Şimdi Ara

Böyle bir hack varmıdır daha (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
4.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Bırakın Allah Aşkına,Berker Neden O Şahsiyetsiz KaRaktersiz Bir Kişi İçin Zaten Yapılıcak Yorum Yok.
    Kendi Capında Hırsızlık Yapıp Kendini Temize Cıkarabilick Hicbir Kanıtı Dahi YOK.

Ailesi Ona Böyle Terbiye Vermiş ODa Bunu Uyguluyor.İnsan Soysuz Olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoverOff -- 3 Temmuz 2008; 22:45:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Berker benim reel arkadaşımdır böyle birşey olmaz,olamaz bi ihtimal olsa bile bu sorunu ben halledeceğim.

Dün akşam Berker Merte mesaj çekmiş ve onada msn'inin hacklendiğini yarın msn ini geri almaya çalışacağını söylemiş.
    Berkerin kesinlikle suçu yoktur

Yorum Yok Suçu yokmus eyw kolay gele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jump3r -- 3 Temmuz 2008; 23:15:21 >
  • Hala Berkeri Savunana Soruyorum!

Berkerin Alnında Çar Hacklemez Süt Çocugumu Yazıyor?

Hacklemiş Gitmiş

Her İnsan Yapabilir.. Benimde 2Senelik Sınıf Arkadaşım 350-400ytl lik İtemleri soydu..

Bide Ben Yapmadım Diyordu Çarı Tam Sana Verdim İtemler Gitti Ve Aynısı Sende

Nese Adam Şeytana uymuş İnş. Hatasını gorurde İtemlerini Geri Verir Berker Herşey İçin Geç degil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 3 Temmuz 2008; 22:55:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Berker benim reel arkadaşımdır böyle birşey olmaz,olamaz bi ihtimal olsa bile bu sorunu ben halledeceğim.

Dün akşam Berker Merte mesaj çekmiş ve onada msn'inin hacklendiğini yarın msn ini geri almaya çalışacağını söylemiş.
    Berkerin kesinlikle suçu yoktur

Enes Bırak Şimdi reelden arkadaşın olunca temizmi oluyor?Gökhan da senin arkadaşın Konu açmış bir çarın resimlerini bulup koymuş.Dh ye selamlar yaz dedim onu bile yazamadı cevap bile vermedi oda senin arkadaşın.Güya aresteki CursedboneoftheMaqe onunmuş vede 3.2 milyar npsi varmış.Adam F4CTOR un alt clanı L0stAngels da ve türk bile değil.

quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

Bi YanLışLık Vardır ARkadaşlar Berker Gelınce ßi konussanız..??

Bırak bilal abi adam resmen internetten offline olmuş sebebi ne?

Mustafa berkerin nesini dinliyeceksin yapacağını yapmış.(Sana birşey demiyorum)

L.J tamamiyle katılıyorum.

pwner +1

Nureddin abi çocuğun mesajlarından neyi anlayabilirsinki nereye kadar?

Ha bu arada Msn tam takasın yapılcağı gün olmuş.İnsan bari pmden bilgilendirir.O ben değilim diye.

Sallayın suçluyu muçluyu hepiniz suçlusunuz burda Defalarca dedik güvenmeyin diye.Sanal alem den alışveriş yapcaksan belirli bir çevren olcak veya el ele yapcan takas işini abimgil 2.ci el bölümünde defalarca alışveriş yaptı vandan da çıkan oldu ankaradanda hiç bir sorun çıkmadı.Belirli kişiler çıkmış berker yapmaz diyor.Rank mı bellediniz bu bölümü 5-6 kişi anlaşıp her konuda o yapmaz bu yapmaz mı diyeceksiniz?

TurnBack diyecek birşey bırakmamışsın.

ALi hacım ben öz kardeşime bile güvenmiyorum tanıdık diye yapmıyacak anlamına gelmez.herkes benim tanıdığım kişi yapmaz dese nolur dünyanın hali?Biraz gerçekci olun rank belliyenlerden olmayın ko bölümünü

Özgün ün ki iyi fikir...İtemleri yemişsede evini falan öğrendikten sonra kendin hallet işini

Reactive doğru söylüyorsun tamamiyle kaıtlıyorum.

