Şimdi Ara

Böyle bir hack varmıdır daha (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Berkere son attığım mesajda Berker nezaman gelip foruma mesaj atacaksın dedim
    Onun cevabı şu:Adamların siniri daha yatışmadığı için yaptığım açıklamalarıda anlamayacaklar o yüzden şimdi açıklama yapmak nekadar doğru bilmiyorum abi, yapmadığım birşeyden dolayı charımı benden almak isteyecekler
    Bu olayada ben daha karışmıyorum karıştıkça hırsız ben ilan ediyorum naparsanız yapın umrumda değil artık

Çarı Berker Soymamış O Soymamış bu soymamış Ben soydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

SunsHine Kardeş Sen soyulan ADamın Avukatımısın Enes Yukarda Yazmıs Mesajlarını..
    Charı ßerker Almıssa HaL Edicez Diyor ßi Damla bile AnLayış yok mu insan biraz geniş olur.
    boyle kırıcı mesajlar yazıpta bir yere varamassınız yanı..

him senin avukatı degilim..
    ama gerçegi neden bu kadar uzatıyorsunuz anlamam...!!
    SOYDU DİYE SUÇLANAN KİŞİ ER YADA ÇAVUŞ OLSAYDI KORUNMAZ HEMEN ÖNYARGI İLE ADAMI İPE GÖTÜTDÜNÜZ..
    AMA ŞİMDİ AP AÇIK BELLİ SOYAN KİŞİ BELLİ..
    NE SOYANI NEDE SOYULANI TANIMAM İSİMLERİNİ BİLE BİLMEM AMA NEDEN BU KORUMA KOLLAMA..
    SİZ DEGİLMİYDİNİZ 1 GÜNDE HIRSIZ YAPAN..
    NEDEN BU ÇAPA 4 KOLDAN ADAM HIRSIZ DEGİL DİYORSUNUZ SEN KENDİNİ SOYULAN ADAM YERİNE KOY..

• quote:

Onun cevabı şu:Adamların siniri daha yatışmadığı için yaptığım açıklamalarıda anlamayacaklar o yüzden şimdi açıklama yapmak nekadar doğru bilmiyorum abi, yapmadığım birşeyden dolayı charımı benden almak isteyecekler
    Bu olayada ben daha karışmıyorum karıştıkça hırsız ben ilan ediyorum naparsanız yapın umrumda değil artık

Bu hareketi onu dahada suclu duruma sokar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StubB

quote:

Bu hareketi onu dahada suclu duruma sokar.

UMRUNDA DEİLMİS SACMALIGA BAK YA
    ADAMIN SENIN VİRUSLU BİLGİSAYARIN YZUNDEN CHARI GİDİYO SENIN YUZUNDEN
    SENIN UMRUNDA DEİL ARTIK OH NE GUZEL BERKER
    sen soydun zaten tahmin etmeyen yok ama daha ii bi bahane bulabilirdin
    DoggyDog da senın gibi işte benım chrı hemen hemen boyle soydu

• quote:

Orjinalden alıntı: IIsunshineII

quote:

SunsHine Kardeş Sen soyulan ADamın Avukatımısın Enes Yukarda Yazmıs Mesajlarını..
    Charı ßerker Almıssa HaL Edicez Diyor ßi Damla bile AnLayış yok mu insan biraz geniş olur.

SOYDU DİYE SUÇLANAN KİŞİ ER YADA ÇAVUŞ OLSAYDI KORUNMAZ HEMEN ÖNYARGI İLE ADAMI İPE GÖTÜTDÜNÜZ..
    NE SOYANI NEDE SOYULANI TANIMAM İSİMLERİNİ BİLE BİLMEM AMA NEDEN BU KORUMA KOLLAMA..
    NEDEN BU ÇAPA 4 KOLDAN ADAM HIRSIZ DEGİL DİYORSUNUZ SEN KENDİNİ SOYULAN ADAM YERİNE KOY..

İyi hoş diyorsunda berkeri savunmamızın nedeni ona birçok şey emanet etmiş olmamız yakından tanımamız..
    Her foruma yeni üye olana güvenmek isteriz ama tanımadan etmeden onlarıda savunamayız ki..
    Berkerle 4 yıldır tanışmışlığım var,çok şey emanet etmiştik ona hiçbir sorunda çıkmadı

CranK33
    Son cümle bana ait berkere değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 2 Temmuz 2008; 13:39:06 >

• Ben Mert .

Anlamak istemiyorsunuz , 2 ihtimal var .

* Berker suçlu .
    * Berker suçlu değil .

Berker suçlu ise Enes diyor ki , ben itemları geri alıcam ...
    Berker suçlu değil ise , kim ben öyle düşünüyorum , bir çok kişi gibi ..

