Şimdi Ara

BÖYLE BİR WALLPAPER VAR MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hareketli olan duvar kağıtlarından dönen dünya veya güneşin etrafında gezegenlerle vb. hareketli duvar kağıdını nerden bulabilirim.Masaüstüne arkaplan yapmak için.
    Saygılar...

• Evet arkadaşlar hiç bir yerde rastlamadınız mı?Bulamazmıyız fazla hayalperest bir resimmi yoksa.
  • var öyle şeyler ben indirmiştim ama suan bilmiyorum vede tavsiye etmem pc yi acayip kasıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: volcano1988

Evet arkadaşlar hiç bir yerde rastlamadınız mı?Bulamazmıyız fazla hayalperest bir resimmi yoksa.
  • Kassın hiç önemli değil bi araştırabilirmisin hocam ya.
    Teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR

var öyle şeyler ben indirmiştim ama suan bilmiyorum vede tavsiye etmem pc yi acayip kasıyor
    quote:

Evet arkadaşlar hiç bir yerde rastlamadınız mı?Bulamazmıyız fazla hayalperest bir resimmi yoksa.

• İlginize teşekkürler ama demek istediğim wallpaer hareketli olucak yani Dünya'nın kendi etrafında ya güneşin etrafında dönen resmi.
    quote:

http://www.gencharitaci.net/dunyayi-masaustunuze-getirsek-nasil-olur/
  • tam istediğin gibi bir masaüstüne rastlamadım ama mutlaka vardır arastırmak lazım
    quote:

İlginize teşekkürler ama demek istediğim wallpaer hareketli olucak yani Dünya'nın kendi etrafında ya güneşin etrafında dönen resmi.
    quote:

http://www.gencharitaci.net/dunyayi-masaustunuze-getirsek-nasil-olur/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buna bi çare var mı??
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internette aradığın resimle ilgili aramalar yaparsan ve dosya türü olarakta *.gif yazarsan hareketli resimler bulablirsin
  • ewt wardı o ya.
    hatta earth iLe LgiLi bi prog. vardı ..wLLpaper dünyanın şekLini gösteryodu ..ayın şekLi faLan ... yani bi tarafı karanLık dieri aydınLık ...gece oLunca o da kararyodu faLan..hoş bişi
    ismi earth iLe iLgiLi bişi..inndir.com dan indirmi$tim..sevgiLer..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.