Şimdi Ara

Böyle gol primi görülmedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tarih 24 Kasım 2006... Haftalardır kötü gidişe dur diyemeyen Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Bursaspor'u ağırlar. Yeşil-beyazlılar ilk yarıyı 1-0 önde kapatır. "Bu maçı da kaybedersek artık buradan çıkamayız" diye düşünen Beşiktaş Asbaşkanı Murat Aksu soyunma odasına iner.

Gerekli konuşmaları yaptıktan sonra oyuna girmeye hazırlanan Ricardinho'nun yanına gider ve "Bu maçı al" der. Rico'nun cevabı nettir: "Merak etme başkan, bu maçı Beşiktaş kazanacak ve ben galibiyeti sana hediye edeceğim." 2. yarıda oyuna giren Rico Paşa, bir gol bir asiste imza atar ve maçı Beşiktaş 3-1 kazanır. Maçtan sonra Murat Aksu ile Ricardinho arasında geçen konuşmayla 'Müthiş jest'in yolu açılır.

PAPA'YI GÖRMEK İSTER MİSİN?
    Aksu iyi bir Katolik olan Ricardinho'ya "Papa'yı görmek istersen Türkiye ziyaretinde kendisiyle buluşmanı sağlayabilirim" der. Ricardinho ise "Harika olur" cevabını verir ama gerçekleşeceğine pek ihtimal vermez. Ancak Papa'nın İstanbul'da ziyaret edeceği Fener Rum Patrikhanesi ve Vatikan'dan gelen bir yazı Rico'yu şaşırtır. Yazıda; kendisinin, eşi Juliana'nın ve tercümanı Arda Kabaklı'nın kimlik numaraları ve kullanacakları aracın evrakları istenmektedir. 30 Kasım 2006 günü Fener Rum Patrikhanesi'nde Papa'nın katıldığı ayinde Ricardinho ailesi de bulunur.

BEŞİKTAŞ'IN BÜYÜKLÜĞÜ
    Ayin sonrası Rico ve ailesinin bekledikleri an gelir, Patrikhane'nin bahçesinde Papa ile bir araya gelip sohbet ederler. Ricardinho sevinçten gözyaşlarını tutamaz. Patrikhane'deki buluşmanın ardından şükran duygularıyla Murat Aksu'yu arayan Rico şunları söyler: "Ben Brezilya'daki en büyük futbolcuydum. Ama ülkemde bile böyle bir imkan yaratılamazdı. Bizim için çok önemli bir gündü. Beşiktaş'ın büyüklüğünü bir kez daha anladım."

(Haber: Fatih Doğan-Sabah)

• Güzel jest yapmıslar.
  • adam artık futbolu burda bırakır
  • tabi burda İçişleri Bakanının oğlu olan Murat Aksunun rolü es geçilmiş. Ricardinyo'ya mutluluklar ama devletimizin nasıl yönetildiğinin de harika bir kanıtı. gol at papa gör. yerli oyuncu gol atsaydı kutsal emanetleri Beşiktaş klubüne getirirlerdi herhalde. nasıl olsa daha önce turizm bakanı (ama görmeyeni) havaalanına getirtmedi mi?
  • Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardinho, Brezilya'da oynadığı Corinthians'da 7 şampiyonluk yaşadığını, ama hiçbir zaman seyircinin kendisini buradaki gibi sevmediğini söyledi.

Ricardinho, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı "Yavru Kartal" Dergisi'nde soruları yanıtladı.

Taraftarların kendisine İstanbul'a geldiği ilk günden bu yana büyük sevgi gösterdiğini dile getiren Ricardinho, "Corinthians takımında 7 tane şampiyonluk yaşadım ve hiçbir zaman seyircinin beni bu kadar sevdiği an olmamıştı. İlk geldiğim günden beri bana böyle davranıyorlar" diye konuştu.

Brezilyalı oyuncu, minik taraftarların, "Futbolu kaç yaşında bırakmayı düşünüyorsunuz" şeklindeki sorusu üzerine de "Yaşım 35... Beni Beşiktaş kovana kadar buradayım" yanıtını verdi.

Ricardinho, minik taraftarların, "Bu sezon şampiyon olur muyuz" sorusu üzerine de "Kesinlikle... Şampiyonluk için çok büyük bir şansımız var" yanıtını verdi.

Uçaktan korktuğunu da açıklayan Ricardinho, "Lunaparklardaki inip-çıkan makinalardan korkarım. Tatillerde carting arabalara binmekten çok hoşlanırım. Bir de balık tutmaktan" ifadesini kullandı.

