Şimdi Ara

böyle erkeklere lan..t olsun ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MH

quote:

Orjinalden alıntı: senamss

kusura bakmayın ama böyle yapan erkeklere lan.t olsun ya 3 sene peşimden koştu çıkalı daha 3 ay olmadı hakkında duymadığım şey kalmadı en son duyduğum artık bardağı taşırdı bi arkadaşı bana başka bi kızla çıktığını ve ayrıldıklarını söledi aldatmak erkeklerin doğasımı ya ama bu böle kalsın istemiyorum bu zamana kadar kimse bana bunu yapmadı yapamazda şimdi sizce ondan nasıl intikam almalıyım çok acı olmalı hazmedemem bunu.

su iç

neden intikam alıyorsun ki yaptıysa o onun eşşekliği sende aynı hataya düşme ayrıl gitsin arama sorma bu kadar basit. sen dedin ya bu erkeklerin doğasında mı var diye birde şöyle birşey var biz neden millet olarak hep intikam peşindeyiz ?

bide şöyle bişey var kızlar sevdiği halde neden zor kadını oynarlar ? erkeklerde suç bulanlara bakın

• 3 Yıl peşinden koştu ise seni gerçekten sevmiş.Ama sen kendinden uzaklaştırmışsın 3 yıl boyunca...sonucuna katlan...
    3 yıl peşinden koştuğunu zannettiysen seni gerçekten keklemiş daha fazla keklemesini istemiyorsan hemen ayrıl

• şeytana sormuşlar neden yer yüzüne çıkmıyorsun diye o da demişki kadınlar varken bana ne gerek. 3 yılda çözemediysen ne diyeyim sana intikam alırsan lanet ettiğin kişi konumuna düşersin uğraşma selamı sabahı kes bi dahakine de dikkat et
  • Öfkeyle kalkan zararla oturur derler.Bence biraz sakinleş sonra zaten en mantıklı çözümü sende bulursun ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xf

3 Yıl peşinden koştu ise seni gerçekten sevmiş.Ama sen kendinden uzaklaştırmışsın 3 yıl boyunca...sonucuna katlan...
    3 yıl peşinden koştuğunu zannettiysen seni gerçekten keklemiş daha fazla keklemesini istemiyorsan hemen ayrıl

hala seviyorum 3 yıl boyuncada sevdim ama AYRILICAM tabikide tekrar soyluyorm 3 yıl peşimde koşturmamın sebebi naz felan değildi benimki güvensizlikti en sonunda da duygularıma yenik düşüp kabul ettim keşke etmeseydim...

• iyi de neden lan..t ? lanet yazsana.
  • Belki başka birşey için 3 yıl peşinden koşmuştur elde ettiyse gitmiştir Acıyorum siz kızlara
  • Elde ettikten sonra genelde heyecanı kalmaz bu işlerin , bence sen 3 ayda fazla teslimiyetçi olmuşsun....
    Belkide beklediği gibi çıkmamış olabilirsin.Eleman
    - Ulan 3 sene peşinde koştum , meğer şöyleymiş böyleymiş gibi kendiyle umduğunu bulamama tarzı bi diyalog yaşamış olabilir...
    Yada senin ona karşı fark etmeden işlediğin bir kusur olabilir...
    -Ben onunn için 3 senemi harcadım ama geçen gün şöyle yaptı şekilinde bişey de olabilir....
    Ne diyeyim geçmiş olsun....
    Ama birisini bu akdar peşinde koşturduğuna göre hoş biri olmalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mall05

Belki başka birşey için 3 yıl peşinden koşmuştur elde ettiyse gitmiştir Acıyorum siz kızlara

bende acıyorum sründürdüklerini sanıp kendi aralarında havaya girerler erkekler ise "bak nası havaya girdi kek" derler
  • çok saçma işler ile ugrasionuz sallayin ..
  • Bu topic 4-5 sayfa yapar. Baya orjinal bir konu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:37:13 >
  • Valla Çok Güzel Biri Olman Lazım 3 Yıl Peşinde Koşulması İçin

3 Yıl Kız Peşinde Koşucam Hiç İşim Gücüm Yok

Boşver Be Elalem Ne Derse Desin Hadi Hadi Hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu konudaki kullanıcılar: Jijimm, OoßladeOoO, diabolik191, afacan!, stronghold603, ogameci, fatal#, .:ArchoN:., inCredibLe, onlyone, psikopak, charcharodon carcharias, tolgacantan, bonser24, Ege_Aşığı, cyfluthrin, punısher17, wrong, xf, EatItPunk, Ion, azah, ßiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 24 Temmuz 2007; 17:35:40 >

• sanki sadece erkekler suclu biz neler yabtık ama sonuç işte aynı lanet olsun,terbiyesizliğin cinsiyeti yok
  • Bu konudaki kullanıcılar: D-Assault, Method Man, Time2Die, Jijimm, OoßladeOoO, diabolik191, afacan!, stronghold603, ogameci, fatal#, .:ArchoN:., inCredibLe, onlyone, psikopak, charcharodon carcharias, tolgacantan, bonser24, Ege_Aşığı, punısher17, wrong, xf, EatItPunk, Ion, azah, ßiliyorum
  • Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür.
    "Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve
    "Ne diye bağrıyorsun?" der.
    Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.
    Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir.
    "Baltan bu muydu?" diye sorar. Ormancı "hayır" diye cevaplar.
    Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir
    ve yine sorar: "Baltan bu muydu?"
    Ormancı yine "hayır" diye cevaplar.
    Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar:
    "Baltan bu muydu?" ormancı "evet" der.
    Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir.
    Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.

Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser.
    Ormancı "aman tanrım" diye bağırır. peri yine belirir ve sorar.
    "ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der.
    Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner.
    "Senin karın bu mu?" diye sorar. ormancı
    "evet" der.
    Peri sinirlenmiştir. "yalan söylüyorsun. gerçek bu değil" der.
    Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlama söz konusu
    eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin,
    ona da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin
    ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğünu taşıyabilecek durumda değilim
    Jennifer Lopez'e evet dememin sebebi budur.

Bu hikayeden alinacak ders :

Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni
    vardir ve bu başkalarının yararı içindir.
    " Kendileri için birşey istiyorsalar ekmek çarpsındır!!!

(Ç)ALINTIDIR

• erkek adammış..

kızları terslemek ve aldatmak kadar zevkli birşey yok..bende kaç tane kızı tersledim.çok zevkli oluyor..herkese tavsiye ederim..

quote:

Orjinalden alıntı: senamss

kusura bakmayın ama böyle yapan erkeklere lan.t olsun ya 3 sene peşimden koştu çıkalı daha 3 ay olmadı hakkında duymadığım şey kalmadı en son duyduğum artık bardağı taşırdı bi arkadaşı bana başka bi kızla çıktığını ve ayrıldıklarını söledi aldatmak erkeklerin doğasımı ya ama bu böle kalsın istemiyorum bu zamana kadar kimse bana bunu yapmadı yapamazda şimdi sizce ondan nasıl intikam almalıyım çok acı olmalı hazmedemem bunu.

• bir insanın başka şey için 3 yıl koşması sana mantıklı geliyomu az lafını bilde konuş karşındakini tanımıyosun !
  • fake onbaşı
  • @senamss

eğer gerçekten kız isen bu topicden çık çünkü millet işi gırgıra vurdu! saçmasapan laf edenler var! (bknz:@bonser24)

eğer sahte hesapsan devam et :) çünkü seninde hoşuna gidiyor bu kızlara sarf edilen kötü laflar!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.