Şimdi Ara

Boy meselesi bakin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
4.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar boyum 1.68 yaşım 15 ve son bir ayda sadece yarim santim kadar boy attim artik uzamam diye korkuyorum sizce uzarmiyim sut filanda icmeye basladim erken ergenlikte olmadi benim. Yaşım dedigim gibi 15 Babamin boyu 1.72 annemin boyu 1.58 . lutfen cevap verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana kaç lazım uzarsın zaten daha. 1.75'e kadar yolun var.

• Endokrinoloji bölümünden randevu al hormon testi ve kemik ölçümü yapıyorlar duruma göre hormon takviyesi veriyorlar. Burada cevap bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YırtıkKondom

Sana kaç lazım uzarsın zaten daha. 1.75'e kadar yolun var.

En azindan 1.78 kadar olmak istiyorum. 15 yasindayim 1.68 im. herkes simdiye kadar iyi uzadigimi soyler ama son bir ayda yarim santim kadar hatta dahada az olabilir o yuzden korkmya basladim

• O yasta 1.76ydım. Sımdi ergenlik bitti bence kaldım 1.82 de. Hesapla işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Endokrinoloji bölümünden randevu al hormon testi ve kemik ölçümü yapıyorlar duruma göre hormon takviyesi veriyorlar. Burada cevap bulamazsın.

Baska bir sey icin gitmistik cildiye endokrine gondermisti 3 4 tane kan tahlili oldum biride hormon testiydi hepsi normal cikti @ Santiago hocam sen o yasta erken boy atmissin ama.

• quote:

Endokrinoloji bölümünden randevu al hormon testi ve kemik ölçümü yapıyorlar duruma göre hormon takviyesi veriyorlar. Burada cevap bulamazsın.

çok doğru yaş 15 pazartesi ilk iş doktora git dostum sigorta var beleş naslsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Akerfeldt.

quote:

Hocam baska bir sey icin gitmistik doktora. 3-4 kan tahlili yapildi biriside hormondu hepsi normal cikti yine gitsem hastaneye, yine ayni seyleri yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Akerfeldt.

quote:

Hocam baska bir sey icin gitmistik doktora. 3-4 kan tahlili yapildi biriside hormondu hepsi normal cikti yine gitsem hastaneye, yine ayni seyleri yaparlar

ya sen boşver doktora dıyeceskınkı kemık plaklarının kapanıp kapanmadıgını öğrenmek ıstıyorum o senı fılm cektırmeye gönderir.

• Ulan haline şükret

• Mikael Akerfeldt. kullanıcısına yanıt
    Yalnız belli bir boya kadar devlet karşılıyor tedaviyi takviye hormon baya pahalı bir şey değişmediyse eğer 1,65 olana kadar devlet karşılıyor. Ama siz yinede görünün.
  • Hocam kemik plaklarim kapanmis olamaz aslinda bilmiyorum erken ergenlik olmadi yasimda 15 sakalim filanda cikmadi . @Hahero hocam hep sukrediyorum zaten ama uzamak istiyorum :/

• Bana da küçükken uzarsın korkma diyorlardı uzamadım bi türlü el kadar kaldık.
  • Hocam benim yasimda boyunuz kacti ve suan kac ?

• cevap lutfen upppp!!

• Şevkini kırmak istemem ama babanın ve annenin boyunu göze alırsak fazla uzayacağını sanmam. 170 olursun. 178 falan olman imkansız gibi. Boy uzunluğu genetik bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Şevkini kırmak istemem ama babanın ve annenin boyunu göze alırsak fazla uzayacağını sanmam. 170 olursun. 178 falan olman imkansız gibi. Boy uzunluğu genetik bir şey.

:/ hocam bu forumda baskalarinin konularini okumustum boyla ilgili olan. Annesi babasi 1.60 olupta kendisi 1.80 olan vardi. Tabi ama kisiden kisiye degisir yasim kucuk bu yasima kadar iyi uzamisim keske en azindan biraz daha uzasam aslinda daha uzamamin kesildigini bilmiyorum son 1 ayda yarim santim kadar boy attim

• Boy takıntım hiç olmadı. Lise 1 de sınıfın yaşıtlarıma göre kısa olduğumu kesinlikle söyleyebilirim. Şuan 18 yaşındayım ve 1.83 boyundayım. Sen de takıntı yapma erkekler 20 li yaşlara kadar uzuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

Boy takıntım hiç olmadı. Lise 1 de sınıfın yaşıtlarıma göre kısa olduğumu kesinlikle söyleyebilirim. Şuan 18 yaşındayım ve 1.83 boyundayım. Sen de takıntı yapma erkekler 20 li yaşlara kadar uzuyorlar.

Ben 3-4 ay oncesine kadar kosar ziplardim boyuma etkisi oldugumu dusunuyorum ama son 3-4 ayda bilgisayarda cok vakit geciriyorum hareketlerim filan kisitli. Ama son 1 haftadir aklim basima geldi sut iciyorum yine zipliyorum İnsallah uzarim

• uppp

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.