Son olarak diyeceğim birilerine zor gelecek ve konuy şikayet edip kapatcaklar

Fear senin için ne söylediysem yukardaki hala geçerli

• PLATINIUM Her Şeyi Doğruca Açıklamış.

Adam Güzel Bir Tezgah Kurmuş Almış İtemi Sonra Kendi Yapmadığını Kanıtlamak İçin Herhangi Bir Bahane.

Burda 5-6 Arkadaş Anlaşmışsınız Biz Soymayız Biz Şunu Yapmayız Diyip Birbirinizi Kolluyosunuz.Olan Soyulana Oluyor.

Resmen Soymuş Adam Bırakın Bu Ayakları.

Dün Başka Soyanları Azarlıyodunuz bu Gün Siz Soyuyosunuz Aklınızı Başınıza Alın 3-5 İtem İçin Yapmayın Şöyle

Bu Taktikleri Real Arkadaşınız Gökhanada Öğretin. O Bu kadar Güzel Tezgah Kuramıyor.
  • Soyan Kişiyi Savunanlara Bu Lafım..Sizler Değilmiydiniz bu adama kefil olan... sizler deilmiydiniz bu öle bişi yapmaz diyenler eğer yapıyorsa bilki sendede suç wardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jump3r

Soyan Kişiyi Savunanlara Bu Lafım..Sizler Değilmiydiniz bu adama kefil olan... sizler deilmiydiniz bu öle bişi yapmaz diyenler eğer yapıyorsa bilki sendede suç wardır...

+1 daha başka diyecek birşey yok.Hepiniz biliyorsunuz kefilin ne demek olduğunu yamuk çıkmıssa ya zararı karşılarsınız veya kefil olduğunuz kişiye karşılatırsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

PLATINIUM Her Şeyi Doğruca Açıklamış.

Adam Güzel Bir Tezgah Kurmuş Almış İtemi Sonra Kendi Yapmadığını Kanıtlamak İçin Herhangi Bir Bahane.

Burda 5-6 Arkadaş Anlaşmışsınız Biz Soymayız Biz Şunu Yapmayız Diyip Birbirinizi Kolluyosunuz.Olan Soyulana Oluyor.

Resmen Soymuş Adam Bırakın Bu Ayakları.

Dün Başka Soyanları Azarlıyodunuz bu Gün Siz Soyuyosunuz Aklınızı Başınıza Alın 3-5 İtem İçin Yapmayın Şöyle

Bu Taktikleri Real Arkadaşınız Gökhanada Öğretin. O Bu kadar Güzel Tezgah Kuramıyor.

+1 daha fazla yoruma gerek yok.Son 3 mesajı okuyun yeter.

• PLATINIUM Dai AnLıyorum bende Kendı Fikrimi Soyledım kusuruma bakmayın
    hani dedim gelir bir mesaj yazar felan.

• Ben böyle birşeyi düşünmek bile istemiyorum ama topici açan arkadaşa da hak vermemek elde değil. Benim başıma da böyle birşey gelse belki bende böyle davranırdım. Berkerin gelip açıklama yapması lazım en azından. Böyle davranması daha da kötü sonuçlar doğurabilir.Çünkü bütün deliller aleyhine şuan.
  • Ben Umut ediyorum yapmamış olsun yapmışsada .. hacklenen arkadaş bu arada geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koçibey -- 3 Temmuz 2008; 23:44:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALi

Beyler bir kez daha söylüyorum,Ben berkere kefilim yapmaz.Berker benim en değerli sırdaşım dostum. yaklaşk 1-1,5 sene oldu tanıyalı o benim herşeyimi bilir taki evde kaldığımdan tut ev arkadaşlarımı acımı tatlımı öss sınavımda yanımda olan sosyal çevremle kavgam olduğunda beni yatıştıran.. yani demek istediğim berker yapmaz, sabahlara kadar konuşurduk. iyi bi çocuk aslında komik hoş neşeli hayata bağlı kısacası deli dolu ve böyle bi şey yapmas ki biliyorum iftira yada yanlışlık var ama elinizde bi kanıt olmadan berkerin üstüne gidemezsiniz biraz olgunca düşünün..

belli hiç yapmaz....

