Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
207.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Türkçe yama nasıl yapcam arkadaşlar yada ingilizce ?
    Hocam 2.2 için henüz TR yama yok 2.0 da çalışıyor sadece.

İngilizcedemi yok
  • agalar win 7 kullanıyorum hertrülü direcktleri yükledim olmadı win32 den açınca starter exe. çalışmayı durdurdu diyo kafayı yicem agalar akşamdan beri yapamadım nasıl olur bu lütfen bi yardımcı olun lütfen
  • akşamdan beri uğraşıyorum yaaa valla nasıl halllederiz bunu lütfen yardım edin arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

Türkçe yama nasıl yapcam arkadaşlar yada ingilizce ?
    Hocam 2.2 için henüz TR yama yok 2.0 da çalışıyor sadece.

İngilizcedemi yok

üstte yazıyor ingilizcenin nasıl yapılacağı
  • starter.exe hatası alanlar önce yönetici ile çalıştırmayı deneyin birde k-lite codec pack yüklü değilse bunu yükleyin öyle deneyin.
  • LAS VEGAS ilkten çok sağol ilglendiğin için usta dediğin gibi yönetici olayını denedim olmadı bide diğer dediğini yapıyım bakıyım inş olur
  • LASSSSSSSSSS VEGASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS aga senden Allah razı olsun ustaaa sabahtan beri bunla uğraşınca bide olunca insan çok seviniyo yawwww :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretto

LASSSSSSSSSS VEGASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS aga senden Allah razı olsun ustaaa sabahtan beri bunla uğraşınca bide olunca insan çok seviniyo yawwww :)

Sendende razı olsun ;)
    Çalıştığına sevindim Ne yaptınızda çalıştı codec pack ilemi?
  • aynen yaaa :D:D tekrar sağolasın
  • Deneyeceğim en kısa zamanda.
  • Toyota Corolla da otomatik vitesi klavyede nasıl atacağız? Uğraşıyorum ama P modundan bir türlü D konumuna geçiremedim. Bir de startex.exe sıkıntısı yaşayan arkadaşlar varmı? Ekran Kartım ATI RADHEON HD 3470 128MB. Oyun çok kasıyor ve bir süre sonra yönetici olarak çalıştırsam bile oyundan atıyor. LÜTFEN bu sorunlarıma bir çözüm....:( :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokrok

Toyota Corolla da otomatik vitesi klavyede nasıl atacağız? Uğraşıyorum ama P modundan bir türlü D konumuna geçiremedim. Bir de startex.exe sıkıntısı yaşayan arkadaşlar varmı? Ekran Kartım ATI RADHEON HD 3470 128MB. Oyun çok kasıyor ve bir süre sonra yönetici olarak çalıştırsam bile oyundan atıyor. LÜTFEN bu sorunlarıma bir çözüm....:( :(

frene bas ondan sonra atılıyo onu bulana kadar 2 saat uğraştım
  • oyunun linkini yollarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

oyunun linkini yollarmısınız?

+1 oyunun linkini yollar mısınız?
  • K4TL14M hocam çok sağol geçirebildim vitesi sonunda...
  • link atabilir misiniz bir de fx5200 le oynanabilir mi çerez niyetine bakalım bi
  • arkadaşlar o Peugeot 206 ları felan nasıl eklediniz normal oyunu kurduktan sonra üstüne paket olarak mı ekleniyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmT 106 GTI

arkadaşlar o Peugeot 206 ları felan nasıl eklediniz normal oyunu kurduktan sonra üstüne paket olarak mı ekleniyor ?
    Bunun için 2.2 versiyonu indirmeniz lazım yanlız o aracı açabilmen için belirli sürüş testleri var onları geçmen gerekiyor yada geçmiş sayfalarda lock dosyası var onu indirirsen açılır ama önce 2.2 versiyonu indirmek gerek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MhmT 106 GTI

arkadaşlar o Peugeot 206 ları felan nasıl eklediniz normal oyunu kurduktan sonra üstüne paket olarak mı ekleniyor ?
    Bunun için 2.2 versiyonu indirmeniz lazım yanlız o aracı açabilmen için belirli sürüş testleri var onları geçmen gerekiyor yada geçmiş sayfalarda lock dosyası var onu indirirsen açılır ama önce 2.2 versiyonu indirmek gerek.

Lock dosyasını bulamadım kaçıncı sayfada ?
  • niye kastı bende ya? ekran kartım yetersiz mi kaldı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.