Şimdi Ara

Böyle Resim olmaz demeyin HERKES BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...........................................................................................................................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 12 Kasım 2005, 15:28:13 >

• 1.resimde ne görüyorsunuz arkadaşlar
    2----peki 7.resim nasıl
    3----kamyonlu olan tam türk işi ama

• aralarında komik olanlar varda ağlanılacak olanlarda var örnek: son resim
  • son resimi çeken intihar etmiş nedenini öğrenmek istiyorsan sor
  •  Böyle Resim olmaz demeyin HERKES BURAYA

bunu anlamadım

bide konu neden böyle dağışmış..

galiba bilgisayarındaki tüm resimleri koydun
  • bilgisayarımdaki tüm resimleri koysam forumun hafızası kabul etmez ben fotoğrafçı adamım birader.Sadece seçerek koydum.heee birde bu resimde anlaşılmayacak birşey yok gayet açık
  • kusura bakma ama bu kız resmi ve afrikalı çocuk resmi olmamış bence .bana hiç komik gelmedi şahsen.....insan olanada gelmez heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.resimde iki tane karakter görülüyor felsefe kitaplarında böyle resimler çoğunluktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal4891

1.resimde iki tane karakter görülüyor felsefe kitaplarında böyle resimler çoğunluktadır.

felsefe değil de psikoloji kitaplarında mevcut bu tarz resimler.
    "şekil-zemin" ilişkisini anlatma da kullanılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkanm20

kusura bakma ama bu kız resmi ve afrikalı çocuk resmi olmamış bence .bana hiç komik gelmedi şahsen.....insan olanada gelmez heralde.

peki komik resim diye birşey yazıyormu? <---->Komik resimleri koyduğumu kim sana söyledi.SAdece seçip seçip koydum.Offf allahım yaaaa böyleleri kaldımı hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal4891

1.resimde iki tane karakter görülüyor felsefe kitaplarında böyle resimler çoğunluktadır.

2 tane karakter dedin peki ne sen neler görüyorsun.Söyle bakalım
  • 2. resimden korkulur valla......
  • En son Yolladığın resim hakkında bilgin varmı bilmiyorum (Akbaba ve çocuk olan)
    O ödül almış bir resimdir. Açlık çeken çocuk yiyecek bulmak için yola çıkar ama açlıktan bitkin düşer. Akbabada ölmesini beklemektedir.

Onu çeken fotoğrafçı, resmi çektikten sonra çocuğa yardım etmemiş. Onu orada bırakıp gitmiş. Daha sonra günlerce vicdan azabı çekmiş. Sonundada intihar etti zaten.
  • VALLA UZULDUM HEEE
    GERCİ KİM OLE BİŞEY YAPSA İNTİHAR EDERDİ

quote:

Orjinalden alıntı: Blacksaint

En son Yolladığın resim hakkında bilgin varmı bilmiyorum (Akbaba ve çocuk olan)
    O ödül almış bir resimdir. Açlık çeken çocuk yiyecek bulmak için yola çıkar ama açlıktan bitkin düşer. Akbabada ölmesini beklemektedir.

Onu çeken fotoğrafçı, resmi çektikten sonra çocuğa yardım etmemiş. Onu orada bırakıp gitmiş. Daha sonra günlerce vicdan azabı çekmiş. Sonundada intihar etti zaten.
  • tam olarak hatırlamıyorum ama 1. resmi ters cevirince yada katlayınca başka bir resim çıkıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamba44

tam olarak hatırlamıyorum ama 1. resmi ters cevirince yada katlayınca başka bir resim çıkıyordu

Bir tane kadın bakısı var beyaza odaklanınca..
    Siyaha odaklanınca da adam biseyLer caLmaya caLısıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cici_anne_sevda

quote:

Orjinalden alıntı: alkanm20

kusura bakma ama bu kız resmi ve afrikalı çocuk resmi olmamış bence .bana hiç komik gelmedi şahsen.....insan olanada gelmez heralde.

peki komik resim diye birşey yazıyormu? <---->Komik resimleri koyduğumu kim sana söyledi.SAdece seçip seçip koydum.Offf allahım yaaaa böyleleri kaldımı hala

2. mesajındaki smileyler yanlış anlamaya yol açıyo çok gerginsin yav

• yo abi gergin değilim ya
  • son resim cok feci yaa
  • 1. rresim algıda seçicilik var

bunun bide yunuslu olanı vardır

0-6 yaş arası yunus olarak görüyo diğerleri ise
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.