Şimdi Ara

Böyle hakem hatası olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakemler hakkında herkesin söylediği bir söz var;
    "Hakemlerde insan ve hakemlerde HATA yapabilir."
    Evet bu söze söylenecek bir şey yok.
    Ama önce HATA nedir ona bir bakalım. Hata yanılgıdır.
    Hakem hataları da genelde yanılgıdan kaynaklanır.

Ama abi şu aşağıdaki resme lütfen bir bakın.
    Yan hakem bu pozisyona devam kararı veriyor...
    Bunun adı HATA mı? Yoksa ............. mı?

•  Böyle hakem hatası olurmu?

Buna da ofsayt vermişlerdi. Hakem doğru yerde olmasına rağmen.
    Ama Gs-Fb maçında hakemin yeri yanlış, Keitanın 2 metre ilerisinde duruyor.

Bu tür bariz ofsayt pozisyonlarında ben art niyet ararım. Ama Guizanın pozisyonunda olur böyle şeyler derim, 1-2 saniyelik bir pozisyonda santimlerle ölçülecek ofsayta her zaman doğru karar verilmeyebilir. Bu kadar hata toleransı olmalı hakemlerin. Ama dediğim gibi böylesine bariz ofsaytlarda art niyet ararım.
  • Hakem bizimkileri bile geride bıraktı GS'lilerinde önünde kaleye gidiyor
  • Hakemin bulunduğu yere ve bakış açısına göre pozisyon ofsayt değil... Hakem yanlış yerde durmuş ama maç içinde de kimseye ofsayt gibi gelmedi pozisyon..Fenerli oyunculara bakın hiçbiri ofsayt diye ellerini kollarını kaldırıp itiraz etmiyorlar...

Elle çekince çizgi eğri büğrü oldu şimdi kalkıp birileri atlar hemen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

Hakemin bulunduğu yere ve bakış açısına göre pozisyon ofsayt değil... Hakem yanlış yerde durmuş ama maç içinde de kimseye ofsayt gibi gelmedi pozisyon..Fenerli oyunculara bakın hiçbiri ofsayt diye ellerini kollarını kaldırıp itiraz etmiyorlar...

Elle çekince çizgi eğri büğrü oldu şimdi kalkıp birileri atlar hemen...

• hakem o pozisyonda muhtemelen keitayı izledi diğerleri aktif alan değil zart zurt ayağına da, bulunduğu yerden bakınca 17 numarayla aynı hizada görmüş olabilir.

ki roohans'ın eklediği foto konunun gereksizliğini ortaya koymuş...
  • ula o çizdiğin çizgiye rağmen öndeki kim seçemedim top gelse hala ofsaytta adam yuh...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    3 hafta önce açıldı
    Hata falan yok
    12 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ula o çizdiğin çizgiye rağmen öndeki kim seçemedim top gelse hala ofsaytta adam yuh...

top ona mı atılıyor da yuh diyosun birader.
  • top gelse diyorum ya bi okuyun önce şu mesajları... ofsaytta olmayan vurdu geldi bunun önüne düştü ee?ne olacak?... artı sana ne ben hacıya dedim artı ne amaçla dediğimi biliyormusun sen niye alındınki?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Buna da ofsayt vermişlerdi. Hakem doğru yerde olmasına rağmen.
    Ama Gs-Fb maçında hakemin yeri yanlış, Keitanın 2 metre ilerisinde duruyor.

Bu tür bariz ofsayt pozisyonlarında ben art niyet ararım. Ama Guizanın pozisyonunda olur böyle şeyler derim, 1-2 saniyelik bir pozisyonda santimlerle ölçülecek ofsayta her zaman doğru karar verilmeyebilir. Bu kadar hata toleransı olmalı hakemlerin. Ama dediğim gibi böylesine bariz ofsaytlarda art niyet ararım.

Katılıyorum tamamıyla.Guiza'nın pozisyonu ucu ucuna bir pozisyon.Aynı pozisyon ofsayt olupta hakem devam ettirse bile normal karşılanabilir.Ama gerek üstteki pozisyon,gerek dün akşam ki pozisyon,insaf sınırlarını aşıyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

hakem o pozisyonda muhtemelen keitayı izledi diğerleri aktif alan değil zart zurt ayağına da, bulunduğu yerden bakınca 17 numarayla aynı hizada görmüş olabilir.

ki roohans'ın eklediği foto konunun gereksizliğini ortaya koymuş...

