Şimdi Ara

böyle bir aşk ve rezillik olamaz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 23 yaşındayım ve ilk aşklar unutulmaz derler ya onun gibi birşey 12 yaşındayken komşu kızına aşık olmuştum ozamanlar kızla aramda birşeyler yaşandıysada kız 2 yıl sonra beni durduk yere terketti ben yıllarca unutmadım sürekli peşinde koştum tabi ailelerimiz çok içli dışlı haberleri var bu olanlardan hem bizimkilerin hem kızın ailesinin yaş ilerledikçe benim kıza olan tutkum iyice artmaya devam etmişti ama kız oralı bile değildi askere gitmeme 6 ay kala istanbul'dan arkadaşım beni ziyatete Ankara'ya geldi ama bana sürpriz yapmak istemiş ve kızla irtibaya geçmiş ve kız beni evlerine çağırdı bir akşam bilgisayarının bozulduğunu söyleyip tabi onu görücem diye sevinçle gittim pcnin başına oturdum ama pcde hiçbir sorun yoktu acaba beni görmek içinmi çağırmıştı die düşünürken kapı çaldı ve gelen benim istanbul'dan en yakın arkadaşımdı anlaşılan ikisi bana planlı bir sürpriz yapmıştı aradan 3-5 gün geçmisti ama gelen arkadaşımın davranışları değişmeye başladı ve arkadaşımın telefonunu habersizce alıp mesajları kontrol ettim ne göriyim benim kızla mesajlaşıyo ve kız bunu buluşmaua çağırmış ve beni atlatıp gelmesini söylemiş ben bunları yakaladıktan sonra ikiside suçu birbirine atıp o bana asıldı dediler arkadaşımı ist geri postaladım hemen kızlada hiç görüşmemiştim taki askerden hakkariden izne çıkıncaya kadar bayramda evde olmak istiyodum ve geç kalmıştım hala Van ktm (kabul toplama merkezi)indeydim bende bari herkese sms atıp bayramlarını kutlayım dedim mübarek ramazan bayramınız kutlu olsun yazıp toplu gönderdim ve unuttum ama malesef kızada gitmiş aradan 5 dk geçti ve telefonum çaldı baktım kız arıyor biran heyecanlandım telefonu açtı karşımda bir erkek başladı küfretmeye bende başladım ona küfretmeye meğer kızın sevgilisiymiş kızda o an çocuğun evindeymiş telefonu kapadım çok geçmeden telefonum tekrar çaldı bu sefer arayan annemdi ve annemi kızın annesi aramış oğlunuz kızımı rahatsız etmesin gibisinden birsürü ağır laf saymış anneme telefonda doğruyu açıkladım ve telefonu kapadım bir 5 sonra daha kızdan bana mesaj geldi ve küfür yazmış ve mutluluğumu yıktın demiş bu olaydan sonra kızla birdaha görüşmedim velhasıl askerlik btti bitelide 4.5 ay oluyor ama 2 gün önce kızın babası yolda teyzemi görmüş ve kızından uzak durmamı istemiş ve bi ton laf saymış teyzemde sen bizim oğlumuzu bırak senin kızın yabancı bir çocuğun evinde neyapıyor demiş kızın babasıda o çocuk benim damadım olcak demiş ortada suçsuz yere rezil olan ben oldum ne yapıyım bilmiyorum daha kız benden için babasına sürekli beni rahatsız ediyo falan die yalan söylemiş kızı zaten artık sevmiyorum ama tüm bu olanlar içime oturdu sizce ne yapıyım?

Not:kısaltabildiğim kadar özet geçtim lütfen ciddi yorumlar yapın fikirlerinize ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu saatte burada bunu kimse okumaz kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

bu saatte burada bunu kimse okumaz kardeş

Olsun kardeşim içimi döktüm ben

• quote:

Orijinalden alıntı: AnyxousTR

Okumayın zebanııı

Kaç yaşındasın yaw sen yazdığına bak ne alaka forum kirliliği yapma

• Oyle 5 para etmez bi kiz icin kendini hirpalamaya degmez.Kiz istedigi kadar guzel olsun anlattigina bakilirsa kiz kisiliksiz.Biraz kendi agirligini koy bundan sonra taviz verme yeni bi yol ciz kendinide fazla kaptirma.

