Şimdi Ara

Böyle olacağını hiç düşünmemiştim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 dakikada hayatımız değişti evimize giremiyoruz hava - derecelerde. Şu an bu yazıyı gece yarısı 3.26 da yazıyorum arabada 5 kişilik bir aileyiz bekliyoruz öyle halen korku var içimizde cidden böyle olacağını hiç zannetmemistim bilmiyorum ya... Çok ders çıkartım bu olaydan sonra. Hayatın ne kadar boş ve anlamsız olması bilmiyorum ya... Şu anda kar başladı -7° gösteriyor bir yandan hayatımın kayışını izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi şehirdesin hocam başka şehire geçme imkanınız yok mu şükürler olsun hayattasınız...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam nereye gidecez ki her yer ulaşıma kapalı. Zaten kimsenin de sahip çıktığı yok, bu nasıl sosyal devlet anlamak mümkün değil. Bazı gidecek yerler var oralarda çok kalabalık. Allah yardımcınız olsun bekliyoruz hocam

• Tam anlamıyla rezillik,diyecek söz dahi bulamıyorum umarım iyi olursunuz.Akıl ve bilimden uzaklaşan bir ülke bu tarz felaketleri malesef yaşamaya mahkum,eğitimsizlik;cahillik nelere kadir.

• Umarım hocam zenginin tuzu kuru çoğu gitti güvenli yerlere olan bizim gibi garibanlara oluyor neyse hocam ben çok öfkeliyim gerçekten yazıklar olsun.

• Hocam eğer yemek sıkıntısı çekiyorsanız söyleyin yönlendireyim bir tanıdık var o yüzden şehirinizi sormuştum

• Sağolun hocam bekliyoruz şu an, babam şu an biri ile irtibata. Teşekkürler hocam. Allah razı olsun

• Çok geçmiş olsun.Yapabilcegimiz bişi olursa lütfen yazın burdan.

• soguktan sürekli titriyorum deprem oluyor saniyorum
    gece cok kötüydü

• çok geçmiş olsun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.