Zaten yan hakem eğilmiş en sondaki Fenerliye bakıyor kendisinin nerde durduğundan haberi yokki...
  • Yan hakemler çok kötüydü. Şu pozisyonda ofsayt vermemek için göz kusurunun olması lazım. At boyu derler ya o kadar fark var. Zaten daha da verilen abuk sabuk taçlarda kornerlerde yan hakemlerin inanılmaz hataları var. 1-2 tanesini Cüneyt Çakır insiyatif kullanarak değiştirdi. Rezillerdi.
  • quote:

top gelse diyorum ya bi okuyun önce şu mesajları... ofsaytta olmayan vurdu geldi bunun önüne düştü ee?ne olacak?... artı sana ne ben hacıya dedim artı ne amaçla dediğimi biliyormusun sen niye alındınki?...

gelseydi o zaman görürdüki lakırdıya gerek yok...
  • quote:

top gelse diyorum ya bi okuyun önce şu mesajları... ofsaytta olmayan vurdu geldi bunun önüne düştü ee?ne olacak?... artı sana ne ben hacıya dedim artı ne amaçla dediğimi biliyormusun sen niye alındınki?...

Foruma kafa bulmak için mi giriyosun yaw...Hakemler artık son ana kadar bekliyor...Daha önce ofsaytta olan adama top gelirse zaten bayrağı kaldırıyorlar...Gelmezse pozisyonu devam ettiriyorlar...Yukarda hakemin kendi durduğu yerden haberi yok ona göre Keita geride ve top Keitaya geliyor...Yanlış yerde durmuş diyoruz ya... Yani art niyet yok...

• quote:

Hakemin bulunduğu yere ve bakış açısına göre pozisyon ofsayt değil... Hakem yanlış yerde durmuş ama maç içinde de kimseye ofsayt gibi gelmedi pozisyon..Fenerli oyunculara bakın hiçbiri ofsayt diye ellerini kollarını kaldırıp itiraz etmiyorlar...

Pozisyon geçtikten sonra itiraz edildi Bilica'dan veya Lugano'dan biriydi, yan hakeme bakışlarını görmedin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: polatz

quote:

Pozisyon geçtikten sonra itiraz edildi Bilica'dan veya Lugano'dan biriydi, yan hakeme bakışlarını görmedin galiba

Bi tek Lugano köşeye doğru baktı o kadar...Onun da bakışları herzaman öyle zaten...

• Şimdi baktım özete Gönül'de kol kaldırmış ama hemen pozisyona müdahale için koşu yapmış.. hay Allah'ım neyi konuşuyoruz
  • birinci ve ikinci mesajlardaki resimlerdeki hataları kimse göremedim veya hata yaptım diye anlatamaz.Bu hatayı yapanların hakkında soruşturma açılmalı.Herkesin gördügü ofsaytı nasıl göremezsin?
  • Şimdi gidip ligtv den tam topa vuruş anında screen aldım...Hakemin durduğu yerde hatalı gibi görünmüyor burda...İsteyen gidip deneyebilir...Saha çizgileri de bir miktar görünüyor, şimdi o çektikleri çizgiyi nasıl çektiler çok merak ettim...Yukarda dediğim gibi kimseye bu pozisyon maç esnasında ofsayt gibi gelmemişti zaten...

• quote:

Şimdi gidip ligtv den tam topa vuruş anında screen aldım...Hakemin durduğu yerde hatalı gibi görünmüyor burda...İsteyen gidip deneyebilir...Saha çizgileri de bir miktar görünüyor, şimdi o çektikleri çizgiyi nasıl çektiler çok merak ettim...Yukarda dediğim gibi kimseye bu pozisyon maç esnasında ofsayt gibi gelmemişti zaten...

Hocam bu açıdan ofsayt değil gibi zaen biz göremeyebiliriz ama yan hakem de mi bu resimdeki gibi izledi pozisyonu?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.