Şimdi Ara

Boy uzatma konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi yerden boy uzatma kitabı buldum diyorki en az 8 saat uyuyun ben 9 10 gibi yatan insanlardan değilim gece 2 sabah 1 gibi 8 saat oluyor bazen aşıyor gelelim asıl konuya illa 9-10 arasımıuyumak lazım büyüme hormonu ancak o saatlerdemi salgılanıyor
    Not: yaş:17 boy 1.69

• Hangisi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkta sorun yok 18 cm ben kısayım diye sözde balığımın kısa olucak diye birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta

Balıkta sorun yok 18 cm ben kısayım diye sözde balığımın kısa olucak diye birşey yok

Burada bir söz vardır joe ona balık değil çavuş derler

• Sabahın erken saatlerinden itibaren senin işime yarayacak hormon(büyüme hormonu) salgılanmamaya başlar. Onun için en geç 22:30'da falan yatman gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

Balıkta sorun yok 18 cm ben kısayım diye sözde balığımın kısa olucak diye birşey yok

Burada bir söz vardır joe ona balık değil çavuş derler

Yapma yav..

• Uyumak daha cok gelismeni saglar dogru ama boy biraz genetikle ilgili . Ben pek uyumayi sevmem ama boyum kisa degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boy meselesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en fazla 1.75 olursun ki olabileceğini zannetmiyorum
  • işinemi sende benim balığı görmeden tiryakisi oldun
  • Ben 18 den sonra daha uzamamıştım . 92 liyim boy 1 80

• Ne alaka kardeş? Boyunun uzamasını sağlayacak hormon gece salgılanır bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaserov -- 21 Ağustos 2013; 23:35:25 >
  • MeqaLo kullanıcısına yanıt
    1.75 yeterli çok da kötü değildir bence hocam
  • 24-25 saattir uyumuyorum boyum uzadı.!
  • quote:

Bi yerden boy uzatma kitabı buldum diyorki en az 8 saat uyuyun ben 9 10 gibi yatan insanlardan değilim gece 2 sabah 1 gibi 8 saat oluyor bazen aşıyor gelelim asıl konuya illa 9-10 arasımıuyumak lazım büyüme hormonu ancak o saatlerdemi salgılanıyor
    Not: yaş:17 boy 1.69

Kitaptan önemli yerleri bizlerle paylasabilir misin? Madde madde mesela. Cok yararli olur

• sweetnothing kullanıcısına yanıt
    Ban yemeyim zaten uyarılmıştım sana pm atıyorum
  • lise 1 yaş 14 boyum 1.72 idi.
    şimdi lise bitti yaş 18 boy 1.90.

Düzenli basketbol ve spor yapmışlığım var. Bu kadar oluyor işte. annenle babanın boyunu söylersen yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeqaLo

lise 1 yaş 14 boyum 1.72 idi.
    şimdi lise bitti yaş 18 boy 1.90.

Düzenli basketbol ve spor yapmışlığım var. Bu kadar oluyor işte. annenle babanın boyunu söylersen yardımcı olurum

annem 1 60
    babam 1 75
    ben 169
  • boy uzatma kitabını bu siteden indirebilirsinizhttp://turbobit.net/1ksyie2wmtg8.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeyavuz

boy uzatma kitabını bu siteden indirebilirsinizhttp://turbobit.net/1ksyie2wmtg8.html

açmayın beyler bağıran karılı trojen virüsü
  • Çok yanlış anlamışsın :) Büyüme hormonu evet gece karanlıkta uyurken salgılanır ama gece 2 de yatarsan hata olur 10 da yat sabah 8 gibi kalkabilirsin küçükken yoğurdu sütü az tükettiysen pek uzamaz ben çok tüketmişim basket hiç oynamadım yaş 17 boy 1.86
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.