Şimdi Ara

böyle bir şey yapmak mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://customize.org/screenshots/83770 aşağıdaki resimdeki gibi bir masa üstü yapmak istiyorum windows 7 ultimate kullanıyorum.acaba böyle bir şey yapmak mümkünmü?bunu yapmak için hangi programları kullanmalıyım?bide hazır buraya bakmışken soarayım size pc yi açtığımda rundll.exe işlemciyi yüzde 50 lerde kullanıyor bunu engelleyebilirmiyim.neden böyle yapıyor...

böyle bir şey yapmak mümkünmü

• Rainmeter kullanmış abartı birşey yokki bunda rundll hakkında bişi diyemicem bende hemen heemn aynı durumda...

Edit:
    Adam zaten altına bile yazmış neleri kullandığını, insan bi bakar değil mi?

quote:

RocketDock (Token Icons)
    - CDArt Display (Mirro)

Rainmeter (Skins)
    - Elementary Weather
    - FlyAway V.1.25
    - LEXIS Calendar
    - Implosion
    - SimpleWeather
    - Enigma/mail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeShhh® -- 28 Mayıs 2011; 1:57:45 >
  • Backround çok güzel gerçekten.
    --------------------------------------------------------------------------------

http://customize.org/screenshots/83770

güzel bi site
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

Rainmeter kullanmış abartı birşey yokki bunda rundll hakkında bişi diyemicem bende hemen heemn aynı durumda...

Edit:
    Adam zaten altına bile yazmış neleri kullandığını, insan bi bakar değil mi?

quote:

RocketDock (Token Icons)
    - CDArt Display (Mirro)

Rainmeter (Skins)
    - Elementary Weather
    - FlyAway V.1.25
    - LEXIS Calendar
    - Implosion
    - SimpleWeather
    - Enigma/mail

valla görmedim yorgunluktan.böyle bir şeyin hazırı varmı?yani bi program gibi kurulabilir bi tema dosyası halinde olanı varmı acaba.çünki ben böyle bir şeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum...yetenekli arkadaşlar varsa yapabilirlerse çok süper olur...

• msn de ekle beni, team kur makinene, ben sana paketi bir ara hazırlar, yollarım, sonrada makinende sana neyin nasıl olduğunu göstererek kurarım ,,,, birebi aynısı olur mu bilmem ama bi bakarsın daha da güzelini yaparız... Yani msn ni bana pm olarak yolla... ekleyim seni demek istedim...
  • 256 rem olunca şirket pc si bunları ancak hayal ediyorum bari evdeki diz üstüne yapayım böyle bir tasarım dız ustunun fıyatını bile artırır
  • Burda sadece rainmeter kullanılmış 256ram bile yeter bu deski kullanmak için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Burda sadece rainmeter kullanılmış 256ram bile yeter bu deski kullanmak için...

kesh msn i versene sen ben ekliyeyim seni. benim msn e arkadaslik istegi falan gelmedi hic
  • Bende böyle bir şey yapmak istiyorum KeShhh® banada yardım edebilirmisn acaba ??
  • O zaman şöle bişi yapayım, bu pazar bu desktop'un nasıl hazırlandığına dair bir videolu anlatım yaparım... Bölece herkesin gönlü olmuş olur...
  • Çok güzel olur :) :)
  • Resimdeki papağan güzelmiş ekleyebilen var mı ?
  • Bu desktopun linkindeki papağanlı masaüstünün nasıl yapıldığına dair video hazırladım, fakat çözünürlük bozulmadan boyutunu daraltmaya çalışıyorum. Bu yüzden bu kadar geç kaldı... 1. kısım tamamdır ve youtube'a yollandı... 2 kısım daha var,onları da youtube'a atınca gene burdan açıklama gereken yerleri belirterek yollucam... Ayrıca diğer başlıktan da paylaşım yaparım... Heralde bu akşama hazır olabilir... PC de sorun var, eve ancak akşam 8 de ulaşıyorum. PC deki sorunsal durum daha da artmadan videoları convert edip hemen upload etmeye çabalıyorum... Video sesli olduğundan görsel anlatıma da gerek kalmadı... Kullanılan programlarıda kısaca anlatmaya çalıştım,en azından en çok kullanılacak kısımlarını...

• quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Resimdeki papağan güzelmiş ekleyebilen var mı ?

Al bu linkten hangi boyutta istiyorsan indir....

http://www.raduluchian.com/index.php?category=wallpaper_item&selected_wallpaper=8
  • Kesha videonun linkini verırsen iyi olur :)
  • Bu linkten bilgi alın beyler,herşeyi buraya ekledim...
    http://forum.donanimhaber.com/m_49680825/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49975015
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Resimdeki papağan güzelmiş ekleyebilen var mı ?

Al bu linkten hangi boyutta istiyorsan indir....

http://www.raduluchian.com/index.php?category=wallpaper_item&selected_wallpaper=8

Teşekkürler dostum yardımın çok oldu bana .

• Boş Zaman'ıma denk geldikçe seve seve yardımcı olurum. Malum 2 hafta önce wox a soz verdik daha yeni video hazirlayabildim.
  • keshh canın sağolsun be.az çok bende kendimce öğrenmeye çalışıyorum.bi dünya ikon falan indirdim.şu videoları izleyip izleyip öğrendikten sonra umarım güzel işler çıkartabilirim.sağol şimdiden..
  • sağol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.