Şimdi Ara

Böyle bir bağlantı aparatı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. iphone 4s şarj girişini 5 'e çevirici bir aparat var mıdır? Bakıyorum ama bulamadım. Yani aşağıdaki ürünün tam tersi olacak.

http://www.ebay.com/bhp/iphone-4-to-iphone-5-charger-adapter

Böyle birşey olur mu?

http://dx.com/p/lightning-8-pin-female-to-30-pin-male-adapter-cable-for-ipad-mini-iphone-5-white-228766

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralnigde -- 4 Ekim 2013; 11:42:27 >

• yukarı
  • Olur muhtemelen
  • Tabiki var ancak ios7 ile kullanacaksaniz orjinal apple alin aksi takdirde telefon uyari verecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok pahalı 5usd türkiyede
  • apple in kendi sitesinde de satisi var zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheDestroyer35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun tam tersi demiştim. yani erkek uç 4s e göre dişi olan ise iphone 5'e göre.
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    ben bulamadım hocam. Bi araç tutucu transmitter buldum onda iphone 5 kablosu var. onu çeviriciyle 4s e girecek şekilde yapmam lazım.
  • apple'ın kendi sitesine baktım hocam orda benim dediğimin tam tersi var yani 4s i 5 'e çeviren.
  • kralnigde K kullanıcısına yanıt
    Siz tam olarak ne aradiginizi yazarsaniz ben orjinal olanini link olarak veririm. Ancak apple urunlerinin ucuz olmayacagini belirteyim.

• Tam anlamadım ama ilk verdiğiniz ebay linkindeki cihaz zaten 4s şarjını 5'e çeviriyor.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Hocam durum şu. alacağım transmitter iphone 5 e göre. yani iphone'un 8 pin kablosuna sahip. Ben onu 4s'e girecek şekilde yapmak istiyorum.

Yani kullanacağım çevirici adaptörün erkek ucu 4s (30 pin) dişi olanı ise iphone 5'e (8 pin) göre olacak.

Kısaca 4s'in şarj girişi 5 gibi olacak.
  • şarj kablosundan değil şarj girişinden bahsediyorum ben.
  • 5 şarjini 4s de kullanmak icin aparat ariyor arkadasimiz anladigim kadari ile ;
    Dogru dimi ?

:)

• Evet 4'ten 5'e (yani 30 pin to 8 pin veya 30 pin to lightning) degil, 8 pinden 30 pine cevirici ariyor.

Koyulan Dealextreme linkindeki urun ise yarar.

Ancak transmitterdaki 8 pin (lightning) kablo cikartilabilen bir kablo ise o zaman standart (orjinal olmasinada gerek yok) bir 30 pin (eski tarz) kablo ile de kullanabilirsiniz tabi.
  • ben aldım arkadaşlar 4-4s im vardı ipad4 de almıştım bir telefoncudan 15TL ye aldım 30 pin şarj aletinin ucuna yada nokia samsung data kabloloarına da uyumlu ve ipad 4 ve iphone 5s e iş şarj etmemize yarıyor neye benziyor derseniz SD kart okuyucular var USB ye takılan onlara benziyor
  • circumciser C kullanıcısına yanıt
    aynen hocam :)
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    çıkartılabilir değil hocam cihazın içini falan açmak lazım o iş için ona da fayzla yatkın değilim. Bana da dx.com daki uyar gibi geliyor. bulamadığım için alıp denemekten başka çarem yok malesef.
  • Keşke transmitter alırken usb çıkışlı olmasına dikkat etseydiniz :) Araç şarjı vb. alırken hep usb çıkışlı alırım.. Kolay gelsin haber verin hocam çalışırsa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.