Şimdi Ara

Böyle bir LCD TV var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LCD TV alacağım fiyat 2.500 e kadar olabilir. yeter ki aradığım özellikleri karşılasın. özetle:

- Full HD

- Bilgisayarımdaki ekran kartımda display port ve dvi çıkışı var, bu durumda dvi -> hdmi veya display port -> hdmi kablo ile bağlıyacağım.
    bilgisayardan görüntü alma kalitesi ve hızı benim için çok önemli. yüksek kalite film, oyun vs görüntü aktarımı kaliteli ve hızlı olmalı

- en az 100 hz tazeleme hızı

- 3d olması tercihimdir. (3d özelliğini özellikle oyunlar için istiyorum .ancak ekran kartım da görüntüyü 3d ye çevirebiliyor (anisotropic mode) bu durumda bilgisayarda
    3d ye çevirdiğim görüntüyü LCD TV ye aktarıp gözlükle 3d alabilir miyim?)

- 5.1 ses sistemime bağlanabilmeli, 5.1 ses alabilmeliyim.

- LAN ve en az 2 USB girişi olmalı

- 24p blueray, mkv, avi gösteriminde sorun olmamalı (altyazı çok önemli değil)

- 40 veya 42 inch olmalı

benim bulduğum model Samsung 40c750, bunun dışındaki tavsiyelerinizi rica ediyorum. çok iyi bir tv de 3d den vazgeçebilirim.

HTC Touch Diamond 2

• bulduğun modelin arkasındayım çok iyi model zaten yazını okuken c750 dedim kendi kendime en sonu okuduğum zman arkandayım dedim =) fiyat 2599 samsung türkiye garnatili gözlük ,içersinden çıkıyor buda bilginize ...
    her an her şey olabilir..

HTC Touch Diamond 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv de ses var görüntü yok
    20 yıl önce açıldı
    Tv de çok az kanal var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.