• Güzel jest hakikaten
  • Kenz sana aynen katılıyorum Böyle işler ancak Türkiyede olur Jestinde bu kadarı !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya şu klebersonada bi jest falan yapılsada adam bi kendini toplasa artık dimi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: memre111

ya şu klebersonada bi jest falan yapılsada adam bi kendini toplasa artık dimi ama

Sanmam valla. Adam eglencesine sahaya cıkıyor. Kim kimden top almıs, mac kac kac, kim gol attı umrunda degil
  • ulvi jest
  • aynı şeyi bir Türk futbolcusunun yaptığını düşünsenize, ne yobazlığı kalır ne şeriatçılığı ama yabancı topçulara bunu yapamazsınız tabi, ama konu Türk insanı olunca hiçbirşeye hakkı yoktur, bizim topçular ibadetlerine düşkün olunca şeriatçı oluyor ama başka ülkedeki yabancı topçular her istediklerini yapabiliyorlar, bir kere istedikleri gibi oruç tutabiliyorlar ama bizimkiler tutunca oaly olur...ispanyada yahudi oyuncu orucunu tutabilsin diye maç günü değiştirilir ama ülkemizde böyle birşey olsa devlet spora da karışıyor şeriat her yerde diye ahkam kesilir, sanırım yabancıların yaşayabildiği ülkemizde biz tutsak yaşıyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

aynı şeyi bir Türk futbolcusunun yaptığını düşünsenize, ne yobazlığı kalır ne şeriatçılığı ama yabancı topçulara bunu yapamazsınız tabi, ama konu Türk insanı olunca hiçbirşeye hakkı yoktur, bizim topçular ibadetlerine düşkün olunca şeriatçı oluyor ama başka ülkedeki yabancı topçular her istediklerini yapabiliyorlar, bir kere istedikleri gibi oruç tutabiliyorlar ama bizimkiler tutunca oaly olur...ispanyada yahudi oyuncu orucunu tutabilsin diye maç günü değiştirilir ama ülkemizde böyle birşey olsa devlet spora da karışıyor şeriat her yerde diye ahkam kesilir, sanırım yabancıların yaşayabildiği ülkemizde biz tutsak yaşıyoruz...

iyi niyetle yapılan bir şey için sıkıntı çekmezsin devletin ve halkın büyük kımının dediklerinden tedirgin olmalarında tepki göstermelerinede çok haklı yanlar var burada tartışmaya gerek yok .

bjk lı futbolcuya yapılanda tipik bir türk misafirperverliği başka gözle bakmanın manası yok

• quote:

Orjinalden alıntı: sarıların sülo

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

aynı şeyi bir Türk futbolcusunun yaptığını düşünsenize, ne yobazlığı kalır ne şeriatçılığı ama yabancı topçulara bunu yapamazsınız tabi, ama konu Türk insanı olunca hiçbirşeye hakkı yoktur, bizim topçular ibadetlerine düşkün olunca şeriatçı oluyor ama başka ülkedeki yabancı topçular her istediklerini yapabiliyorlar, bir kere istedikleri gibi oruç tutabiliyorlar ama bizimkiler tutunca oaly olur...ispanyada yahudi oyuncu orucunu tutabilsin diye maç günü değiştirilir ama ülkemizde böyle birşey olsa devlet spora da karışıyor şeriat her yerde diye ahkam kesilir, sanırım yabancıların yaşayabildiği ülkemizde biz tutsak yaşıyoruz...

iyi niyetle yapılan bir şey için sıkıntı çekmezsin devletin ve halkın büyük kımının dediklerinden tedirgin olmalarında tepki göstermelerinede çok haklı yanlar var burada tartışmaya gerek yok .

bjk lı futbolcuya yapılanda tipik bir türk misafirperverliği başka gözle bakmanın manası yok

yanlış anladın...ben başka gözle bakmıyorum, rico yapmışlar isteyen istediğini yapar buna kimse laf söyleyemez, hani riconun dini için bayabir önemli ya papayla buluşmak, diyorum ki bizim futbolcularımız oruç tutmak isterler meyda ve tüm millet ayağa kalkar, ama söz konusu yabancı futbolcualr olunca erkenden tatile gönderilirler noel ya sonra 1 ay yok beyfendiler, yabancı ülkelerde bu yok mesela realli diarra da müslüman ama ispanyada kimse oruç polemiği yapmıyor, Anelka da müslümandı Zidane da ama kimse onları tartışmadı dini seçimlerinden dolayı niye hakları yok çünkü, ama benim vatanımda benim futbolcum bir şey yaptığı zaman yok formu düşer yapmasın falan filan...aynı özgrlükler bizde yok anlayacağın...

• bence güzel bir jest
    adam brezilyadan gelmiş türkiyeye alışmaya çalışıyor
    onun içinde iyi motivasyon olmuştur
  • quote:

Orjinalden alıntı: telsim81

bence güzel bir jest
    adam brezilyadan gelmiş türkiyeye alışmaya çalışıyor
    onun içinde iyi motivasyon olmuştur

Bencede büyük bir jest
  • quote:

Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

adam artık futbolu burda bırakır
    kesin
  • tama işte adamın nerede futbolu bırakacagı yer bellı oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.