Bildirim
Böyle Bir Saçmalık Olur Mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Büyük terbiyesizlik.Gregor 2 saat arabasını beklemiş ayıp yahu. -
2 saat içinde çakma porche imal edilir. -
Kuzeygüney dizisi geldi aklıma... -
Bu sırada McGregor'un yanına sokak dilencisi gelerek para istedi. Bir vatandaşın, dilenciye McGregor'un isminin İskoşya'da ki en büyük rakipleri Celtics olduğunu söyledi.
Dilenci'de düşman olduğu takımın ismini Celtics'i söyleyince McGregor, çıldırdı. para vermeyen McGregor, "Eğer Celtics demeseydin para verirdim. Ama şimd o şansını kaybettin. Para yok" diyerek geçiştirdi.
-
biz iki saat gebze harem bekliyoruz ya, adamlar porsche beklemiş vah vah -
Olcayın araba niye Alman plaka lan -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre A.
Olcayın araba niye Alman plaka lan
Adam Almanya'dan geldi zaten.Eski arabasını karayoluyla getirtmiştir/getirmiştir. -
Ferdi baba ya ... Veli koçum benim çok seviyorum la ben bu adamı Allen reyizin olayına da iyi güldüm kesin küfretmiştir adama
-
Eklemeyi unuttum, Olcay o tip ne öyle 1 km uzaktan belli ediyor gurbetçi olduğunu -
Dilenciye para vermeyerek en iyisini yapmış. Gözüme girdi . Millet çalışsın didinsin bunlar vatandaşın vicdanıyla oyun oynayıp arpayı götürsünler. Yok öyle dünya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amaranto
Bu sırada McGregor'un yanına sokak dilencisi gelerek para istedi. Bir vatandaşın, dilenciye McGregor'un isminin İskoşya'da ki en büyük rakipleri Celtics olduğunu söyledi.
Dilenci'de düşman olduğu takımın ismini Celtics'i söyleyince McGregor, çıldırdı. para vermeyen McGregor, "Eğer Celtics demeseydin para verirdim. Ama şimd o şansını kaybettin. Para yok" diyerek geçiştirdi.
-
La bende okuyorum ciddi ciddi. -
benimde haberi okuyana kadar 2 saatim gitti, ne bu ya masal kitabi gibi haber
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X