• git babasına de kızınızla 5 aydır muhattap değilim ama hala arkamdan atıp tutuyor
    ailemle aramı bozuyor birdaha olursa kulağını keserim ihtiyar de

olay finiş komplito
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

git babasına de kızınızla 5 aydır muhattap değilim ama hala arkamdan atıp tutuyor
    ailemle aramı bozuyor birdaha olursa kulağını keserim ihtiyar de

olay finiş komplito

Adam kızından başkasına inanmıyoki ama kulağını keserim ihtiyar lafını tuttum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up
    Up
    Up

• Rahatsiz etmedim diyemedin mi . Kiz kanit olarak ne gostercek ramazan mesajini mi... ayrica hala rehberinde olmasida ayrica suphe uyandiriyor... herkes bu kadar abarttigina gore atladigin bir sey olabilir gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

Rahatsiz etmedim diyemedin mi . Kiz kanit olarak ne gostercek ramazan mesajini mi... ayrica hala rehberinde olmasida ayrica suphe uyandiriyor... herkes bu kadar abarttigina gore atladigin bir sey olabilir gibi geliyor.

Numarasını mesaj attığım gün sildim kızın babasına geriye dönük döküman çıkartırım dedim ama kızında çıkartsın dedim yanaşmıyo sadece sen çıkart dio kızınınkileri çıkarttırmıyo herhalde başka şeyler çıkmasından korkuyo

• Hocam Yaşım Sizden Ufak Olsada Öneride Bulunayım.Eğer Kızın Ailesiyle Görüşme İmkanınız Varsa Oturun Konuşun Ailesi İle Anlatın Bütün Olan Biteni Bize Ne Yazdıysanız Özetsiz,Sonrada Artık Benim Sizin Kızınızla Hiçbir Bağım Kalmamıştır Deyip Çıkın.Eğer İmkanınız Var İse 1-2 Hafta Tatil Yapın Kafa Dinleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaNr

Hocam Yaşım Sizden Ufak Olsada Öneride Bulunayım.Eğer Kızın Ailesiyle Görüşme İmkanınız Varsa Oturun Konuşun Ailesi İle Anlatın Bütün Olan Biteni Bize Ne Yazdıysanız Özetsiz,Sonrada Artık Benim Sizin Kızınızla Hiçbir Bağım Kalmamıştır Deyip Çıkın.Eğer İmkanınız Var İse 1-2 Hafta Tatil Yapın Kafa Dinleyin.

Denedim kardeşim kızın babası kızımdan başkasına inanmam ben diyo benim tek korkum 2 yıldır kızı hiç görmedim faha doğrusu görmemek için elimden geleni yaptım ya kızı yine görünce sevgim depreşirse donup kalırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: paker

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaNr

Hocam Yaşım Sizden Ufak Olsada Öneride Bulunayım.Eğer Kızın Ailesiyle Görüşme İmkanınız Varsa Oturun Konuşun Ailesi İle Anlatın Bütün Olan Biteni Bize Ne Yazdıysanız Özetsiz,Sonrada Artık Benim Sizin Kızınızla Hiçbir Bağım Kalmamıştır Deyip Çıkın.Eğer İmkanınız Var İse 1-2 Hafta Tatil Yapın Kafa Dinleyin.

Denedim kardeşim kızın babası kızımdan başkasına inanmam ben diyo benim tek korkum 2 yıldır kızı hiç görmedim faha doğrusu görmemek için elimden geleni yaptım ya kızı yine görünce sevgim depreşirse donup kalırsam

Hocam Başka Birini Bul Unutmaya Çalış.Dediğim Gibi İmkan Var İse Tatile Çık En Yakın Arkadaşlarınla Gez Oralardan Kız Bul Veya Bulunduğunuz Yerden.Yada Kafanı Başka Hobi/İşlere Yoğunlaştır.

• Aile topluca regl döneminde galiba. Kız aklınca intikam falan almaya çalışıyor. Sen salla gitsin kızı. Hala saçma sapan rahatsız etmeye devam ederlerse dava açın...

• Hocam amerikan pastasini tek solukta bitirip bir bara cikin ve hergun tekrar edin.

• Kızın suyunu sıksan yere 1-2 damla insanlık düşmez. Karşına daha kimler çıkar.. Hiç endişe etme.

• Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar tatile çıkma işi banada mantıklı geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.