Siz de buna ithafen diyorsunuz ki , adamın post sayısı yüksek ondan bu kadar korunuyor bu kadar güvenen insan var .. Lan ben ne yapayım adamın post sayısını :)) Orada yazan 4 basamaklı sayı , 3-4 tane yıldız .. Niçin bu kadar adam Berker'e kefil oluyor düşündünüz mü ? O dediklerim için değil elbette :) 2 yıla yakın süredir Enes ile hukukum var .. Canlı olarak görmek nasip olmadı . Ama beni Berker ile münasebete sokan da oydu .. Berker'i de Enes'i de iyi tanıdığımı düşünüyorum . Berker ile Ankara'da görüştüm .. Çok temiz ve iyi bir insan .. Görüşmemiş olsam bile , duygularımdan eksik olacak pek bir şey yok .. Allah bin kere razı olsun , Enes'den de , Berker'den de ... İyi günümde yanımda olan çok insan tanıdım , kötü günümde bu insanlar vardı yanımda .

Ve siz şimdi bana diyorsunuz ki , bu insanları POST SAYILARINDAN DOLAYI SEVİYOR , KORUYORSUN ... Buyrun kararı sizler verin ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Ben Mert .

Anlamak istemiyorsunuz , 2 ihtimal var .

* Berker suçlu .
    * Berker suçlu değil .

Berker suçlu ise Enes diyor ki , ben itemları geri alıcam ...
    Berker suçlu değil ise , kim ben öyle düşünüyorum , bir çok kişi gibi ..

Siz de buna ithafen diyorsunuz ki , adamın post sayısı yüksek ondan bu kadar korunuyor bu kadar güvenen insan var .. Lan ben ne yapayım adamın post sayısını :)) Orada yazan 4 basamaklı sayı , 3-4 tane yıldız .. Niçin bu kadar adam Berker'e kefil oluyor düşündünüz mü ? O dediklerim için değil elbette :) 2 yıla yakın süredir Enes ile hukukum var .. Canlı olarak görmek nasip olmadı . Ama beni Berker ile münasebete sokan da oydu .. Berker'i de Enes'i de iyi tanıdığımı düşünüyorum . Berker ile Ankara'da görüştüm .. Çok temiz ve iyi bir insan .. Görüşmemiş olsam bile , duygularımdan eksik olacak pek bir şey yok .. Allah bin kere razı olsun , Enes'den de , Berker'den de ... İyi günümde yanımda olan çok insan tanıdım , kötü günümde bu insanlar vardı yanımda .

Ve siz şimdi bana diyorsunuz ki , bu insanları POST SAYILARINDAN DOLAYI SEVİYOR , KORUYORSUN ... Buyrun kararı sizler verin ...

Tamamda Zaten Arkadaşım Belki Bu Kadar Çok Guveneni Oldugu İçin Soydu??

Msn hikayesi gerçekten cok garip cunku tam o anda msn hackleniyor!

Adamda sonra msn inin hacklendiginin farkına varıyor bunca zaman varmamışken?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: IIsunshineII

quote:

İyi hoş diyorsunda berkeri savunmamızın nedeni ona birçok şey emanet etmiş olmamız yakından tanımamız..
    Her foruma yeni üye olana güvenmek isteriz ama tanımadan etmeden onlarıda savunamayız ki..
    Berkerle 4 yıldır tanışmışlığım var,çok şey emanet etmiştik ona hiçbir sorunda çıkmadı

CranK33
    Son cümle bana ait berkere değil.

Sen Niye Bu Kadar Üstünde Durdunki

• ßence ßerker ßöyle ßir Şey yapmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXale

quote:

Orjinalden alıntı: robbeN17

quote:

Orjinalden alıntı: eXale

berker veya mert....özkan bekliyorum...Bu arkadaşın para ve itemleri geri geleceeeek...

ARKADAŞIM NEYİN PEŞİNDESİN ..!!!

KİŞİSEL SHOWUNU YAPMA ..

ELİMİZDE OLAN BİRŞEY YOK YARATALIMMI ?!!!

bkz:KURTLAR VADİSİNİ FAZLA İZLEME !!!

Kişisel şowumu kullanarak MANESİN denen veya czgaddar denilen arkadaştan charı sahibine geri verdirdim.Adından soyadına ,anasından danasına herşeyini buldurdum ve char sahibine geri geldi.Şu ana kadar berkerdende mert dende veya charını kaptıran arkadaştanda herhangi bir telefon numarası gelmedi eger gelseydi 2 günde o charı geri gelecekti ve yapanın yanına kar kalmayacaktı.
    Ama dikkat ettimki burda post sayısı yüksek KENE sayısı bayagı fazla ve bu forumda Post sayısı fazla olan okulu tatile girmiş KENELERle alışveriş yapılmaz ben bunu gördüm.KÜRTLER OVASINI FAZLA İZLEME demişsinde ne alaka o film ile ? Belki yüskek mevkilerde tanıdıgımız falan vardır o tanıdıklarımız bu tip hısızları anasının kucagından alır paşa paşa öttürür.Ben demiyorumkibu arsız bu hırsız diye ,sadece o arkadaşın telefon numarasını PM den bana atacak ve o adamın hırsız mı arsızmı olup olmadıgını engin ve yüksek deneyimlerimiz sayesinde ögrenecegizdir yahu..

öğrenmeye devam et hadi cnm sen ..

ha bu arada kim kimi kucağa oturtur kim kimi indirir görürüz ozmn ..

çok dilersen pmden cep telime kadar vereyim farketmez ama sende vereceksin bunuda unutma .!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robbeN17 -- 2 Temmuz 2008; 14:59:20 >

• Beyler bir kez daha söylüyorum,Ben berkere kefilim yapmaz.Berker benim en değerli sırdaşım dostum. yaklaşk 1-1,5 sene oldu tanıyalı o benim herşeyimi bilir taki evde kaldığımdan tut ev arkadaşlarımı acımı tatlımı öss sınavımda yanımda olan sosyal çevremle kavgam olduğunda beni yatıştıran.. yani demek istediğim berker yapmaz, sabahlara kadar konuşurduk. iyi bi çocuk aslında komik hoş neşeli hayata bağlı kısacası deli dolu ve böyle bi şey yapmas ki biliyorum iftira yada yanlışlık var ama elinizde bi kanıt olmadan berkerin üstüne gidemezsiniz biraz olgunca düşünün..
  • haklısın ali ..

özellikle topici açan arkadaşa msnde anlatıp ok demesi ve bu topici açması tamamen yanlı$ ..

soruyoruz neyse o diyor .

töbe töbe ..

zaten oda farkında bizim yapmadığımı

1-2 it çakal var ortamı kızıştırıyor ..

hepimiz keneyiz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: robbeN17

haklısın ali ..

özellikle topici açan arkadaşa msnde anlatıp ok demesi ve bu topici açması tamamen yanlı$ ..

soruyoruz neyse o diyor .

töbe töbe ..

zaten oda farkında bizim yapmadığımı

1-2 it çakal var ortamı kızıştırıyor ..

hepimiz keneyiz ..

Ya kaç kez yazıcam anlamıyorsunuz ben kımseyı suclamıyorum olaya bakın diyorum bakında görun ınsana neler yaptırıyor bu oyun .kımse kım hacklemıs ya da pıs bı iş var bunun ıcınde yada gercekten kotu bı zamanda hack yedı adamın msn ı . hadı gectm msn ı hacklendı hacker bana bunun tel nosunu verıor cagrı atıorm msn de msj yazıor - tks yapcagımızı bılıor yabancı gıbı davranmıor konusmaları duzgun vs vs tıpkısının aynısı pff . . .

gıden 350 ytl lık ıtem hackleyen bunlarsa napsınlar forumu

foruma nıye ole yazıosun olayı anlattık ok dedın msn de falan fılan demeyın dedımya kımseyı suclamıyorum olay bu herkez baksın gorsun

• DOSTUM BERKERİN ALNINDA CHAR ÇALAMAZ DİYE BİR ŞEYMİ YAZIOR??. ADAM DÜPE DÜZ TEZGAHA GETİRMİŞ ELEMANI AMA ARKADAŞIM SENDE SUSMA YOK GİDEN GİTTİ FLN DEME HAKKINI ARA SONUCDA KAÇ YTLİK İTEM GİTMİŞ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanii_ball -- 3 Temmuz 2008; 2:24:25 >
  • ya bırakın beyler cok mühim değil benim için karalar baglamıyorum hacklendım dıye topıcı hacklendım aglıyom sızlıyom dıye acmadım Kımler neler cevırıyo hangı dolaplar donuo bakın gorun dıye actım .

KO bıtmıstır artık .. Sıze bu illet ile iyi eglenceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Chombo|

ya bırakın beyler cok mühim değil benim için karalar baglamıyorum hacklendım dıye topıcı hacklendım aglıyom sızlıyom dıye acmadım Kımler neler cevırıyo hangı dolaplar donuo bakın gorun dıye actım .

KO bıtmıstır artık .. Sıze bu illet ile iyi eglenceler.

Sen bu kafayla daha çok ezilirsin hakını ara itemlerini charını al sat ondan sonra bırak
    Komplo teorisi:Belki gerçekten Berker hacklemedi Birisi berkerin msnini önceden hacklenmişti forumu takip eden kişi berkerin charını takas ettiğini öğrenince tam o anda msnine el koydu ve malları çaldı ve ihaleyi berkere bıraktı.Ama durum böle olsa bile senin takas etmek istediğin charı alman gerekir suç msninin hackletse bile berkerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche -- 3 Temmuz 2008; 4:09:32 >
  • OLaya Bakın Berker Sütden Çıkmış Ak Kaşık ..
    Çoçukda Davrandığının Farkında Berker Aslında.Bu Hackı CoK Güzel Becerdi İtemleri Aktardı Ve Şimdi İtemlerle Ne Yapacağının Planını Yapior..Ya Berker Mutlaka Sürekli Gözün Bu Başlıkdadır Sana SöylüyorumCoK Aciz Cocuksun Sen..

Berker Denilen Şahsın Msn Hacklenme Olayı Tamamen Palavra Ve Berker Zaten İtemleri Seal Siz Görünce Baya Düşünmüştür Napabilirim Diyee. İtemleri Alınca Ne Foruma Uğrar Oldu Nede Cvp Yazar Oldu. İtemleri Aldı O Sorumluluğu Belli Etmemek İcin Aciz Aciz Cvp Lar Vermiş Arkadaşına Zaten...

Berker Bu İtemleri Sen Almamış Olsan Bile Adın ''HIRSIZ'' Bunu Bi Tarafa Yaz..

Benim ASIL Güldüren 5-6 Kişinin Bunu Berker Yapmış Olma İhtimalini Bile DüşünMemesi...
    Çünki ÇoK İyi Tanıdığını Sanıyorlar ,Evet Belkide Tanıyorlar Ama bİLmiyorlarki İnsanlar Aç Gözlüdür, Dİyil Arkadaşın 2 Dakka Sonra Kardeşin Bile Kendi Menfaati İçin Bazı Şeyler Yapar..
    Ne Güzelde Uydurmuşşun Be Berker Msn'em Hacklendi...
    ÇoK KomiKYa Çocuk Çıkıp ADan Z sİE Kadar ANlatmış Ve Berkerin Uydurduğu OLay,Msn Hacklendi ..

Berker Adın Hırsıza Cıktı Bi Kere,Temize Çıkmak İcin Çaldığın O İtemleri Geri Vericen Veyahut Yine Msn Hackleyen Kılığına Girip Geri ''VERTİRDİCEN''

Ayrıyetten Fake Üyelikle Neden Gelip Yorum Yapiorsunda Kendi ''İD'' İnle Gelmiyorsun ''HırsızBey''
    O Arkadaş TemiZ Kalpli Senin Gibi Daha Kişiliği Oturmamış Biri Değil OndaN Sana İnanıyor.Ortalığı Kimse Kızıştırmıyor Sen Zora Geldiğin İçin Öyle Hissediyorsun Tabi İtemlerin Üstüne Konmak Kolay Diyil..

Aciz Berker Bu Dünyada Aldığın İtemlerin YTL Değeri Ne Olursa Olsun,Diğer Dünyada Yakana Yapışıp Sadece Sanal Bir Oyun İcin Yaptığının 100 Misli Cezasını Alıcaksın Emin Ol..

SeniN Gibi İnsanların Allah Belasını Versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoverOff -- 3 Temmuz 2008; 4:56:38 >

• Onun Hack'lediğine Dair Kanıtları Görsek.. , Ya çocuk doğru söylüyorsa. ? Unutmayınki "HİÇ BİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR" ben hacklenen arkadaşada hak veriyorum sonucta adam haklı hacklenmiş ama önemli olan kimin yaptığını bulmak direk bir kişinin üstüne yürüyerek bu iş çözülmez. !
  • Bence burda ne olursa olsun üstüne iftira atılan kişi sorumludur. Msn güvenliği de kendi problemidir. Eğer bir sorumluluğa girip arkadaşın charını alıp onu bekletirsen ve bu arada böyle bir olay olursa bu olay tamamen senin sorumluluğundadır. Hiç bir suçu olmayan arkadaş YTL değeri olan şeylerini kaybetmiştir. Bu herkesin başına gelebilir yazmışlar. Biraz dikkatli olup msn şifreni koruyabilirsen kimsenin başına gelmez.
  • YA HERKES BERKERDEN BAHSEDIYO DA
    KIMSE DUSUNMUYO ADAM ORTALIKTA YOK
    ORTALIKTA YOK CUNKU
    ALDI CHRI GİTTİ
    DH DE DE KENDINE YENI 1 UYELIK ALDI ONLA DEVAM EDIYO FORUMDA
    YAKINDA CHARA NCS DE BASAR KENDI KASTIGI CHAR DİYE İTEM SORAR BİZE NE DİZEYIM DİE
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.