• belki hatırlasrsınz bnmde carım 14 haziranda soyulmuyştu ve biri bni msnden eklemişti ve o akşamdan sora olmuştu ama adam sadece selam için eklkemişti Allah Allah
  • 2-3 konusmuslugum vardi Berkerle pek oyle seyler yapacak biri gibi degildi ama yapip yapmadigini kimse bilemez. Bu forumda konustugum , bu herif guvenilir dedigim cok kisinin birilerini soydugunu gordukten sonra forumdan 3-4 kisi disinda diger hic kimseye guvenmem. Ortada donen hikayeyi berker merker demeden direk A ve B kisileri olarak ele alirsak chari hacklenen A kisisi digeri de B kisisi olsa eminim %99.99umuz B kisisinin soydugunu dusunur. Msnin tam da takas yapilmadan 10dk once hacklenmesi , ve hackleyen kisinin ayni Berker gibi takasa devam etmesi (Bu herif takas yapilacagini nerden biliyordu?) Berker'in bir isler cevirdigini gosteriyor. Tabi dedigim gibi kimse kimsenin ne yaptigini bilemez. Ayrica yok Berker yapar yok Berker yapmaz demeniz bir seyi degistirmiyor. Berker yapmaz ben onu kendimden iyi tanirim , kefilim , kac yildir taniyorum vs vs diyenler ; madem o kadar iyi taniyorsunuz , madem boyle birsey yapmaz bu konuyu acan kisinin zararini aranizda toplayip odeyin. Ayrica msninin gercekten hacklendigi ihtimaline gelelim ; boyle birsey olsa bile telefon yok mu? Bu forumdan pm atamiyor mu? Konu acamiyor mu? Yeni bir msn adresi acip olanlari soyleyemiyor mu? Msninin guvenligine sahip cikmak o kisinin gorevidir karsida takas yapicagi kisinin degil. Msni hacklense bile karsidaki kisinin zararini karsilamak zorundadir. Yoksa hirsizliktan bir farki kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 4 Temmuz 2008; 0:04:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

PLATINIUM Dai AnLıyorum bende Kendı Fikrimi Soyledım kusuruma bakmayın
    hani dedim gelir bir mesaj yazar felan.

Abi estafurulllah ne kusuru yanlış anlama sana bişey dediğimiz yok.AbimSin.
  • yha yuh yha artık yakında pc de hackleyen adamın fotosunu bile koyarlar bune yha
  • Berker Denen O Karaktersiz Bebe Nerde Kendi 'İD' İyle Gelsinde GÖrelim Bi...
    Sana Sesleniyorum Bebe,Adam Gibi Foruma GEl Charı Hacklediğini Bole Saklanarak Üstüne Alma..Ezük Büzük Davranarak Kendini Dahada Zor Duruma Sokma

Adam Bile Demiyorum Sana İnsan Ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoverOff -- 4 Temmuz 2008; 0:37:27 >
  • Berkerden beklemiyorum öyle bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

