Şimdi arkadaşlar ben 22 yaşına yeni girdim.Sarışınım.Vücudum atletik body yapıyorum ve bu zmana kadar sürekli ağır islerde çalıştım. Annem 1.60 boyunda babam 1.6 boyunda 18 yaşındaki kız kardeşim 169 boyunda ben ise 1.66 boyundayım.Dayım 1.75 boyunda. Sakallarım cıkıyor ama faullerle cene arasında bıraz bosluk kalıyor.Annem kumral babam ise kapkara ve kıllı.2 kız kardesım de esmer.Ben sarısınım. Daha 22 yaşında olmama rağmen 20 lik dişlerim cıkmadı. Boyum bu veriere baktığımızda uzar mı acaba? Nerdeyse lise 1 den bu yana boyum aynı.Hiç uzamadım.Kız kardeşimin benden uzun olması bana koyuyor.Gören ablanmı diyor.O kadar belli yani.Görenler beni 17 18 yaşında falan sanıyorlar. Bir tv programında ip atlamanın boyu en iyi uzatan egzersiz oldugunu izledim.Neler yapmalıyım acaba.Bir doktora gidip kemik yaşımı falan ölçtürmelimiyim.
barfiks çek ve barfiks borusuna tutunup asılı kal
hayatimdegisti.com telkinle boy uzama bir ilgilen istersen 28yaşında uzadım diyenler var
hayatimdegisti falan hikaye onlar boşa zaman harcama mp3 dinleyerek boy mu uzar
üzülerek söylüyorum ama senin şuan yapabileceğin pek birşey yok. erkeklerde büyüme yanlış hatırlamıyosam 20 yaşına kadardı.22 yaşında uzama olmayabilir.Ama birşeyler yapmak denemek istiyorsan basketbol oynamanı tavsiye ederim.Boy uzamasında çok etkilidir.Basketboldan hoşlanmıyorsan zıplama çalışmaları yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: By_ReosTa
üzülerek söylüyorum ama senin şuan yapabileceğin pek birşey yok. erkeklerde büyüme yanlış hatırlamıyosam 20 yaşına kadardı.22 yaşında uzama olmayabilir.Ama birşeyler yapmak denemek istiyorsan basketbol oynamanı tavsiye ederim.Boy uzamasında çok etkilidir.Basketboldan hoşlanmıyorsan zıplama çalışmaları yapabilirsin.
ya kardeş bu nasıl bir site? birsürü sorunu gideren mp3 ler felan nasıl oluyor?
quote:
ya kardeş bu nasıl bir site? birsürü sorunu gideren mp3 ler felan nasıl oluyor?
Harbiden ya komediye gel
Eskiden görürdüm böyle kitaplar. Her duanın bir işlevi olurdu.
Baş Ağrısına Kaza Yapmak istemiyorum diyorsanız Bereket Duası Sağlık Duası Sınavlarda Başarı Duası
Kitabı duruyorsa yazarım foruma
quote:
Orijinalden alıntı: By_ReosTa
mp3 dinleyerek tabiki boy uzamaz ama telkinle uzar
evet gerçekten etkili bi yöntem hatta biri tutup ayaklarından aşaya çeksin daha çok etkisi oluyo şaka değil gerçekten söylüyorum..
valla bak sağlıklı beslen sütünü iç birde spor yap esneme hareketleri vücudunu gerdir falan terlemeden bırakma derim uzarsın takma kafana ha birde yüzmeyi unutma bunları yaparsan uzarsın bence
Barfisk çek, basketbol oyna, beyaz olan şeyleri ye ve iç(peynir,süt vb...) tamamdır
2 elini birden sürekli tavana değdirmeye çalış günde en az 50-60 kez. Onun haricinde basketbol,barfiks
boy uzaması için 18-19 yaş son, ondan sonra ancak cerrahi müdahale ile uzatıyorlar, özellikle 18 yaşına kadar, ağır spor, body, vs boy uzamasını engelliyor. uzmanlar böyle diyor. özellikle body e 18 den sonra başlanması gerekiyor.
Boyun artık o yaştan sonra uzamaz. Sakal diyorsan ben 22 yaşımdayken favorilerim bile duzgun çıkmamıştı..O yuzden takma 26 27 yaşında oturur sakalların.. 20 lik diş diyorsun 30 yaşındayım daha bitanesi çıktı..40 yaşına kadar çıkabilir 20 lik dişler..
Sana tavsiyem ayak agırlı al.evdeki tavana avuçla değmeye çalış tabi ayak ağırlığını takıp dene.odadan odaya dolaşırken arada bir sıçra.bence en kolayı bu :D
quote:
Orijinalden alıntı: xmms
Boyun artık o yaştan sonra uzamaz. Sakal diyorsan ben 22 yaşımdayken favorilerim bile duzgun çıkmamıştı..O yuzden takma 26 27 yaşında oturur sakalların.. 20 lik diş diyorsun 30 yaşındayım daha bitanesi çıktı..40 yaşına kadar çıkabilir 20 lik dişler..
Senin kodun bozuk, o kadar geç olur mu yahu ?
boy uzamasını sağlayan epifiz plakalar erkeklerde 19 dan sonra kapanır siz bu yaştan sonra boy uzatamazsınız dişlerin önce ve sonra çıkması genetiktir .
Bu saatten sonra boyunda bir uzama olacağını düşünmüyorum ama ergenlik dönemin vücüt gelişimin tam olarak tamamlanmadığı için belki birkaç cm daha (belki o da ) çıkabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme