Şimdi Ara

Böyle birşey yok arkadaş herkeze böyle arkadaş lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rezil herif ya
  • yazıklar olsun
  • puhahahhaa
  • Youtube'da binlerce üye bu tarzda channellar açıp her anını paylaşıyor. İnsanların iki hayatı var artık. Reel ve sanal hayatı. Mizahla karışık bir çok konuya değiniyor. Gençlik fotoğraflarını koymuştu bir ara facebooktaki grubuna gayet mülayim bir tipi vardı. Ayrıca koyu bir milliyetçi. Namı değer Arıza Adam, Ömer Dalman. Hali vakti de yerinde şöhret olayım gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum monoton dünya hayatında marjinal olmaya çalışan bir insancık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Youtube'da binlerce üye bu tarzda channellar açıp her anını paylaşıyor. İnsanların iki hayatı var artık. Reel ve sanal hayatı. Mizahla karışık bir çok konuya değiniyor. Gençlik fotoğraflarını koymuştu bir ara facebooktaki grubuna gayet mülayim bir tipi vardı. Ayrıca koyu bir milliyetçi. Namı değer Arıza Adam, Ömer Dalman. Hali vakti de yerinde şöhret olayım gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum monoton dünya hayatında marjinal olmaya çalışan bir insancık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu saatte yardın ya helal olsun

• can sıkıntım geçti D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar

quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Youtube'da binlerce üye bu tarzda channellar açıp her anını paylaşıyor. İnsanların iki hayatı var artık. Reel ve sanal hayatı. Mizahla karışık bir çok konuya değiniyor. Gençlik fotoğraflarını koymuştu bir ara facebooktaki grubuna gayet mülayim bir tipi vardı. Ayrıca koyu bir milliyetçi. Namı değer Arıza Adam, Ömer Dalman. Hali vakti de yerinde şöhret olayım gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum monoton dünya hayatında marjinal olmaya çalışan bir insancık.

Yazımla ne alakası vardı videonun, çözemedim ?

• bu arada arabaya sırf hava amaçlı binmiş. caddeden gidiyor adadan dönüyor sonra geldiği yere geri dönüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.