Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
223.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

O amfiye CM bağlamak Ferrariye tüp takmak gibi birşey

Hocam ne oneriyorsunuz bana. Sizinde fikrinizi aliyim. Benim avr sizce nasil? Hangi hoparlor ile iyi olur? Bu konularda zerre fikrim yok. Kendim gidip dinlesemde bir video izlesemde birsey anlamam. Bu konularda yeniyim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora
    Kendim gidip dinlesemde bir video izlesemde birsey anlamam. Bu konularda yeniyim. :)

Bence böyle olması daha iyi, çünkü kulağınıza ve beğenize kalır herşey. Hoşunuza giden, sizi tatmin eden sizin için biçilmiş kaftandır.
    Diğer türlü kafa karışıklığı daha çok oluyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Evet haklısın abi bazı avr'lerin özelliklerinde öyle şeyler yapıyorlar, tek kanal yada iki kanal olarak güçleri yazıyorlar dikkat etmek gerek.

Avr'yi pre olarak kullanıp IcePower'ın power amfisini kullanmak verim açısından nasıl olur, fikrini almak isterim?
    http://www.icepower.bang-olufsen.com/en/solutions/theater/

Dinlemeden birsey soylemek zor ...bence avr almak ama ust seviye olanlardan birini tercih etmek daha dogrudur .pioneerlx88 onkyonr5010 denonavr7200 anthem mrx serileri eger bw cm serilerine cikilacaksa en azindan.

R.sambora arkadasimiz 5.000 tl seviyesinde bir setup kuracagini soyledi sanirim once iki kule almaya dondu simdi de bu 5.000 tl yi onlere harcamaya kadar geldi.ancak cm seti center surround ve sub ile birlikte norvec te bile 17.000 tl altina almak mumkun olmaz bu cihazlari finansallara gore degerlendirmek hic huyum degildir ama davul bile dengi dengine deyimi buna da uyar gibime gelmiyor degil.

• Hocam ben tahmini soyledim o fiyati ki onun uzerine cikiyoruz yani mecbur. 2500 e onkyo 838 aldim. Sizce iyi bir secimmi ? Yuzde 35 insirimdeydi aldigimda. Bu dusundugum kuleleri senter ile birlikte alicam. Sonraki ay sub ve backleri alicam sirayla.

• Onkyo yu cok iyi almissiniz onda sorun yok
    Bence bw 683 alin cok memnun kalacaksiniz gercekten cm ye gerek yok ....

• quote:

Onkyo yu cok iyi almissiniz onda sorun yok
    Bence bw 683 alin cok memnun kalacaksiniz gercekten cm ye gerek yok ....

Sagolun hocam. 683 u aliyim o halde. Yaninada senter aliyim birtane. Tv yi duvara asip altina senteri koyayim diyorum. Duvara asmassam ustune bir raf takmam gerekiyor. 55" televizyonum. Duvara takarken sorun yasamam insallah. Duvarlar kartonpiyer hep burda arasida kece gibi izolasyon. Elinle kirip gecer insan :)

Edit: hocam senter icin htm61 ve htm 62 var. 62 ucuz olani ve 600serisi icin yaziyor sitede fakat 683 icin htm61 uygundur yaziyor pahali olan. Bundanmi aliyum?
    Bw ninde dali ikon wall gibi duvara asilan kibar hoparlorleri yokmu hocam ? Eger yoksa ne yapsam? Dali wall kullanilirmi back icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 17 Ocak 2015; 2:26:54 >

• Siz BW nun sitesinde 600 sekmesine bakmıyormusunuz?
    683 Ün Center'ı HTM 61 dir.
    Arkalar için DS3 Kullanılacak duvara asılmak için yapılmıştır.

TV yi duvara aşıp asamayacaklarına teknisyenler karar versin ancak HTM 61 biraz büyüktür yukarıya asamazsınız eğer o asılıyorsa 55 inç tv hayli hayli..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siz BW nun sitesinde 600 sekmesine bakmıyormusunuz?
    683 Ün Center'ı HTM 61 dir.
    Arkalar için DS3 Kullanılacak duvara asılmak için yapılmıştır.

TV yi duvara aşıp asamayacaklarına teknisyenler karar versin ancak HTM 61 biraz büyüktür yukarıya asamazsınız eğer o asılıyorsa 55 inç tv hayli hayli..

Yok hocam bw nin sitesine hic girmedim. Alacagim yerden baktim ben. Bu ds3 ler baya tuzluymus. Siz gordunuzmu hic? Cokmu buyukler? Bw set alirsam sonradan ds3 yerine dali wall kullanmak mantiksizmi olur?
    Ve sub olarak hangi modeli almaliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 17 Ocak 2015; 15:40:14 >
  • Evet ne demişler hamama giren terler...
    B&W setup a Dalı girmez.
    Sub gene B&W 610 olmalı.

• quote:

Evet ne demişler hamama giren terler...
    B&W setup a Dalı girmez.
    Sub gene B&W 610 olmalı.

Tamam tesekkur ederim. Peki arkalar olmadan kullanilirmi?

• R.Sambora kullanıcısına yanıt
    Htm62'de 3 driver htm61'de 4 driver var. Almışken bence htm61 alın ki verdiğiniz paraya değsin. :)

Tv'yi duvara asma konusunda sağlam bir askı paratı alıp asılabilir ancak kartonpiyer tutmaz. Daha uzun vidalar ile duvara sabitlemek gerekir.
  • quote:

Htm62'de 3 driver htm61'de 4 driver var. Almışken bence htm61 alın ki verdiğiniz paraya değsin. :)

Tv'yi duvara asma konusunda sağlam bir askı paratı alıp asılabilir ancak kartonpiyer tutmaz. Daha uzun vidalar ile duvara sabitlemek gerekir.

Sagolun hocam. Artik duvarda aralarda dikine tahtalar var. Onlarin yerini bulmak gerekiyo.

Bu kuleleri cocuklar devirmesin diye sabitleme imkani varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 18 Ocak 2015; 1:58:56 >
  • Bowers&Wilkins 683 modelinin Altın'da devrilmemeleri için bir plinth tabla var.kolay kolay deviremezler eğer 10 Yaşından büyük değillerse...

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer emin değilseniz servisi çağırın bence onlar monte etsinler. El çabukluğu ile 10 dakikada asıp gidiyorlar.

Altuğ abinin dediği gibi kolay kolay devrilmezler internet sitesinde 27 kg olduğu yazıyor.
  • quote:

Eğer emin değilseniz servisi çağırın bence onlar monte etsinler. El çabukluğu ile 10 dakikada asıp gidiyorlar.

Altuğ abinin dediği gibi kolay kolay devrilmezler internet sitesinde 27 kg olduğu yazıyor.

Sagolun hocam. Servis cagirmiycam cok pahali burda :)

O zaman kolay gelsin hocam. :D
  • quote:

O zaman kolay gelsin hocam. :D

sagolun. Simdi internet sitesine girdim baktim ve negatif yonlerinde soyle birsey yaziyor. turkceye cevirmeye calisiyim. guclu bir elektrik guclendirici ile kombine edilmesi gerekiyor yaziyor. elektrik guclendirici ( normal adini bilmiyorum ) olarak onerilenler altinda nadce375ee gibi . bizim aldigimiz avr ne ise yariyor bu alet ne ise yariyor. avr nin yaninda ben birde bu aletlerdenmi alicam simdi :S ?

ornegin bunun gibi ;
    https://www.hifiklubben.no/stereo/forsterkere/nad-c375bee-integrert-forsterker/

anlamadim simdi forsterker diyor norvecce, turkce guclendirici gibi bir anlama geliyor. bu 683 falan simdi benim avr bunu kaldirmazmi? ayni olay htm61 de de yaziyor. guclu bir guclendirici ile kombine edilmesi gerekiyor yaziyor.

Daha önce yazıldığı gibi b&w güçlü amfi ister o anlamda düşünün o yazılanları. Nad entegre stereo bir amfi önerilmiş dediğinize göre. Muhtemelen stereo açısından kullanım olarak o önerilmiştir.
  • quote:

Daha önce yazıldığı gibi b&w güçlü amfi ister o anlamda düşünün o yazılanları. Nad entegre stereo bir amfi önerilmiş dediğinize göre. Muhtemelen stereo açısından kullanım olarak o önerilmiştir.

o zaman bu anfiler muzik dinlemek icin yapilmis anfilermi hocam? forsterker yaziyo onlarda.
    benim 838 in yetip yetmeyecegine nereden bakabilirim hangi ozelliklerden anlarim ?
    Asıl görevleri müzik dinlemek doğrudur, stereo olarak film izleyedebilirsiniz ama asıl görevleri müzik.

Kağıt üstünde çok kanallı olarak kaç watt çıkış verdiğine bakılabilir ohm'a dikkat edilerek. Ama uygulamada bu gücü gereçekten verebiliyormu dinlemeden yada tecrübe etmeden bilemezsiniz. Bir yolu varsa da ben bilmiyorum. :)

Hi-Def-Man avr 6xx serisi için yeterli olur diye yazmıştı hatırladım, üstad boşa yorum yapmaz.
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.