Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
207.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmT 106 GTI -- 8 Şubat 2011; 15:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Arabam nasıl. Boşuna uğraşmışım şu araca ulaşmak için, tabi haritayada.. Kilitleri açmak için Rus forumlarında çözüm aradım, ve buldum.

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home

Nasıl yaptım anlatayım?

3D Instructor 2.2 Home version 2010 UNLOCKER

1- Simulasyon açıksa kapatın.
    2- Kurduğunuz dizine giderek - Program Files\3D Instructor 2.2 Home\data\profiles - klasörünü açıyoruz. Orada "profiles.db3" adında bir dosya olması gerek.
    3-http://rghost.ru/3763666 veyahttp://file.qip.ru/file/ibWx39JB/3diunlocker.html linkinden dosyamızı indirin. Dosya inince klasörden çıkartın, içinden çıkan iki adet dosyayı 2. adımda gösterdiğim dizindeki "profiles" klasörüne atın.
    4- "3diunlocker" adlı programı açın ve "Unlock!" butonuna basın, açılan kutudan "profiles" klasöründeki "profiles.db3" dosyasını seçin ve "aç" butonuna tıklayın. 1-2 saniye sonra "dong" sesine benzer bir ses gelecektir. "x" butonuna basıp çıkın ve Simulasyonu açın.
    -5 Bitti! Artık her şey açık! :)

Türkçe anlatım bana aittir, bir teşekkür yeterlidir.

SAYFA 5'teymiş, Buyrun...

• hocam sağolasın yalnız o paket değil

paketi buldum ayrı indiriyorum şimdi 2.2

o kilidi kırmak içinmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmT 106 GTI

hocam sağolasın yalnız o paket değil

o kilidi kırmak içinmiş.

Evet o mesajı KURSAD. için yazmıştım
  • haa pardon o zaman :)

bu arada birşey diyecem 2.2 versiyona o kilit açmayı ekledim 206 cc yi alıyorum yükleme yerine %85 e kadar geliyor sonra hata veriyor oyundan çıkıyor bad allocation gibi bir yazı çıkıyor tamam diyorum sonra da starter.exe çalışması durdurdu diyor niye böyle oluyor sizce ?

yönetici modunda çalıştırıyorum k-lite yi 6.9.0. versiyonuyla güncelledim. ama yine aynı hatayı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmT 106 GTI -- 8 Şubat 2011; 15:49:53 >
  • Arkadaşlar hiç simülasyon oyunu kullanmayı bilmiyorum..arabayı hangi tuşlarla çalıştıracağüımı sööyler misiniz ? oyunu yükledimde..
  • önce t tuşunu basılı tutun sonra e ile arabayı çalıştırın sonra b ile emniyet kemeri takın space ile elfrenini indirin sonra 2 ye basın ( bu sırada t tuşu basılı olacak o debriyaj ) sonra gaz debriyaj ayarı ile arabayı kaldırın normal araba gibi

otm . sürmek isterseniz çok daha kolay.
  • çoook teşekkür ederim hızlı cevap için..hemen deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

quote:

Orijinalden alıntı: MhmT 106 GTI

hocam sağolasın yalnız o paket değil

o kilidi kırmak içinmiş.

Evet o mesajı KURSAD. için yazmıştım

Teşekkürler.
  • gerçekten bayağı güzelmiş.bende ışıklar yanmıyor yanlız.
  • bana crack lazım ne yaptımsa mevcut crackla hata veriyo elinde olan varsa yardımcı olursanız ii olur teşekkürler
  • mesajım bulunsun
  • Eger devir arttırmak istiyorsanız Shift tusuna basın .
  • Arkadaşlar bu oyunun ilk versinonunu nerden bulabilirim benim bilgisayar bunu açamıo önceden vardı ama şimdi bulamadım link bi yardım edermisniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Eger devir arttırmak istiyorsanız Shift tusuna basın .

denedim gözle görülecek bi fark göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Nasıl Gözle görülecek bir fark göremedin ? Gazı köklüyor işte ibrede belli oluyor otobana çıkıp 2. vitesde yol alırken sollamaya kalk ve asıl gaza gör ozaman nasıl fark oluyor sanırım yapamadınız ondan olabili?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Nasıl Gözle görülecek bir fark göremedin ? Gazı köklüyor işte ibrede belli oluyor otobana çıkıp 2. vitesde yol alırken sollamaya kalk ve asıl gaza gör ozaman nasıl fark oluyor sanırım yapamadınız ondan olabili?

Gaz pedalı sizde tam basılmıyorsa farkedilebilir.Ben ayarlardan ayarladım gaza köklenince full doluyo gaz göstergesi ondan farketmemiş olabilirim

• Niyeyse yağmurda kasıyor
  • sslerle destekleyelim konuyu
  • Başla o zaman
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.