Şimdi Ara

Boy 1.85 kilo 95kg öneri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 14 Kasım 2017; 23:30:29 >



  • kelogs u komple bırakın. Sizi asıl şişmanlatan o.
    Diyet bisküvi saçmalıklarına asla dokunmayın.
    L-karnitin olmasada olur, plasebodur çoğu kişide.

    Kahvaltıda yumurta, peynir güzel biraz arası geçince ya da kahvaltıda da olur kuruyemiş alın mesela badem,ceviz,fıstık arada ağzınıza atabilirsiniz. Süt içinde sıfır yağlı olmasın hatta mümkünse yağlı süt olsun. İşlem görmemiş doğal süt alabiliyorsanız o çok daha iyi.
    Öğlen yemeğinde ben sizin yerinizde olsam ekmeksiz ya da çok az ekmekli iyi beslenirdim. Meşrubat asla olmamalı. Su/soda/çay/kahve problem değil meyve suyu bile zarar.

    Aldığınız kalori artmasına rağmen eminolun bu tip beslenme daha iyi.

    Diyet ürünlerin hepsi zehirdir hepsi yanılgıdır ve plasebodur. Ne kadar işlenmiş endüstriyel diyet ürün varsa özellikle şişmanlatmak ya da skinnyfat artırmak için dizayn edilmiştir. Şimdiye kadar etrafımda hiç diyet ürün sayesinde başarılı olan görmedim. Aksine ne kadar diyet bisküvi ve sabah kahvaltısı ürünleri(corn flakes,cocopops,ıvır zıvır..) kullanan varsa hep şişmanlar.

    Bu aynı şunun gibi kanalD'de öğlenleri bir kadın yayın yapıyor sürekli farklı diyetler ve zayıflama tüyoları veriyor fakat etine dolgun bir kadın :D, ya da ölümüne çirkin makyaj malzemesi satan kızlar gibi. Başarılı olsa pazarlayan kişi başarılı olurdu.

    Ölümüne sıkı diyetler uygulayıp eski alışkanlıklara dönmek yerine, endüstriyel diyet ürünleri saçmalıklarını bıraktığınızda ve düzenli kas çalıştığınızda azıcıkta sabrettiğinizde yavaş yavaş forma gireceksiniz.

    Ayrıca, intermitted fasting'i biraz araştırın derim.

    Uyguladığınız sistematik, dönemsel diyet olmamalı, hayatınız boyunca uygulanabilecek bir alışkanlık edinmelisiniz. Bunun için spor hatta vücutgeliştirmeden sonra hiit kardiyo ile yüksek kalori alsanız dahi kan şekeriniz, hormonal düzeniniz ve sağlığınız, karaciğer dengeniz yerine gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 23 Ocak 2017; 23:44:17 >




  • Arkadasinda dedigi gibi ilk olarak uzerinde diet yada light vs yazan urunlerden uzak duracaksin. Bunlar genelde yagi azaltilmis ama icine seker pompalanmis eylerdir.

    Ac kalarak kilo veremezsin. Sadece kas kaybedersin.

    30 gram protein tozundan alarak protein almis olmazsin. Cok daha fazla proteine ihtiyacin var. Kaldiki protein tozuna guvenme icinde 1 gram proteinde olabilir. Bu sektor tamamen kontrolsuz bir sektor.

    Ilk olarak doktora gideceksin, kan tahlili vs ve kendi vucuduna uygun bir diete baslayacaksin. Egzersiz olaraksa ya kisa sureli siddetli hiit idmanlari yada uzun sureli dusuk siddette yuruyuz gibi egzersizler yapabilirsin zayiflamak icin. Ama bence en mantiklisi agirlik kaldirman olur cunku kasda yapmis olursun.
  • Acikca söylemek gerekirse kellogy mis form biskuvilermis. Bunlar çok gereksiz bunlardan alicagin kalorinin yerine çok çok daha faydalı şeyler yenir. Ben 20,30 paket aldım 3 ay önce bu form biskuvilerinden. İnan elimi sürdüğüm yok nerdeyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.