2-3 konusmuslugum vardi Berkerle pek oyle seyler yapacak biri gibi degildi ama yapip yapmadigini kimse bilemez. Bu forumda konustugum , bu herif guvenilir dedigim cok kisinin birilerini soydugunu gordukten sonra forumdan 3-4 kisi disinda diger hic kimseye guvenmem. Ortada donen hikayeyi berker merker demeden direk A ve B kisileri olarak ele alirsak chari hacklenen A kisisi digeri de B kisisi olsa eminim %99.99umuz B kisisinin soydugunu dusunur. Msnin tam da takas yapilmadan 10dk once hacklenmesi , ve hackleyen kisinin ayni Berker gibi takasa devam etmesi (Bu herif takas yapilacagini nerden biliyordu?) Berker'in bir isler cevirdigini gosteriyor. Tabi dedigim gibi kimse kimsenin ne yaptigini bilemez. Ayrica yok Berker yapar yok Berker yapmaz demeniz bir seyi degistirmiyor. Berker yapmaz ben onu kendimden iyi tanirim , kefilim , kac yildir taniyorum vs vs diyenler ; madem o kadar iyi taniyorsunuz , madem boyle birsey yapmaz bu konuyu acan kisinin zararini aranizda toplayip odeyin. Ayrica msninin gercekten hacklendigi ihtimaline gelelim ; boyle birsey olsa bile telefon yok mu? Bu forumdan pm atamiyor mu? Konu acamiyor mu? Yeni bir msn adresi acip olanlari soyleyemiyor mu? Msninin guvenligine sahip cikmak o kisinin gorevidir karsida takas yapicagi kisinin degil. Msni hacklense bile karsidaki kisinin zararini karsilamak zorundadir. Yoksa hirsizliktan bir farki kalmaz.

700 küsür miliyonluk item gb çevirildiğinde .

ne yapalım şimdi yaratıllımı yani .

biraz mantıklı olun ya .

• Yaratip yaratmamak sizin sorununuz. Karsidaki kisi sizin yuzunuzden magdur durumda. Burda hacklese de hacklemese de suclu bellidir. Msninin hacklenmesi tamamen kendi sorumlulugudur bu konuyu acan kisinin degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robbeN17

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

2-3 konusmuslugum vardi Berkerle pek oyle seyler yapacak biri gibi degildi ama yapip yapmadigini kimse bilemez. Bu forumda konustugum , bu herif guvenilir dedigim cok kisinin birilerini soydugunu gordukten sonra forumdan 3-4 kisi disinda diger hic kimseye guvenmem. Ortada donen hikayeyi berker merker demeden direk A ve B kisileri olarak ele alirsak chari hacklenen A kisisi digeri de B kisisi olsa eminim %99.99umuz B kisisinin soydugunu dusunur. Msnin tam da takas yapilmadan 10dk once hacklenmesi , ve hackleyen kisinin ayni Berker gibi takasa devam etmesi (Bu herif takas yapilacagini nerden biliyordu?) Berker'in bir isler cevirdigini gosteriyor. Tabi dedigim gibi kimse kimsenin ne yaptigini bilemez. Ayrica yok Berker yapar yok Berker yapmaz demeniz bir seyi degistirmiyor. Berker yapmaz ben onu kendimden iyi tanirim , kefilim , kac yildir taniyorum vs vs diyenler ; madem o kadar iyi taniyorsunuz , madem boyle birsey yapmaz bu konuyu acan kisinin zararini aranizda toplayip odeyin. Ayrica msninin gercekten hacklendigi ihtimaline gelelim ; boyle birsey olsa bile telefon yok mu? Bu forumdan pm atamiyor mu? Konu acamiyor mu? Yeni bir msn adresi acip olanlari soyleyemiyor mu? Msninin guvenligine sahip cikmak o kisinin gorevidir karsida takas yapicagi kisinin degil. Msni hacklense bile karsidaki kisinin zararini karsilamak zorundadir. Yoksa hirsizliktan bir farki kalmaz.

700 küsür miliyonluk item gb çevirildiğinde .

ne yapalım şimdi yaratıllımı yani .

biraz mantıklı olun ya .

Onu Soymadan Yada Soydurtmadan Once Duşunecektiniz Odemek Yada Odememek Sizin Sorumlulugunuz Altında Vicdanınız Varsa Heleki Şu Mubarek Gun Azcık ALLAHA İnanıyorsanız Onu Elinde Sonunda Oyle Yada Boyle Odersiniz Ama Benim ALLAH Korkum Yok Diyorsan Obur Dunyaya Goturursun Gblerini...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.