Selamlar konu başlığındaki gibi araç bakıyoruz. Araç profili için öncelikler şu şekilde:
- Otomatik vites hatchback bir araç olmalı, yürütme masrafı çok olmayanlar tercihimiz.
- Çoğunlukla şehir içinde kullanılacak, ege bölgesi dışına çıkılmadan yokuşsuz yerlerde sürülecek.
Fiyat olarak Clio 3 1.2 otomatikler fiyat uygunluğu olarak gözümüze çarptı, ancak şanzımanları hakkında bilgi sahibi değilim problem çıkartmamalı.
Bunun yanında Corsa d kasa 2010-11-12 modeller 650 civarında bulunabiliyor gibi, çoğunlukla sorunsuz deniliyor.
Son olarak da ford focus 2011 1.6lar da corsa ayarında deniliyor, başka opsiyonlar da varsa sizlerden de dinlemek isterim, teşekkürler.
Başlıktan da anlaşıldığı gibi önerilerinizi beklemekteyim.
Max 2000 bütçeli, iyi kameralı ve şarjı iyi götüren bir android telefon arıyorum. Şimdiye kadar gözüme çarpan sadece gm20 pro modeli oldu. Bunun dışında önerilerinize talibim.
Kulaklık önerisi bekliyorum max bütçe 700 civarı
Anker SoundCore Life Q20
JBL T700BT
AKG Y500
Sennheiser HD 350BT
Jabra Elite 45h
Bu modeller arasında kaldım. Kulaküstü kulaklık olmalı. Progresif metal ağırlıklı müzik dinliyorum. Benim için en önemli unsur ses kalitesi. Hangisini önerirsiniz?
Televizyon Önerisi
|
Always on Display Şarj Yer mi?
|
S7 ŞARJ SORUNU
|
|
Kredi Kartı Numarası Hakkında
|
2000 Bütçeli Kamera ve Şarj Önemli Öneri
|
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0