sorun yüzünden yeminle laptop u kıracaktım

bende ağ üzerinden laptopan diğer pc ye bir dosya gönderirken aynı izne ihtiyaç var diyor ne yaptıysam çözemedim bu sorunu

siz şeyi deneyin sizin hesabınız administrator mu? yani yetkili olması gerekiyor
  • bende hala çözemedim.w7 kullanıyorum.:(
    dosya kopyalarken sıkıntı yokda baska pc ye bağlanınca bende o hata çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

Evet hesabım administrator.Neredeyse aranmadık yer bırakmadım fakat çözüm bulamadım.Win7 kullanıyorum bu arada.
    PM cevapladım.Varolan starter exe sini silip yerine ilacı atın.Eğer win32 klasöründe kilit işareti varsa ve hiç bir dosya kopyalanmıyorsa :

Windowsun güvenlik önleminden dolayı çıkıyor kilit simgesi,yok etmek isterseniz kilit çıkan programa sağ tıklayın>özelliklere girin>engellemeyi kaldır yazan yerdeki tık'ı kaldırın tamam deyin çıkın ,kilit simgesi artık kaybolmuştur.

Engellemeyi kaldır yazısı yok ise ;

sağ tıklayıp özelliklere gel, güvenlik sekmesine gelip gelişmiş'e ordanda düzenle'ye tıkla. izinler kısmından kendi kullanıcı adına veya "users" grubuna tam yetki verip tüm pencereleri tamam ile onayla

Not:Kilit işareti win32 değilde 3d instructor 2.2 klasöründe olabilir bunu program files içerisinden oyunun klasör isminin yanındaki kilit işaretinden anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 10 Haziran 2011; 19:44:58 >

• Oyun ayarlar kısmında direksiyon görünmüyor.Kafayı yemek üzereyim.Acayip sinir oldum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

quote:

Evet hesabım administrator.Neredeyse aranmadık yer bırakmadım fakat çözüm bulamadım.Win7 kullanıyorum bu arada.
    PM cevapladım.Varolan starter exe sini silip yerine ilacı atın.Eğer win32 klasöründe kilit işareti varsa ve hiç bir dosya kopyalanmıyorsa :

Windowsun güvenlik önleminden dolayı çıkıyor kilit simgesi,yok etmek isterseniz kilit çıkan programa sağ tıklayın>özelliklere girin>engellemeyi kaldır yazan yerdeki tık'ı kaldırın tamam deyin çıkın ,kilit simgesi artık kaybolmuştur.

Engellemeyi kaldır yazısı yok ise ;

sağ tıklayıp özelliklere gel, güvenlik sekmesine gelip gelişmiş'e ordanda düzenle'ye tıkla. izinler kısmından kendi kullanıcı adına veya "users" grubuna tam yetki verip tüm pencereleri tamam ile onayla

Not:Kilit işareti win32 değilde 3d instructor 2.2 klasöründe olabilir bunu program files içerisinden oyunun klasör isminin yanındaki kilit işaretinden anlayabilirsiniz.

Öncelikle ilgin için çok teşekkürler

Varolan starter exe'yi sildim.Yenisini atmaya çalıştım fakat yine aynı hatayı verdi.

Win32 veya 3d instructor 2.2 klasöründe kilit işareti yok ama yinede sizin dediklerinizi yaptım.

Hala aynı hatayı alıyorum
    Oyunun klasörünü masaüstüne atıp deneyin birde.Veya başka HDD varsa oraya kes yapıştır yaparak taşıyıp deneyin.Umarım sorun çözülür.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.