Şimdi Ara

Boyle Bir oyun Oyun Biliyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-)Ücretsiz olmali aylik belli bir para istemeyen yani
    3-)MAX 4 İrkli - 2 veya 3 irk da olabilir.
    4-)3d'li
    5)Skilleri vb efektleri güzel olan
    6-)Anime olmicak.
    7-)Pvp Sistemi Gelismiş
    Cabal Online-Silkarod- KnightOnline-RF online Haric. Haric.

İnananin aradigim gibi bir oyun bulamadim bos zamanlarimda forumlari filan geziyorum aaradigim tipte oyun varmi diye mmorpg listesinede bakiyorum ama aradigim zevkde oyun bulamiyorum.Forumuda Takip ediyorum cok baslik oldu boyle ..Yöneticiler Oyun istek bolumu diye bolum acsalar cok güzel OlucaK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelloha -- 25 Nisan 2008; 16:05:11 >

• koredeki kankaları aradım

birazdan ararlarsa şaşırma
  • aslında bende böyle bir oyun istiyorum ama topic açmaya korkuyorum yaklaşık bi hafta içinde bloodymare ob ye geççek inşallah 3 ırk var baya kanlı bir oyun oyun oynarken yemek yeme lışkanlığını sonlandıryor oldukça güzel pvp sistemli korku temalı bir oyun
  • bende actım boyle bı topik hadi bakalım bana da ayrdımcı olurlar ins
  • Çek abime pilav üstü kuru suyu bol olsun.
    Buraya baktın tatmin olmadın,mmo ya baktın tatmin olmadıysan Eu ortamında seni tatmin edecek bir oyun yok demektir.Elindekilerle idare edecen artık
    Vermeyince MABID neylesin Mahmut!
  • on yüzmilyon baloncuklu postlar var

onlar kesmez ise arama butonunu kullanın yada mmosite.com a bakın
  • Fury i deneyebilirsin..
    Sadece PvP ve Skilleri güzel..2.5 gb gibi bir boyutu olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Post kasmak icn mesaj atmayin.Admin arkadas bakarsa post mesajlar silinsin.Forumu asil sizler kirletiyorsunuz.Post kasmaya calisanlar yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda29

Fury i deneyebilirsin..
    Sadece PvP ve Skilleri güzel..2.5 gb gibi bir boyutu olması lazım

parali galiba bu oyun
  • yahu ne post kasması bu forumda dünya kadar oyun tanıtımı var

arama butonu var

mmosite.com var

oda yetmedi google var

daha bide bize post kasmayın diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

yahu ne post kasması bu forumda dünya kadar oyun tanıtımı var

arama butonu var

mmosite.com var

oda yetmedi google var

istersse 1 ton olsun baktim hepsine sevmedim varmi bir derdin arkadasim.Derdin varsa ozelden yaz.mmositede görmemis olabilirim.Belki forumda bu kiriterlere uyan oyun vardir.He birde ben mmositeden baktigimda o oyunun bu kiriterlere uygunu nasil anlayabilirim.Google yazip bul diyebilirsin bulamadiysam türkce bir yazi oyun hakkinda ne olucak...?Googlede Mmoorpg yaziorum ama aradigim kiriterlere uyan yok Anladinmi...
  • edit - ayni yaziyi bi kere daha yazmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelloha -- 25 Nisan 2008; 19:00:57 >
  • quote:

arama butonu var

mmosite.com var

oda yetmedi google var

Adam haklı
    Sizde Sürü psikolojisi Gibi hep aynı şeyleri yazıyorsununz
    adam takip ediyorum bulamadım diyor
    resimlerle oyuna baslanmaz.rehber okuyarak hıc baslanmaz
    onerıyle baslanır yorumla baslanır
    Ben sana Vıdeosu muhtesem bı ton oyun gosterırım ama oyun 0
    Egzotik yorumlar yazmayalım.
    Bilmiyorsan yazmayacaksın
    Herkes sevdıgı oynadıgı oyunu yazsın adam karar verir
    Belki adam kotalı her oyunu deneyemiyor
    bize soruyorki hayal kırıklıgı yasamasın
    belki yine yaşar ama hepsini denemektense cogunlugu dinleyerek haraket eder
    Lütfen Bu tarz yorumlar yapmayın
    Hadi cok post kasmak ıstıyorum dıyosanızda En azından oynadıgınız oyunu yazın

Ben Oyun olarak Sana şöyle söyleyebilirim.
    Eğer Pvp seviyorsan Rakion,gunz,wolfteam
    Eğer ko gıbı bırsey olsun dıyor isen : Rohan Onlıne (yakın tarıhte acılıyor),Requiem

• quote:

Orjinalden alıntı: metathrone

quote:

arama butonu var

mmosite.com var

oda yetmedi google var

Adam haklı

Eğer ko gıbı bırsey olsun dıyor isen : Rohan Onlıne (yakın tarıhte acılıyor),Requiem

İlk olarak Tşk.

