Ben 15 yaşındayım boyum 171 annem 160 babam 170 dayım 180 amcam 173 bende hergun basketbol oynuyorum 185 olabilirmiyim veya kaç olabilirim başka önerileriniz varmıdır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOY 1.85
-
-
olsan ne olacak , başın göğe mi erecek
çok abartıyorsunuz boy olayını
-
Benim için çok önemli ne kadar olabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 173üm kardeşim gaye kullanışlı bir boy. sıkıntı yok yani merak etme.
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En fazla 1.84 olabilirsin,şansına küs
-
1.85 boy Serdar Beye opsiyonlanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunusemre0101 -- 26 Şubat 2021; 9:51:47 > -
Hocam 175-177 olsanız çok daha cool gözükürsünüz bence -
boyun artık uzamaz,böyle kalırsın maalesef
-
Olursun. Basketbol her zaman boy uzatır.
-
Ciddi mi yazdın yoksa şaka mı? -
Sürekli basketbol oynarsan olursun diğer türlü 1.75i geçemezsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 başlangıcında 170 idim 16 bitince 177 oldum. anne 160 baba 178 falan. ben 181 falan olurum sen de 177 178 falan olursun. 185 olamazsın imkanı yok
-
Alman tıpçıların geliştirdiği yöntemle 250 bin lira vererek güvenli şekilde boyunu uzatabilirsin.
Çivili yöntem ucuz ama acılı ve enfeksiyon kapma riskli.
Bu arada erkek için boy 155 altı ise sigorta bunu estetik olarak görmeyip karşılıyor diye biliyorum,üstü estetiğe giriyordu
Not:Boy uzatma operasyonları sadece bacak boyunu uzatır.170 boyunda olup 10 cm uzarsan 185 lik adamdan daha estetik görünürsün bacak boyu uzun olduğu için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 24 Mayıs 2021; 6:55:32 > -
Benden 1 cm kısasın
-
1.73 falan olursun dostum aile bireylerinin boylarından yola çıkarak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1.85 boy Serdar Beye opsiyonlanmıştır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X