Arkadaşlar hareketli olan duvar kağıtlarından dönen dünya veya güneşin etrafında gezegenlerle vb. hareketli duvar kağıdını nerden bulabilirim.Masaüstüne arkaplan yapmak için. Saygılar...
Evet arkadaşlar hiç bir yerde rastlamadınız mı?Bulamazmıyız fazla hayalperest bir resimmi yoksa.
var öyle şeyler ben indirmiştim ama suan bilmiyorum vede tavsiye etmem pc yi acayip kasıyor
quote:
Orjinalden alıntı: volcano1988
Evet arkadaşlar hiç bir yerde rastlamadınız mı?Bulamazmıyız fazla hayalperest bir resimmi yoksa.
Kassın hiç önemli değil bi araştırabilirmisin hocam ya. Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR
var öyle şeyler ben indirmiştim ama suan bilmiyorum vede tavsiye etmem pc yi acayip kasıyor
quote:
Orjinalden alıntı: volcano1988
internette aradığın resimle ilgili aramalar yaparsan ve dosya türü olarakta *.gif yazarsan hareketli resimler bulablirsin
ewt wardı o ya. hatta earth iLe LgiLi bi prog. vardı ..wLLpaper dünyanın şekLini gösteryodu ..ayın şekLi faLan ... yani bi tarafı karanLık dieri aydınLık ...gece oLunca o da kararyodu faLan..hoş bişi ismi earth iLe iLgiLi bişi..inndir.com dan indirmi$tim..sevgiLer..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme