Şimdi Ara

Böyle bir hack olayı yok, birisi yardım edebilir mi lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler dün gün için de hesabım hack'lendi, bütün karakterlerimde ne var ne yok alındı ve main karakterim silinip yerine 1 lv priest açılmış. Buraya kadar herşey normal, evet normal diyorum çünkü sıradan bir hack olayı, esas olaylar bundan sonra başlıyor. Hesabım hack'lendikten sonra ticket açmaya çalıştım ama sürekli hata aldım. Battle.net'e girip submit a ticket dediğim de veya live chat dediğim zaman hata veriyordu. Daha sonra evdeki herşeye format/reset atıp güvenlik önlemleri aldım. Battle.net'te genel bir sorunun olduğunu sanıp o an için ticket açılamadığını sandım. Akşam bir arkadaşıma kendi hesabından ticket açmayı denettirdim kendi hesabından ticket açabiliyordu. Kendi ID-PW'mi verdim benim hesabımdan ticket açamıyordu, böyle bi'şey nasıl olabilir? Daha sonra ben başka bir hesapla kendi bilgisayarımdan ticket açmaya çalıştığımda açılıyordu ama hack'lenen hesabımla nereden ticket açmaya çalışırsam çalışayım açılmıyor hata veriyordu. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Ve işin en tuhaf yanını anlatıyorum, başka bir hesapla ticket atıp olanları anlatıyorum gece yatıp sabah işe geliyorum sabah kontrol ediyorum ticket'a hala cevap gelmemiş bu saati bekleyip ticket'i tekrar kontrol etmek istediğim de bom ticket uçmuş, This ticket is unavailable. You’re either not allowed to view this thread or it doesn’t exist. Neler oluyor Allah aşkına?







  • Gecmis olsun uzuldum insanin ici gidiyo. Skype ile musteri hizmetlerini ara umarim ingcen vardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, sana tavsiyem böyle antin kuntin işlerle uğraşmamak için bunu al. 2 paket sigara parası birşey değil.
    http://www.gamer-market.com/blizzard-authenticator.html

    Bir anlamadığım mevzu ise bir hacker neden bir wow hesabı hackler? Ne itemini çalıcak ne yapıcak anlamıyorum, üç beş gold için mi uğraşıyorlar bu kadar.
  • Arkadaşlar konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama esas mesele hack'lenmiş olmam değil hack'lendikten sonra yaşadıklarım, Şuan GM ile konuşuyorum ama olanlara mantıklı hiçbir şey söyleyemiyor, esas mesela ben hack'lenen hesabımdan neden ticket açamıyorum, başka bir hesap ile açtığım ticket nereye uçtu?
  • Buna cevap verilmesi pek mumkun degil gibi en azindan bu forumdakiler tarafindan. Porsche - dondurma hikayesinden sonra hicbir seye imkansiz dememek lazim gercide elbet vardir bir aciklamasi.

    Hikayeyi merak edenler icin tiklayiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M@hFeL

    Buna cevap verilmesi pek mumkun degil gibi en azindan bu forumdakiler tarafindan. Porsche - dondurma hikayesinden sonra hicbir seye imkansiz dememek lazim gercide elbet vardir bir aciklamasi.

    Hikayeyi merak edenler icin tiklayiniz.

    Viral bir reklama benziyor ama gerçekte olsa benim olayım çok farklı. Hiçbir şekilde aklım mantığım almıyor olanları
  • Chakniarm kullanıcısına yanıt
    Bunun bir açıklaması yok, format atılmamış olsa ticket açman için gereken siteler engellenmiş olabilir falan diyeceğim ama format atılmış. Zaten anladığım kadarıyla başka bilgisayarlada denenmiş. Buna tek çözüm ingilizcesi sağlam birini bulup skype üzerinden arayıp yardım talep etmen. Zaten daha kısa sürede çözüme ulaşılıyor, o açıdanda bir avantajı var.

    Sonrasında otantikatör yüklemeni tavsiye ederim, akıllı telefonun varsa para vermenede gerek yok uygulama sayesinde yapabilirsin.

    Kısacası yüzeysel bilgilerle bizden öneri çıkmaz zaten mantığa uygun birşey diyemiyoruz bu kadar bilgiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reclamation

    Geçmiş olsun, sana tavsiyem böyle antin kuntin işlerle uğraşmamak için bunu al. 2 paket sigara parası birşey değil.
    http://www.gamer-market.com/blizzard-authenticator.html

    Bir anlamadığım mevzu ise bir hacker neden bir wow hesabı hackler? Ne itemini çalıcak ne yapıcak anlamıyorum, üç beş gold için mi uğraşıyorlar bu kadar.

    Çalınmış hesaplarda karakter açarak gold satan sitelerin reklamı yapılıyor. Hesap banlanırsa da kendilerine giren bir şey olmuyor. Amacı bu yani.




  • Insallah duzelir uzuldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blizzardı ara anlat olayı, kimlik fotokopini yollayıp onaylat yardımcı olurlar sanırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 saat süren konuşmalarım neticesinde hack'lenen hesabımla hala neden ticket atamadığımı çözemediler en sonunda specialized team'a ilettik onlar bu durumu araştıracaklar dediler, aynı zaman da diğer hesabımla açmış olduğum ilk ticket'in nereye kaybolduğunu da bulamadılar, onu da bu departmana ilettiklerini söylediler. Hesabımla alakalı olarak, kaybedilen her şeyimi geri vereceklerini ve ban'ımı kaldıracaklarını söylediler. Authenticator daha önce kullanıyordum, ne olduğunu biliyorum yani. Ama daha sonra sürekli kullanmaktan üşendiğimden ve ''amaaan kim beni niye soysun, zaten bilgisayarda güvenlik hat safhada'' diyerek kullanmayı bırakmıştım. Özetle, Blizzard'ın güvenlik sorunlarını olduğunu düşünüyorum, şundan çok eminim ki bu hacker'lar ID-PW'u benden edinmediler. Benden aldılar varsayalım, bir hesapla ticket açamamanın açıklaması nedir? İşte bu tamamen Blizzard'ın güvenlik ayarlarıyla alakalı, düşünüyorum ki bu adamlar o kadar ileri düzeyde ki Blizzard'a sızıp hack'lenen hesapların bir şekilde ticket atamamasını sağlıyorlar. Aynı şey silinen ticket için de geçerli. İlginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.




  • Chakniarm kullanıcısına yanıt
    Hocam bir şey soracağım kullandığın işletim sistemini ve antivirüs yazılımının isimlerini yazabilir misin? Bir de işletim sistemi orijinal mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Goril1

    Hocam bir şey soracağım kullandığın işletim sistemini ve antivirüs yazılımının isimlerini yazabilir misin? Bir de işletim sistemi orijinal mi?

    Orijinal Windows 7 Home Premium, Microsoft Essentials Security. Ve her zaman tüm güncellemeler yapılmıştır.
  • Hocam blizzard dan aldığın sonucu bildirebilirsen seviniriz en azından böyle olaylara nasıl yaklaştıklarını görmüş oluruz
  • Şöyle söyleyeyim, derdimi tam olarak anlatana kadar 4 tane GM değiştirdim, hep saçma saçma bahaneler uydurdular. Israrla ben sorularıma cevap istedikçe chat'ten düştüler. Bilerek mi düştüler yoksa gerçekten teknik birer hata mıydı bilemiyorum ama onunda hesabını sordum. Tam 3 GM de sıkışınca chat'ten düştüler. Ben onlara her durumu anlatışımda bana, merak etmeyin hesabınız eski haline getirilecek dediler. Sanıyorlar ki ben hesabımı geri alacağımı duyunca sevinçten uçucağım, diğer şeyleri görmezden geleceğim. En son ki GM'e direkt, benim hesabımı filan açmayın kardeşim, hatta satın aldığım bütün oyunları silin, ben sizden sadece 2 soruma cevap istiyorum dedim. Ardından hemen bana blörf yaptı, hesabının kitli kalmasını mı istiyorsun dedi, evet dedim silin her şeyimi ama bu iki soruma cevap verin dedim o zaman akıllanıp beni dinlemeye başladı en son GM. Blizzard'ı böyle bilmezdim, aklımda ki o muazzam, mükemmel, herşeye koşturan, yardım eden Blizzard duman oldu.




  • Peki hocam sorununuzu çözdüler mi ? Herhangi bir çözüm yolu sunmadılar mı karakteri geri vermekden başka.
  • Sen ne istiyorsun ya? Böyle yardım eden moderator buldun, daha neyin asabiyeti? Hesabını güvene al, karakterleri kurtar sonra sorarsın ticket açamıyorum nedendir diye. Zaten adamların ilgileneceği seçeneği azaltırsan sonuca hızlı ulaşırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyin kompleksini yaptın "niye ticket açamıyorum" falan... ulaşmışsın gmlere sorunun düzelmiş işte. bir mağduriyetin yok bir şey yok.
  • Valla bence de sorunun üstüne gidip kökten halletme çabası çok doğru bi hareket olmuş. He demekle olacak iş değil millet savsaklıyorsa üstüne üstüne gitcen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chakniarm kullanıcısına yanıt
    Perma Ban yemiş olabilirsin. Büyük ihtimal senin accountun üzerinden Gold Satışı yapılmıştır. Geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.