Şimdi Ara

Boy konusuna noktayı koyuyorum (Uzun-kısa herkes gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır bir sürü konu açıldı yok 1.80'nin altındakiler yaşamasın, yok 1.90'nın altındakiler uzunum demesin, yok 1.80'nin altındakiler cüce gibi görünüyo vs.

Ben noktayı koyucam . İşin özeti şu aslında Uzun boylu erkek kısa boylu erkeğe göre daha avantajlıdır bu kadar . 180 boyunuz vardır 170'e göre avantajınız olur yine aynı şekilde 190'da 180'e göre avantajlıdır . Bir çok konuda avantaj olur bu. Ama durup dururken çıkıp 170'ler çok kısadır falan demek saçmalık . Yaşanılan toplum'da önemli Bosna hersek gibi ülkelerde yaşıyorsanız dert edilebilirdi 170 boy . Ama Türkiye ortalamasını düşündüğümüzde 1.70-1.75 ideal boydur .

Kız konusunda ise genelde kızlar uzun boylu erkekleri severler . İşin özeti dediğim kısım burada önemli, yani 180'nin 170'den avantajlı olması burada kendini gösterir. Tabi istisnalar da var kısa boylu erkek seven kızlar da var bir kaç kere rastladım, kısa'dan kasıt kendi boyuna yakın erkekleri . Kız 1.60 ise erkeğinde en fazla 1.70 olmasını ister .

Bir çok faktör de var toplum dedim ama arkadaş ortamınız da 1.85'in altında kimse yoktur siz 1.72 falan olursunuz dert edilebilir belki o zaman bunlarda istisna durumlar. Veya sevdiğiniz kızın boyu 1.68'dir sizin boyunuzda 1.70'tir . Kız mezuniyette topuklu giyer sizi geçer buda dert edilebilir. Mesela kısa boylu olup da çok karizmatik olan ünlüler de örnek verilmişti forum'da. Al Pacino gibi . Dediğim gibi bir çok faktör var direk çıkıp 170 çok kısadır gibi şeyler demek saçmalıktır .

• Ya kısa boyluyum(1.74) bi vücut çalışırken motivasyonumu düşürüyor kas uzunlarda durduğu gibi durmayacak filan diye. Onun dışında sorun yapmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede 180 ve üstü çok yeterlidir.
  • Hocam bence 170 175 arası ideal değil. Boyu 170 175 arası olan tonla kız var. Erkek için en ideal boy aralığı 180 185. 185 üstü sıkıntılı. Fiziğine dikkat etmezsen sazyıfken sallanan dal gibi kiloluyken camış gibi olunuyor. Ayarlamak çok zor oluyor. 180 185 cuk

• 175'e kadar kısa yeni nesil kızların boyu 170'den başlıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 31 Ocak 2018; 20:55:44 >
  • Önem sırasına göre, benim fikrim:

Özgüven > tip (ortalama boy ile) > boy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 31 Ocak 2018; 21:2:29 >
  • Nokta koymasaydın kaybolup gitmiştim paşam yav sağ ol 3 haftadır yatakta dalmış bunu düşünüyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Nokta koymasaydın kaybolup gitmiştim paşam yav sağ ol 3 haftadır yatakta dalmış bunu düşünüyordum

E niye geldin o zaman konuya, sana batan ne . Ha dur laf sokuyum da artı alıyım biraz sivriliyim dedin herhalde.
  • 1.75 boyum var. Şu güne kadar 3 sevgilim oldu 2si benimle aynı boydaydı. Kız konusunda boy değil tip önemlidir (tabi en az kızın boyunda olacaksınız) 1.85 1.90 olupta çirkin olursanız kızlar dönüp bakmaz bile çünkü bir kız erkeğin suratına baktığında birseyler hissedemiyorsa yürümez. Tabi boy ve tipten önemlide para var. Paranız varsa kendinizden uzun hatunları bile rahatça elde edebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.