Şimdi Ara

Böyle bir hack varmıdır daha (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berker Böyle Bi Şey Yapmaz Bi Yanlışlık Olmalı, Çok İyi Tanırım Berkeri Öyle Yapıda Bi İnsan Değil, Öz Kardeşmden Öte Bir İnsan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALi

Berker Böyle Bi Şey Yapmaz Bi Yanlışlık Olmalı, Çok İyi Tanırım Berkeri Öyle Yapıda Bi İnsan Değil, Öz Kardeşmden Öte Bir İnsan.

+1905 ßerker Yaphmaz.. ßir YanLıslık Var.. ARkadaşlar...
  • yapacağın şey tel nosunu hangi oparetördense git adı soyadını öğren oradan savcılığa gidebilirsin.Bi arkadaşımın başına gelmişti bu şekilde yaptı.Adamı hemen buldular.İtemlerinin fazlasını bile aldı hatta adam gıkını çıkartamadı
  • Bu charı berker alsaydı evine gidip o charı ondan alırdım,%100 kefilim o charı berker hacklemedi ama sorun değil berkerle buluşup bana karşı dürüst olmasını isteyeceğim berkerin..Berker hacklememişsede üzgünüm o char bidaha geri gelmez ki büyük ihtimal berker hacklemedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Bu charı berker alsaydı evine gidip o charı ondan alırdım,%100 kefilim o charı berker hacklemedi ama sorun değil berkerle buluşup bana karşı dürüst olmasını isteyeceğim berkerin..Berker hacklememişsede üzgünüm o char bidaha geri gelmez ki büyük ihtimal berker hacklemedi

tabii 2000+ post sayın var sen dogruyu söylüyorsun kesinlikle çalmaz o adam
    onunda en aşagı 1000+ ardır
    mutlak güvenilridir onlar nedne çalsın ki..
    GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ BİLADER.!!!
    ŞU SAAT OLMUŞ HALA FORUMA GELMEMİŞ HALA BEN YAPMADIM DİYEMEMİŞ BİRİ..
    gerçi yapmadım desenede siz ve snein gibiler onu haklı çıkartacaksınız..!!

ADAM RESMEN SOYMUŞ ÖYLESİ BÖLESİ YOK HERŞEY ORTADA..!
    msn konusu zaten herşeye yetiyor..!

• quote:

Orjinalden alıntı: IIsunshineII

quote:

Bu charı berker alsaydı evine gidip o charı ondan alırdım,%100 kefilim o charı berker hacklemedi ama sorun değil berkerle buluşup bana karşı dürüst olmasını isteyeceğim berkerin..Berker hacklememişsede üzgünüm o char bidaha geri gelmez ki büyük ihtimal berker hacklemedi

Evet o yapmadı eğer o yapmışsada dua edin o yapmış olsun itemleri geri getirtirim..
    Berker hacklememişse zaten hiç çözümü yok..
    Bu arada posta niye bukadar çok taktın bunuda anlamadım ;)

• pardon ama post konusuna takmış olan sizsiniz..
    msj sayısı ne kadar ise kişi o kadar temizdir dürüsttür..!
    bu sizin önyargılı konuşmalarınzıdan ortaya çıkan bi durum
    (BÜTÜN POST SAISI YÜKSEK ARKADAŞLAR HEP MSN SAISINA BAKARAK İNSANI YORUMLUYOR)
    BUN FORUMUN %90 I DAHİLDİR..!
  • Birşey sorcam. Burda mail güvenliği mailin sahibine aittir. Eğer o yapmamış ise de sorumluluk ondadır. Değil mi ?
    Arkadaşın tarafından bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reactive -- 2 Temmuz 2008; 11:36:23 >
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: IIsunshineII

quote:

Evet o yapmadı eğer o yapmışsada dua edin o yapmış olsun itemleri geri getirtirim..
    Berker hacklememişse zaten hiç çözümü yok..
    Bu arada posta niye bukadar çok taktın bunuda anlamadım ;)

amac zaten cozum bulamamak bu işlerı bılırım adam ıtemlerı alır sonra aynı gun msn hacklenır telı kapanır foruma gecmez zaten o kadar teknolojıden uzagızkı telefon yoktur arayamaz arkadasları onu haklı gostermeye calısır boyle ınsanlar 5 para etmez bunun gıbı planlanmış bır olayı haklı gostererek karsıdakı ınsanı çözümsüzlüge ıterek davadan vazgecmesını saglamak !! kusura bakmayın ama coluk cocuk dolu forum

• İyice saçmalıyorsunuz ne halt yerseniz yiğin berker hacklemiş olsa ben o charı geri vercem söz veriyorum foruma ama o hacklememiş mesajlarında öyle diyor bana..
    Bana iftira atanlara hakkımı yediklerinden dolayı hakkımı haram ediyorum yardımcı olmaya çalıştım yediğim hakaretlere bakar mısınız ya..
    Bu forumda ne takaslar yaptım forumdan kaç kişinin charıyla oynadım hiçbirşey olmadı siz daha beni tanımadan etmeden yaptığınız yorumlara bakar mısınız..Benle tanışırsınız konuşursunuz kişiliğim hakkımda bi karara varırsınız öyle yorum yaparsınız..He milletin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 2 Temmuz 2008; 12:53:03 >
  • quote:

İyice saçmalıyorsunuz ne halt yerseniz yiğin berker hacklemiş olsa ben o charı geri vercem söz veriyorum foruma ama o hacklememiş mesajlarında öyle diyor bana..
    Bana iftira atanlara hakkımı yediklerinden dolayı hakkımı haram ediyorum yardımcı olmaya çalıştım yediğim hakaretlere bakar mısınız ya..
    Bu forumda ne takaslar yaptım forumdan kaç kişinin charıyla oynadım hiçbirşey olmadı siz daha beni tanımadan etmeden yaptığınız yorumlara bakar mısınız..Benle tanışırsınız konuşursunuz kişiliğim hakkımda bi karara varırsınız öyle yorum yaparsınız..He milletin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyor

zaten konumuz sen degilsin ki..
    neden üstüne alıyorsun ki suçlamaları..
    CHARI SOYAN ADAMA(tabii adamsa)
  • Ya yuksek postluymuş forumda oymuş buymuş guvenilmez!

Çok Kez Dedim Ve Bir Kez Daha Diyorum YuzYuze Olmadan Asla Takas Yapılmaz Adamda Tam Senle Takas Yapacagı Zamanmı Msn i Hackleniyor...
  • SunsHine Kardeş Sen soyulan ADamın Avukatımısın Enes Yukarda Yazmıs Mesajlarını..
    Charı ßerker Almıssa HaL Edicez Diyor ßi Damla bile AnLayış yok mu insan biraz geniş olur.
    boyle kırıcı mesajlar yazıpta bir yere varamassınız yanı..
  • Şahsen Berker'in böyle birşey yapacağına ihtimal vermiyorum. Bu işin içinde başka birşey olmalı. En iyisi bekleyelim bakalım ne olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Şahsen Berker'in böyle birşey yapacağına ihtimal vermiyorum. Bu işin içinde başka birşey olmalı. En iyisi bekleyelim bakalım ne olacak.

ya işte bizde oyle diyoruz ama anlayan yokki :) kanky yaw
    sabırla beklemek lazım berker gelınce gerekli mesajı yazar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Şahsen Berker'in böyle birşey yapacağına ihtimal vermiyorum. Bu işin içinde başka birşey olmalı. En iyisi bekleyelim bakalım ne olacak.

ya işte bizde oyle diyoruz ama anlayan yokki :) kanky yaw
    sabırla beklemek lazım berker gelınce gerekli mesajı yazar..

aynen dai bekleyelim bakalım.
  • Berkere son attığım mesajda Berker nezaman gelip foruma mesaj atacaksın dedim
    Onun cevabı şu:Adamların siniri daha yatışmadığı için yaptığım açıklamalarıda anlamayacaklar o yüzden şimdi açıklama yapmak nekadar doğru bilmiyorum abi, yapmadığım birşeyden dolayı charımı benden almak isteyecekler
    Bu olayada ben daha karışmıyorum karıştıkça hırsız ben ilan ediyorum naparsanız yapın umrumda değil artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 2 Temmuz 2008; 13:24:15 >
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: robbeN17

quote:

Orjinalden alıntı: eXale

berker veya mert....özkan bekliyorum...Bu arkadaşın para ve itemleri geri geleceeeek...

ARKADAŞIM NEYİN PEŞİNDESİN ..!!!

KİŞİSEL SHOWUNU YAPMA ..

ELİMİZDE OLAN BİRŞEY YOK YARATALIMMI ?!!!

bkz:KURTLAR VADİSİNİ FAZLA İZLEME !!!

Kişisel şowumu kullanarak MANESİN denen veya czgaddar denilen arkadaştan charı sahibine geri verdirdim.Adından soyadına ,anasından danasına herşeyini buldurdum ve char sahibine geri geldi.Şu ana kadar berkerdende mert dende veya charını kaptıran arkadaştanda herhangi bir telefon numarası gelmedi eger gelseydi 2 günde o charı geri gelecekti ve yapanın yanına kar kalmayacaktı.
    Ama dikkat ettimki burda post sayısı yüksek KENE sayısı bayagı fazla ve bu forumda Post sayısı fazla olan okulu tatile girmiş KENELERle alışveriş yapılmaz ben bunu gördüm.KÜRTLER OVASINI FAZLA İZLEME demişsinde ne alaka o film ile ? Belki yüskek mevkilerde tanıdıgımız falan vardır o tanıdıklarımız bu tip hısızları anasının kucagından alır paşa paşa öttürür.Ben demiyorumkibu arsız bu hırsız diye ,sadece o arkadaşın telefon numarasını PM den bana atacak ve o adamın hırsız mı arsızmı olup olmadıgını engin ve yüksek deneyimlerimiz sayesinde ögrenecegizdir yahu..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.