Şimdi Ara

Böyle Bir Oyun Olsaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
230
Cevap
5
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun şöyle olacak dünya üzerindeki her yer bütün ayrıntısına kadar mesela ta Avusturya'dan tut İstanbul da yerdeki biten ota kadar kısacası dünyadaki her yer bütün ayrıntısına kadar olsaydı ve dünya üzerindeki bütün motorlu motorsuz taşıtlar olsaydı grafikleri falan da iyi olsaydı mesela Fransa'dan Türkiye'ye geliş atıyorum 10 saat arabayla oyun da aynısı olsaydı oyun yaklaşık boyutu ne kadar olurdu ve de kaç yıl alırdı yapımı hem merak ederdim.

• Kaç kişiyle yapacağına göre değişir ama neredeyse imkansız hepsinin teker teker modellenmesi vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

Oyun şöyle olacak dünya üzerindeki her yer bütün ayrıntısına kadar mesela ta Avusturya'dan tut İstanbul da yerdeki biten ota kadar kısacası dünyadaki her yer bütün ayrıntısına kadar olsaydı ve dünya üzerindeki bütün motorlu motorsuz taşıtlar olsaydı grafikleri falan da iyi olsaydı mesela Fransa'dan Türkiye'ye geliş atıyorum 10 saat arabayla oyun da aynısı olsaydı oyun yaklaşık boyutu ne kadar olurdu ve de kaç yıl alırdı yapımı hem merak ederdim.

Aynı seyi bende dusunmustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fikir fakat bunu yükleyecek makinada önemli
  • +1 2-3 yıl önce bende düşünmüştüm
  • Peki kaç yıl sürerdi ortalama boyutu falan ne kadar olurdu?
  • sen fransadan türkiyeye arabayla 10 saatta gel bırak benim totoyu 7 sülalemin totosunu buraya koyarım

araba taşıyan uçak, helikopterlerle gelmicen tabi
  • Düşündüm... Ne biliyim la ben

UP

• Hadi beyler el atın herkes evinin oralarının fotolarını çeksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

+1 2-3 yıl önce bende düşünmüştüm

3 yılda normal oyunlar yapılıyor, en ince ayrıntısına kadar her yeri yapmak, modellemek vs. imkansıza yakın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

sen fransadan türkiyeye arabayla 10 saatta gel bırak benim totoyu 7 sülalemin totosunu buraya koyarım

araba taşıyan uçak, helikopterlerle gelmicen tabi

Yav tahmini olarak söyledim
  • Kim bilir belki olur 10 yil onceki oyunlarla bi karsilastir neler gelismis kisaca olabilir

• Oyunun booyutu en az 100 gb olurdu heralde
  • Gta V için 30-35 gb diyorlar bu oyun bide en ince ayrıntısına kadar olucağına göre rahat 300-400 gb olur grafik arabalar falan 500 gb

Önerilen sistem gereksinimleri

En az intel i7 3.0 ghz işlemci veya dengi
    en az 8 gb ram
    en az gt670 SLI ekran kartı
    Grafik ve harita verilerinin hızlı yüklenebilmesi için ssd 500 gb boş alanlı hard disk.

Bide öyle bi oyun olsa yapımcılar sürekli güncellemesi gerekiyo haritayı ayda bir falan değişiklik olur çünkü hep. Ama böyle bişey yapılabilecek olsa hatta yapılsa harika olur bir yere gideceğim zaman oyun içinden yolu ezberlerim atlarım arabaya kaybolmadan giderim

• Sadece Türkiye olsa ve öyle pek ayrıntı da olmasa ben yine razıyım... Başından kalkmam oyunun, çok ciddiyim
  • 320x240 ta akarız.Lowest.
  • Oyunun kalitesine de bağlı gta gibi bir şey olursa en az 100 gb en çok 700 gb arası değişir ve oyunu yüklemen 2-3 saat alır günümüz pclerinde bu oyunu yapmak ise en az 4 yıl sürer
  • Amacın ne kardeşim . Öyle bi oyun yapılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Amacın ne kardeşim . Öyle bi oyun yapılmaz

+1 Kim uğraşacak o kadar çizimle kodlamayla ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.