Rohani acikcasi ben de merak ediyorum.Ama beklemek canimi sikti .Zaman gecircek oyun ariyorum yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: yelloha

Post kasmak icn mesaj atmayin.Admin arkadas bakarsa post mesajlar silinsin.Forumu asil sizler kirletiyorsunuz.Post kasmaya calisanlar yani..

yani su forumda oyun arıyorum veya su ozelliklerde oyun onerın adı altındakı yorumları hıc okuyor musun sen ? bi kere dusunup girip baktın mı ? yanı laf mı yemek istiyosun illa ? bide arastırdım diosun Allah aşkına cidden arastırdın ve bulamadın mı sen ? ............ dediqin oyunların harıcınden en basit ornek l2 var. onun harıcınde 5 tane daha oyun sayarım sana ıstedıqın ozelliklerde ve sen arastırıp bulamıosun yanı ? burdakıleri salak yerıne mı koymaya calısıyosun ? bıde utanmadan kalkıp post kasmayın die millete laf mı yetiştiriyosun ? arastırmadan kalkıp direk konu acıp sonrada şaklabanlık yapma burda !!! ya da git once arastırma yapmayı ogren. bu ne ya sayıylamı gonderiyolar sizi buraya.

http://forum.donanimhaber.com/m_6135525/mpage_1/key_/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_22436928/mpage_1//tm.htm#22769849

http://www.mmosite.com/

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?GAMEID=0&bhcp=1

http://www.mmorpglist.com/

http://www.freemmorpglist.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_MMORPGs

http://mmolist.blogspot.com/

...........................

daha sana yuzlerde kaynak sunarım... hangılerıne baktın bunların ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkan -- 25 Nisan 2008; 19:26:23 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metathrone

quote:

arama butonu var

mmosite.com var

oda yetmedi google var

Adam haklı

İlk olarak Tşk.

Rohani acikcasi ben de merak ediyorum.Ama beklemek canimi sikti .Zaman gecircek oyun ariyorum yani.

su sıralar adam gıbı oyun yok....:))
    eskıden sabahlayan ben aksam 8-9 da pc yi kapatıyorum
    sana soyle diyebiliriim
    Soldat oynayabilrsin
    kısa zaman gecırmek ıcın harkıa

• quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

quote:

Post kasmak icn mesaj atmayin.Admin arkadas bakarsa post mesajlar silinsin.Forumu asil sizler kirletiyorsunuz.Post kasmaya calisanlar yani..

yani su forumda oyun arıyorum veya su ozelliklerde oyun onerın adı altındakı yorumları hıc okuyor musun sen ? bi kere dusunup girip baktın mı ? yanı laf mı yemek istiyosun illa ? bide arastırdım diosun Allah aşkına cidden arastırdın ve bulamadın mı sen ? ............ dediqin oyunların harıcınden en basit ornek l2 var. onun harıcınde 5 tane daha oyun sayarım sana ıstedıqın ozelliklerde ve sen arastırıp bulamıosun yanı ? burdakıleri salak yerıne mı koymaya calısıyosun ? bıde utanmadan kalkıp post kasmayın die millete laf mı yetiştiriyosun ? arastırmadan kalkıp direk konu acıp sonrada şaklabanlık yapma burda !!! ya da git once arastırma yapmayı ogren. bu ne ya sayıylamı gonderiyolar sizi buraya.

bu forumda gordugun bir cok oyunu dest ettim.Merak etme.EN AZ 30gb lik oyun indirmisimdir.Bir cok oyunu baktim .Kafani yorma.L2 privatesini denedim.Hoslanmadim .Emin ol o sayacaklarinin hepsini indirim denemisimdir.

• hepsıne baktıysan niye keyfiye konu acıyosun ? forumu hiçmi takip etmıyosun ? acılan konulara hiç mi bakmıyorsun ? CB leri biten ve OB ye geccek oyunların Konuları mevcut veya yenı gelcek oyunların konuları mevcut.! madem ki hepsını denedın o zmn gelcek oyunları nıye takip etmeden bos yere konu acma hissine kapıldın.? tum oyunları denedın o zmn hosuna gitmedi veya sarmadı senı. o zmn bi süre once OB baslayan Dekaron veya gelcek oyunlar belli. 28 Nisanda Requiem - 1-10 Mayıs arası Rohan Online. o zmn bunları takip etceksın. konuları mevcut bi zahmet icine girde neler yazılıyor neler soylenıyor oku...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

hepsıne baktıysan niye keyfiye konu acıyosun ? forumu hiçmi takip etmıyosun ? acılan konulara hiç mi bakmıyorsun ? CB leri biten ve OB ye geccek oyunların Konuları mevcut veya yenı gelcek oyunların konuları mevcut.! madem ki hepsını denedın o zmn gelcek oyunları nıye takip etmeden bos yere konu acma hissine kapıldın.? tum oyunları denedın o zmn hosuna gitmedi veya sarmadı senı. o zmn bi süre once OB baslayan Dekaron veya gelcek oyunlar belli. 28 Nisanda Requiem - 1-10 Mayıs arası Rohan Online. o zmn bunları takip etceksın. konuları mevcut bi zahmet icine girde neler yazılıyor neler soylenıyor oku...

takip ediyorum.Mesala rohan 17 sinde acilacakti.Ama acilmadi mayin da acilacak diyorlar .Vb seyler.Bekle bekle sıkıldım oyun arıyorum arkadasim.Belki forumda takilan bir kişinin oynadigi oyun olabilir aradigim niteliklerde .Dh da o oyun hakkinda bilgi olmaya bilir.Dekaron da lag -Düpe diz üstü gidiyor .Lag-Düp gibi vb olaylari onlerlerse oynayabiliririm.Ama su sartlarda hayir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelloha -- 25 Nisan 2008; 20:02:43 >

• 3 gun sonra Requiem OB olarak baslayacak ( tabii Firma erteleme yapmazsa gene ) CB sını deneme ımkanın oldu mu ? olmadıysa OB de kesınlıkle oneririm.. Farklı bi hava verceginden eminim. Konusunu inceleyebılırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.