|
lu kıza kaptırdım Yardımcı olun
|
Ea 100k için 20.000₺ iddiasına girdik
Kardeşten bile ötedir kendisi. Bu sabah iddiaya girdim kendisiyle EA 100k yapmazsın dedim oda gel iddiaya girelim dedi 20bin TL iddiasına girdik. Şerefsiz it gibide çalışıyor korkmaya başladım ama durumu çok iyi değil tyt 40 ayt 15 yapıyor bakalım sonuç ne olacak sizce ben mi kazanırım
TARİHİN EN KOLAY MSÜ SINAVI OLDU
Bütün MSÜ leri çözdüm en kolayı buydu bence
1.500 Saat 0'dan YKS ÇALIŞIP EA 50K HEDEFLEYEN TİP
Hedefim devam ediyor bu hedefi ocakta koydum. Cidden EA kolay ama benim seviyem düşük yine iyi yerlere geldim. Hadi hayırlısı
Böyle olacağını hiç düşünmemiştim
1 dakikada hayatımız değişti evimize giremiyoruz hava - derecelerde. Şu an bu yazıyı gece yarısı 3.26 da yazıyorum arabada 5 kişilik bir aileyiz bekliyoruz öyle halen korku var içimizde cidden böyle olacağını hiç zannetmemistim bilmiyorum ya... Çok ders çıkartım bu olaydan sonra. Hayatın ne kadar boş ve anlamsız olması bilmiyorum ya... Şu anda kar başladı -7° gösteriyor bir yandan hayatımın kayışını izliyorum
Burda durum vahim. Piskoljik olarak bitmiş durumdayız. Tam iyi başladık dedik başımıza bu felaket geldi. Ailece arabada bekliyoruz. Artçılar şiddetli oluyor bazen 6.0 artçılar oluyor ev girmek tehlikeli. Bende arabada edebiyat videoları izliyorum ama çok zor cidden. Hava çok soğuk yarın kar bekleniyor yapacak bir şey yok. Sizlere iyi çalışmalar...
OBP 77.50 ilk 30k girersem EA da beni 44k atıyor yaklaşık 14k geriye atıyor bu adaletsizlik. O 5 kuruş etmeyen devlete ki hocaların verdiği düşük sözlüler not kırmaya yer arıyordular gece gece sinirlendim.
Laptü Ayt Matematik Konu Anlatımı
Baya detaylı anlatıyor sizce nasıldır
Ama günde 14 saat çalışacaksınız. Mesela 10 ay başlayan biri sınava kadar 7 saat çalışırsa ama siz 5 Ayda 14 saat çalışırsanız nötr olur sonuç yani yapabilirsiniz bende yapacağım ama en az 14 saaat çalışma
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 212
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.832 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar