Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
223.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O süngerler bası azaltmak içindir. Arka Duvara çok yakınsa deneyip farkı görebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız, bir ara denemek için süngerleri hava portuna takmıştım, fakat ses inanılmaz ölçüde bozulmuştu, ondan beridir bir daha hiç takmadım, klavuzda sizin belirttiğiniz gibi bas derinliğini kontrolde kullanılıyormuş, fakat bana göre değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Daha önce yazıldığı gibi b&w güçlü amfi ister o anlamda düşünün o yazılanları. Nad entegre stereo bir amfi önerilmiş dediğinize göre. Muhtemelen stereo açısından kullanım olarak o önerilmiştir.

o zaman bu anfiler muzik dinlemek icin yapilmis anfilermi hocam? forsterker yaziyo onlarda.
    benim 838 in yetip yetmeyecegine nereden bakabilirim hangi ozelliklerden anlarim ?

Hocam kendi kafanızı karıştırdığınız gibi milletinde kafasını allak bullak ettiniz

adam denize düşmüş
    yardım bekliyor

@ R.Sambora
    hoparlörün sadece üstteki girişlerine bağlantı yap
    aradaki metal parçaları çıkarma

• B @ W kullanan dostlar
    Onkyo 5010 ile kullanılmak üzere
    CM9 ve Paradigm m11 hakkındaki yorumunuz
  • bodrum25 kullanıcısına yanıt
    Cm9'u rotel amfi ile Akusta'da paradigm'ları ise Pioneer avr ile ProAv'de aynı gün dinledik.
    Paradigm'ler (Satıcı herhangi bir ayar yapmadan dinleti yaptırdığını belirtti) sinemada çok boğuk, stereoda ise çok tiz baskındı. Rock, metal tarzı müzik türlerinde başarılı ancak diğer türlerde ortalama bir başarı da bulduk.
    Cm9'lar da ise yine çat kapı gittiğimiz için herhangi bir ayar yapılmadı ve sadece stereo dinleyebildik. Sahne konusunda çok emin değilim ama diğer herşeyi tam puan aldı bizden.
    Bu fiyat seviyesinde bence kötü ürün yok sadece sizin zevkinize ve kulağınıza uygun ürünü seçmek gerek. Ben şu an focal kullanıyorum. Konuştuğum bir kaç Üstad'ın söylediği focal ve b&w aynı tarafta paradigm ise diğer tarafta karakter olarak. O nedenle paradigm bize hoş gelmemiş de olabilir.

• onkal kullanıcısına yanıt
    Çok dogru bu Aralık ta hepsi guzel stereo basarisi tabiki sınırlı olacak neticede avr ile test yapiyirux genel de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 22 Ocak 2015; 16:45:07 >
  • CM9 lar benim sevdiğim hoparlörler. Daha müzikal sonuç alacağınızı düşünüyorum.
    Paradigmler de açık çalıyor vokal ağırlıklı ve sinema ağırlıklı düşünüyorsanız f/p ürünü olarak düşünülebilir.
    Şu anki fiyatlarını bilmiyorum ikisinin de ama birbirlerine yakınsa ve ikisi arasında ise tercihiniz CM9 1. sıra benim açımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

CM9 lar benim sevdiğim hoparlörler. Daha müzikal sonuç alacağınızı düşünüyorum.
    Paradigmler de açık çalıyor vokal ağırlıklı ve sinema ağırlıklı düşünüyorsanız f/p ürünü olarak düşünülebilir.
    Şu anki fiyatlarını bilmiyorum ikisinin de ama birbirlerine yakınsa ve ikisi arasında ise tercihiniz CM9 1. sıra benim açımdan

Teşekkürler paradigm m11+c3+s3 liste fiyatı 17000 tl
    Cm9 un fiyatı m11 in
    çok Altın'da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • liste fiyatları yanıltıcı olabilir. Siz satıcılar ile olabilecek en son satış rakamlarını konuşup öyle karar verin bence.
  • Paradigm monitor ile B&W Cm karşılaştırması pek adil olmamış bence...
    683 daha iyi olabilirdi

• dikmen de Bowers Wilkins CM-9 Kule Hoparlör Kampanyalı fiyat 6.499 tl
    alıp almama konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum25

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

CM9 lar benim sevdiğim hoparlörler. Daha müzikal sonuç alacağınızı düşünüyorum.

Teşekkürler paradigm m11+c3+s3 liste fiyatı 17000 tl
    Cm9 un fiyatı m11 in
    çok Altın'da

Bodrum25.

ErsinClk'nın kolonları için yaaa hanım kızıyor. O yüzden kolon almayacağım diyen sen değil miydin? Ne oldu da daha 1 hafta geçmeden kolon araştırmasına girdin? Ayrıca B&W'ları Mcintosh'la dinleyen ve yok arkadaş bu kolonları ben almam diyen sen değil miydin? Ne oldu da şimdi B&W' bakmaya başladın!

Bu hareketler bana hiç samimi gelmedi.

• Dikmen olmasaymış iyiymiş te
    fiyat kanımca iyi
    benim sevdiğim hoparlörler CM9 lar bu fiyata alınabilir gibi duruyor. Kurlar heleki bu kadar yukarı yönlüyken
  • Arkadaşlar B&w 683 hoparlör takımını zamanında alırken amfi olarak hep onkyoyu tavsiye etmişlerdi. B&W İLE Onkyonun çok iyi uyuştuğunu söylemişlerdi forumdan arkadaşlar. Ama bakıyorum son zamanlarda B&W ile hep Denon amfiler anılmaya başlandı. Denon amfiler bu konuda daha mı başarılı aklıma takıldı öyle.
  • Arkadaşlar headset P3 kulaklık alıcam fakat telefonum Galaxy S5 kullanabilirmiyim?
  • Üstadlar kısaca bir iki soru soracağım yardımcı olursanız sevinirim.

Bende Pioneer VSX 921 avr var ve bi arkadaşımda da bowers & wilkins in aşağıdaki seti var. Bendeki avr ile bu seti besleyebilir miyim besleyemez miyim ne dersiniz ve ne önerirsiniz?

Front: DM305
    Rear: DM302
    Center: CC3
    Sub: ASW500
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Arkadaşlar headset P3 kulaklık alıcam fakat telefonum Galaxy S5 kullanabilirmiyim?

kardesim bence uyar.. forumda bir arkadas p5 kulaklıgı satıyor.. tertemiz.. p3 fiyatından daha uyguna bir üst seviye ürün alırsın. bi pm at.. bence fırsatı kaçırma.

http://forum.donanimhaber.com/m_97809863/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkaya27 -- 25 Şubat 2015; 19:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

Üstadlar kısaca bir iki soru soracağım yardımcı olursanız sevinirim.

Bende Pioneer VSX 921 avr var ve bi arkadaşımda da bowers & wilkins in aşağıdaki seti var. Bendeki avr ile bu seti besleyebilir miyim besleyemez miyim ne dersiniz ve ne önerirsiniz?

Front: DM305
    Rear: DM302
    Center: CC3
    Sub: ASW500

Arkadaşlar yardımlarınızı beliyorum.
  • Arkadaşlar aşağıdaki sistemimi 3.000 tl ye satıyorum. Sistemde hiçbir sorun yoktur.

1-B&W 686 HOPARLÖR (çifti) :750.00 TL

2-B&W HTM62 HOPARLÖR : 250.00 TL

3-B&W 683 KULE HOPARLÖR (çifti ) :2.000.00 tl

Sistem forumdan bir arkadaşımıza satılmıştır. İyi günlerde kullanması dileğimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 6 Mart 2015; 17:04:51 >
  • Hafta sonu SAN FRANSISCO 'da bir HI-END dükkanı soyulmuş.
    Toyota Truck dükkana çarparak delik açmiş çalınan tek şey

BOWERS&WILKINS 802 Diamond

Hırsızlar da neyin satılabilir olduğunu iyi biliyormuş

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.