Şimdi Ara

Böyle bi oyunu kaybetseniz ne yaparsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibihttp://g1203.hizliresim.com/v/h/3kcw4.png buyrun resim yorick 15/5 en muhteşem oyunlarımdan birini çıkardım tank oynadım 3 kişiye rahat dayanıyodum ama amamu ve diğer zekiler oyunu verdi bilgisayarı camdan atmaktan başka bu işe çözüm varsa yazın

• 1 tane manamune yok kazanmayı cidden düşünmüyordun değil mi?
  • normal game nasıl olsa kasma bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: faylord

Başlıkta belirttiğim gibihttp://g1203.hizliresim.com/v/h/3kcw4.png buyrun resim yorick 15/5 en muhteşem oyunlarımdan birini çıkardım tank oynadım 3 kişiye rahat dayanıyodum ama amamu ve diğer zekiler oyunu verdi bilgisayarı camdan atmaktan başka bu işe çözüm varsa yazın

Bir şey değil çok daha iyi olup kaybettiğim oyunlarım oldu açıkçası.

Edüt:Normalmiş lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonfere -- 15 Mart 2012; 21:15:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

1 tane manamune yok kazanmayı cidden düşünmüyordun değil mi?

manamune 20 atak damage ve her skılde mana vermek dışında ne işe yarıyo anlat hadi bende diyim ki oyun benim yüzümden gitti
  • quote:

Başlıkta belirttiğim gibihttp://g1203.hizliresim.com/v/h/3kcw4.png buyrun resim yorick 15/5 en muhteşem oyunlarımdan birini çıkardım tank oynadım 3 kişiye rahat dayanıyodum ama amamu ve diğer zekiler oyunu verdi bilgisayarı camdan atmaktan başka bu işe çözüm varsa yazın

o nickle çok bile kill almışsın :D
  • quote:

quote:

manamune 20 atak damage ve her skılde mana vermek dışında ne işe yarıyo anlat hadi bende diyim ki oyun benim yüzümden gitti

Manamuneye bir kere dikkatli bak ve arkadaş görmesin diye bu mesajını sil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

quote:

quote:

Manamuneye bir kere dikkatli bak ve arkadaş görmesin diye bu mesajını sil.

koruma kalkanı v2

• kill sayılarında öndesiniz ama :) adamların cs si sizden kat kat fazla diyebilirim :) cok normal kaybetmeniz :) çok daha güzel skorlar cıkarıp yenildigimi bilirim :)
  • yapacağım şey: oturur bir oyun daha atarım

yapmayacağım şey:lolü silerim

asla yapmayacağım şey: donanım haber foruma konu açarım
  • onlara türkspower ı gösterirdim
  • ben ne yapim? diğer 4 öküz aynı anda jungle dönmekden başka birşey yapamadı, bende bi yere kadar artık çıldırdım dün olaf as ile ls kassa zaten tek yetecek ama öküz işde yine 1 saat sürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 15 Mart 2012; 21:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

onlara türkspower ı gösterirdim

iyi güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

quote:

iyi güldüm

Omfg!! Babykiller report stfu pkk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

quote:

iyi güldüm

Omfg!! Babykiller report stfu pkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 15 Mart 2012; 22:23:09 >

• Hırs yaparım bi daha oynarım gene yenilsemde bi daha oynarım acımam sabaha kadar yenen kadar hırslı olucaksın
  • quote:

Build olarak baya yanlış var nerde senin manamunenun kardeşim kafadan gitti birsürü ad
  • 14-3 yenildim yorickle. Oyun sonunda gg dedip çıktım. Ne yani ana bacı söviyim mi adamlara kötü oynadıalr diye? Salak mıyım ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

o nickle çok bile kill almışsın :D

Alıntıları Göster
    manamunesiz yorik defansız tank

edit: manamune mana nın yuzde bılmemnesını atak'a cevirir "atma" gibi

• ee buna nedemeli :D

benim alistar son dk.larda geldi 14 lvlden sonra yine quit attı. odakkaya kadar hiç killeri yoktu fioara oyundan cıktığında 7 kill im vardı son yarım saat tek basıma mucale ettim diyebilirim 3v1 yani. tamam karşıdakilerde noobdu ama biyere kadar 3v1 dayanıyo insan. 3. kez öldüğümde 60 sn. beklemek zorunda kaldım revive yoktu oyunuda bitirdiler o zaman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.