Şimdi Ara

Böyle düşük hız yok arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnetten aradılar ISYERIM- NETLIMITSIZ BASLANGIC (NH) kampaynası varmış aldık ilk iki ay bedava sonra belli bir süre 48 ödeyeceğiz. bu kampanyaya geçtikten 2 gün sonra bizim telefon arıza yaptı bizim telefon çalıyor açıyoruz yalnış numara sürekli arıyolar meğerse yan komşuyla hatlarımız çakışmış. neyse düzelttiler. internetim hızlıydı bu pakete geçmeden önce buna bir geçtim eyvah eyvah. adil kullanım kotası kaç bilmiyorum tahmini 50gb olması lazım. heralde limitimi geçmişiz napmışız 3 mgbite düştü keşke 1 megabit olsa. internette ne pes 2013 te online oynayabiliyorum maç sırasında int. bağlantısı kopuyor. youtubeden videoyu 144p izlemeye çalısıyorum o bile zor tivibuyu zaten zar zor izler oldum dona dona. çıldırmak üzreyeyim? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boomer347 -- 2 Ağustos 2013; 13:22:23 >

• Başka internet al veya müşteri hizmetlerini ara yardimci olmalari lazim
  • aradım 2 kere biri modemi resetle uğraştırdı diğeri yakın zamanda çözülcek dedi. şaun hiç bir değişiklik yok format attım belki pcden diye dosya indirme hızım 7 kb yi geçmiyo çıldırcam
  • Bölgenizdeki Turk Telekom'dan aradılar mı ya da gelip baktılar mı vs? Arızayı giderecek olanlar onlar da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Bölgenizdeki Turk Telekom'dan aradılar mı ya da gelip baktılar mı vs? Arızayı giderecek olanlar onlar da.

aramadılar. beni şüphelendiren yakın zamanda evin telefonunu bizim karşı komşunun telefonu olmuş arayan yan komsuyu soruyordu . mesela dükkandayken evi aradığımda hiç açan olmuyodu. karşı komşumuz aramış kutudan halletmişler bizim telefonda normale döndü ama sorunuda pek içime sinmedi. net bu yüzdenmi bozuldu yoksa kampanyanın nanesimi pek anlayamadım :( format atayım dedim belki pcdendir formattan sonra rar falan indircem 6-7 kilobaytla indiriyo çok aşırı düşük internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boomer347 -- 2 Ağustos 2013; 20:29:39 >
  • Müşteri hizmetlerini ara, Turk Telekom telefon hatlarında bir şeyler yaptı sonra bağlantı aşırı yavaşladı, arıza kaydı bırakılmasını ve teknik elemanların gelip düzeltmesini istediğini belirt. Direk Turk Telekom'a gitsen, o şekilde oradakiler de arıza kaydı bırakın biz gideriz diyecek...
  • TTNET pişmanlıktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.