Geçenlerde google da dolaşıyordum, sitemi host edebileceğim hesaplı bir yer arıyordum. Nihayetinde sunduğu paket içeriği ve fiyat olarak oldukça iyi olduğunu zannettiğimwww.arenhost.com sitesindeki iletişim sayfasındaki destek postasına aşağıdaki e-postayı attım, beraberinde gelen cevabı da lütfen okuyunuz. Okuyun da ibreti alem için bu işin ne kadar ayağa düştüğünü görün. Ama en azından bu firmadan (artık bilemiyorum tabii firma mı değilmi) aldığım cevap benim duvara toslamama ve gerçekleri görmeme sebep oldu. Ucuz etin yahnisi bu oluyormuş. Yine de bu tür zihniyetle çalışan kişileri en azından burada afişe edelimki akılları başlarına gelsin.
-------------------------------------------------------------------------------- From: bilgi@arenhost.com To: simsekcaglar@hotmail.com Subject: Re: sorular Date: Mon, 25 Dec 2006 13:19:59 +0200
----- Original Message ----- From: SIMSEK CAGLAR To: destek@arenhost.com Sent: Monday, December 25, 2006 12:49 PM Subject: sorular
Selamlar,
Firmama ait web sayfalarımı host etmek için yer ararken webde sizin siteye ulaştım. En azından gördüğüm kendi sitenize erişim oldukça süratli.
Ama daha farklı bilgi almak istedim. Sonuçta msn üzerinden online erişim için adresinize ulaşamadım. Umarım bu şu an için bir sorundur. Yoksa sürekli bir kişinin bu hatta bulunmaması bir ciddiyetsizlik olarak görünmekte.
Sorularıma gelince.
1. Verdiğiniz telefon numaraları cep, dolayısı ile adresiniz ne , istanbuldamı, izmirdemi veya başka bir yerdemi yerleşiksiniz bilgisine ulaşamadım. 2. Referanslarınız konusunda herhangi bir bilginiz yok, en azından erişim hızını ölçebilmem için sizden host edilen birkaç siteye girebilmem lazım. 3. Şu an host ettiğiniz site sayısı ne kadar, daha sonra büyümelerde ölçekleyebilmem için bilmem gereken bir bilgi. 4. Diyelimki linux bronz paketini satın aldık, bu aylık transfer olan 5 gb geçildiğinde ek ücretlendirme nasıl olacak. veya bu nasıl ölçülecek. 5. Aldığımız paket yetersiz kaldığında bir üst pakete geçiş fiyatlandırma nasıl olacak 6. Şu an sitenizde cpanel, webmail gibi linklere basıldığında hiçbir şey gelmiyor. Bu sizden hizmet aldığımızda da bunları çalıştıramayacağız demekmi oluyor.
cevaplar: 1. firmanın nerde olduğunu ne yapacaksın. ne alakası var senin işinle ? vereceğin 3 kuruş para dolandırılsan nolcak. kendi egonu tatmin edip bi iş yaptığınımı zannetmeye çalışıyosun.
2.ana sayfada referanslar var baksan görürdün 3. host ettiğimiz site sayısı 10000 olsa nolcak 10 olsa nolcak. önemli olan senin sunucun. gereksiz bir soru yani 4. geçince düşünürsün. 5. senin gibi üç kuruşa 100 liralık iş bekleyen adamlara satış yapmıyoruz. o yüzden üst paket gibi bi derdin olmicak 6. o link zannettiğin şeyler resim sadece. doğal olarak tıklayınca bişey olmas. ama bunu anlaman için onlar resim demem gerekiyo senin için.
hem sanane bizim ciddiyetsizliğimizden. msn i ister açarız ister kaparız. isteyen alır isteyen almaz. ne hakla sen hakkımızda eleştiri yapıyosun.
ya işinden nefret etmiş yada kafası bozuk
bence senden once kesin gene çocuk diye tabir ettiklerimizden birisi kafasını attırmış doğal bence
Koptumm yaa...Nasıl bir firma o öyle ya verdiği cevaplara bakarmısın..
Gerçekten işinden bezmiş olması lazm.
İlginç ...
valla nasl bir firma müşteriye nasıl davranıyor öle
ben inanmıyorum tamemen hayel ürünü bir senerya yazılar hiçç ama hiççç öyle birşey yazacağını tahmin etmiyorum. tamamen uydurmaca
ben inanmıyorum tamemen hayel ürünü bir senerya yazılar hiçç ama hiççç öyle birşey yazacağını tahmin etmiyorum. tamamen uydurmaca
bencede kötüleyip piyasadan düşürmek için yapılmış birşey
bence şerefsizlik de denebilir. ya da küçük işler yapmak istemiyo olabilirler. çok soru sormaya gelmiyolar ters cevap veriyolar. teknik desteklerinin oldugunu da hiç sanmıyorum.
adamın daha ilk mesajı
quote:
Orjinalden alıntı: mobile
adamın daha ilk mesajı
evet kötülemeye yönelik olabilir yada adamın gerçekten kafası bozuktur
+1905
quote:
Orjinalden alıntı: MH
quote:
Orjinalden alıntı: mobile
adamın daha ilk mesajı
quote:
Orjinalden alıntı: headhunter18
kafası istediği kadar bozuk olsun bunu müşteriye yansıtması çok yanlış
böyle bir firma olduğunu sanmıyorum tamamen bana uydurma gibi geldi. hiç bir kişi böyle bu denli sorulmuş sorulara bu cevapları verecek kadar salak değildir. ki mesajı yazan kişininde ilk mesajı olmasına bakılırsa tamamen uydurma gibi.
bu arada sorulan sorulara verilen cevaplar akşam akşam bir kaç saniyeliğine gülmeme neden oldu:)
Saygılar.
zaten doğru olduğunu söylemedim
quote:
Orjinalden alıntı: MadLuck
quote:
Orjinalden alıntı: headhunter18
kafası istediği kadar bozuk olsun bunu müşteriye yansıtması çok yanlış
Evet bencede daha cok uydurmaca adam mesajını yazmıs kaybolmus insan biraz sözünün eri olur,kötülemeye yönelik oldugu kanısındayım
Bu olayın uydurma olduğunu düşünen arkadaşlara gerçek maili forward edebilirim. Hem niye böyle bir işe kalkışayımki ben delimiyim bir firmayı durup dururken kötüleyeyim.
Evet bazı arkadaşların tespiti doğru, siteye yeni üye oldum, çünkü webde araştırmalarım esnasında bu sitede 'hosting firması önerileri' başlıklı mesajlara ulaştım. Bu aşamadan sonra bu siteye üye oldum ve kendi başıma geleni yazdım. Başka hiçbir amacım yoktu. Yine söylüyorum, inanmayan arkadaşlar varsa orjinal e-maili kendilerine postalayabilirim.
Şimşek Çağlar
quote:
Orjinalden alıntı: kostebek
bence senden once kesin gene çocuk diye tabir ettiklerimizden birisi kafasını attırmış doğal bence