Şimdi Ara

BÖYLE SICAKLIK GÖRÜLMEDİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KUZEY KÖPRÜ SOGUTUCUSUNA EN FAZLA ELİMLE 3 SANİYE DEYEBİLİYORUM ELLERİMİ YAKIYOR OKADAR SICAK. İCABINDA YUMURTA KIRSAM PİŞER SOGUTUCU ÇOKA AZ OYNAMA YAPIYOR ONDAN MI ACABA .. Anakart Gigabyte GA-8IP775(-G)

NE YAPMAK GEREK BU NORMAL Mİ ? ANAKARTA ZARARI OLURMU ?

AŞAGIDAKİ LİNKTE SICAKLIK GEGERLERİ GÖZÜKÜYO ANAKARTTA 25 DERECE YAZIYO AMA 25 OLMASI İMKANSIZ.. AYRICA 25 İN NE ÜSTÜNE NEDE ALTINA İNİYO HEP 25 DERECE EVEREST Ultimate Edition KULANIYORUM AYRICA BİOS TA CPU SICAKLIGI 50 BURDA 41 HANGİSİ DOGRU

SICAKLIKLAR AŞAGIDAKİ LİNKTE

http://img29.yukle.tc/image.php?id=6603GNNFG.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminoktay -- 27 Haziran 2007; 11:05:03 >

• siz manyadiniz heral abi . benim islemci 45 derece anakart da o civar bisi sen ne yaptin usta ya birak bu konuyu oyununu oyna
  • ARKADAŞIM TAMAM AMA O EVERESTTE SICAKLIK O ŞEKİL GÖZÜKÜYO ELİNİ ANAKARTIN KUZEY KÖPRÜSÜNE ELİNİ EN FAZLA3 SANİYE DEGERSİN ELİNİ SANKİ ATEŞE TUTUYOSUN GİBİ... AYRICA ANAKART 25 DERECE SABİTLEENDİ HİÇ KIMILDAMADA YOK SÜREKLİ 25

AYRICA CPU EVERETTE 41 BİOSTA 48 - 55 FELAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminoktay -- 27 Haziran 2007; 11:16:40 >
  • Kasa içi havalandırmanı kontrol et önce bence.Anakartın kuzey köprüsünün o kadar sıcak olması normal bir durum değil.Malum havalar zaten sıcak belki ondan etkilenmiştir.
  • SLM Kardeş bizde firma olarak gigabyte ın bu anakartından(diğer sürümlerde dahil) çok sattık.
    Hepsinde de aynı sıcaklık vardı. Hatta KUZEY köprüsü soğutucusunun şekli dikkatli baktığında ateş şeklini görürsün.
    Benimde bu sıcaklık çak canımı sıkmıştı disbritör ile görüştüğümde sorun olmayacağını bu sürünlerde hep bu şekilde ısınmaların sorun olmayacağını söylemişti.
  • simdi caktim kofteyi
    abi neydi o sicakligin adi turkiyede de su anda hissedilen sicaklik abi benim pcyi fena vurdu zaten
    50 yi goren yasadi
    ben senin sorununun cozumunu bilmiyorum arkadasim ozur
  • Kuzey Köprüsü soğutucusunun üstüne küçük fan al ve oraya telle tuttur Ben oyle yaptım gerçekten baya işe yarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahc
    Kuzey Köprüsü soğutucusunun üstüne küçük fan al ve oraya telle tuttur Ben oyle yaptım gerçekten baya işe yarıyor.

ben onu yaptım ama hiç bir işe yaramadı biliyor musun?
  • everest tüm ısı sensörlerini algılamıyor malesef değerler gerçek olmayabilir. hardware sensor monitor gibi programlarla bakın bence o zaman da 25 çıkarsa 25 derece olduğuna şükredin bence :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.