Şimdi Ara

Böyle bir şey olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt nin tamamen kalkma 2 tyt ve ya bu seneye özgü sınav sistemini değiştirme gibi laflar dolaşıyor inanmak istemiyorum ama böylr bir şey olabilir mi? 11 Ayt nin bel kemiği ve 2.dönem konuları yok sistemdir kimyanın dengesi dir MEB in böyle bir düşüncesi var mı acaba yoksa 32k sıralama yaptım mezuna falan kalmam giderim agaaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yani burda fikir söylemem falcılığa girecek ama olursa bence sosyal ve fende de 40 soru olur. msü'deki gibi sosyal bilgi gelir. hatta fen de bilgi gelir gayet sıralarlar. ama tabi sınav maratonu çok uzun Haziran'a kadar sadece tyt çalışmak yine kötü sıralama getirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A0C89CB0 -- 2 Ağustos 2020; 13:36:33 >
  • Son SBS gibi tek sınav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetkrapp -- 2 Ağustos 2020; 12:37:4 >
  • Bunlara hiçbir şey belli olmaz kardeşim her an bir değişiklik olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu fikri ilk çıkarana bakmak lazım her dönem bir şey çıkarırlar 10 tane çıkarılan şeyden 1 i doğru çıkar onu da desteklerler sürekli. Şu an bakın sosyal mesafe vs bitmiş gibi her yer açık neredeyse. Ben 2019'da ne yapıldıysa aynısının yapılacağını düşünüyorum. 2021'de gerektiği gibi tüm istenilenleri karşılayacak zor bir sınav gelecek. Yapan yine yapacak sıralamalarda 2019 a benzer bir yığılma gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-538EA9F72 -- 2 Ağustos 2020; 12:40:42 >
  • Mehmetkrapp M kullanıcısına yanıt
    SBS doğru düzgün çalışmadan girdik, onunla bu sınavı karşılaştırmanız doğru olmaz. Seneye 11 ve 12 konuları çıkmazsa muhtemelen çok kötü olacak. Belki İngilizce soruları ekleyip 5 dersli bir sınav sistemi olabilir. Ekstra YDT sınavı olacak tabi bu sadece sayısal, sözel ve eşit ağırlıkları sıralayacak.
  • O da çok saçma olur be reis işin içine dil falan girerse ve ya tyt ayt yi birleştirip bir sınav yaparlarsa hiç güzel şeyler Olmaz. LTİ bilmeyen adam mühendislik okuyacak bu sene mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil garip bir şey var!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.