Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
223.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    72 kg lık hoparlörü taşımak bile cesaret işi, kafayı tırlatmış bir audiphile dir kesin
  • Arkadaşlar, htm62 center olarak 600liraya buldum, önerir misiniz?
  • tas7035 kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-bowers-and-wilkins-htm-62-203927568/detay

yukarıdaki ilanda 400 tl.ona da bakın isterseniz.
  • htokyay H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler de asıl bilmek istediğim önerir misiniz? ana hoparlörlerim klipsch rf82 2.
  • tas7035 kullanıcısına yanıt
    O konuda yorum yapmam yanlış olur.Kullanmadım çünkü.600 tl den bahsedince dün görmüştüm ilanı.paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Hafta sonu SAN FRANSISCO 'da bir HI-END dükkanı soyulmuş.
    Toyota Truck dükkana çarparak delik açmiş çalınan tek şey

BOWERS&WILKINS 802 Diamond

Hırsızlar da neyin satılabilir olduğunu iyi biliyormuş

sıradan hırsız değil belliki
    hifici hırsızlar
    ya da pladead dediği gibi sipariş üzerine soymuşlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

teşekkürler de asıl bilmek istediğim önerir misiniz? ana hoparlörlerim klipsch rf82 2.

Frontlar Klipsch ise center da aynı marka olsa daha iyi olur tabiki.
  • Direk aklıma "60 Saniye" filmi geldi. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmaya kalksa yarı fiyatına ancak satar. Kendi kullanmayacaksa, abesle iştigal bir soygun girişmi. B&w belki kendi yapmıştır, benim hoparlörlerimi almak için bile insanlar deliriyor mesajı vermek, reklam yapmak için, kim bilir.
  • SertaçS kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ancak benim kolonlar için klipsch rc62 modeli gerekli, şu anda sadece bir düşük olan rc52 modeli var ve onun yerine b&w uygun fiyata bulmuşken idareten alayım diyorum, 400tl b&w, 1200tl klipsch.
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Piyasayı bilen biri olsa high end kabloları alır kaçardı sonra satardı, ne gerek var teşhir ürünü ile uğraşmaya :)
  • Herkese selam. Internette arcam marka stereo amfilerin b&w ile güzel çaldığıni duymuştum. Istanbulda arcam satan mağaza var mı? Teşekkürler

• selam arkadaşlar bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim harman kardon 660 avr anfi kullanıyorum ses sistemi olarak bose 5+1 jabel cup lerini kullanıyorum yanlız ses sistemi olarak boseye isınamadım bir türlü ve değiştirmeyi düşünüyorum tavsiyelerinize açığım bu konularda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  • bumerang ümit B kullanıcısına yanıt
    Focal sib

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler eray peki müzikte performası nasıl kullandınmı hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumerang ümit

teşekkürler eray peki müzikte performası nasıl kullandınmı hiç

Ustat 5.1 sistem den nasıl bir beklenti olur yani amac muzik se tabiki stereo anfi ve kule Yada oda yapısına uygun bookshelf tarz hoparlör lazım iki adet

Ama olay 5.1 film ve yanın da muzik se tabi iyi avr ve 5.1 bir hop seti lazım

Bose ac 15 3 yani son sürümünü evde kullandım 1 ay sabredemedim Sinema si da berbat muzik den bahsetmeye gerek yok

Focal sib ona gore bass performansı biraz az ama diger hoparlör Ler hem muzikal hemde sinema da iyi

Ama daha profesyonel seyler beklerseniz tabi butce artmalı

Çok seçenek var

Yani Logitech z5500 le mutlu olanda var bose ile mutsuz olanda sizin beklentiniz ve buraya ayiracaginizi kapital çok onemli

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    tabiki avr anfiden fazla bir beklentim yok o konuda haklısın fakat birazdaha kaliteli bir sistem kurmak istiyorum bütçe müsait kule tipi daha profesyonel sistemler kullanmaya elverişli olurmu anfi fazla bilgim olmadığından sorarak öğrenmeye çalışıyorum
  • bumerang ümit B kullanıcısına yanıt
    Ben sib kullanıyorum marantz 1603 avr ile. Marantz ile focal uyumunu çok sevdim ben. Müzikte gayet dengeli sinemada ise sert değil. Ancak avr giriş seviyesi olduğu için bence biraz sürme konusunda sıkıntısı var. Bir de center ve diğer kanallar aynı bu nedenle center zayıf geliyor bana göre. Set olarak da pek bir şey de beklemiyordum artık çünkü tüm tweekleri yaptım (kablolama, filtre, granit, akustik düzenleme vs.) maksimumu bu diyip bıraktım. Artık upgrade için fırsat kolluyordum ki bir dostumdan bir haftalığına primare a30.1 stereo amfisini alıp denedim. Sib'lerin ben ancak yüzde 35-40'ını kullanıyormuşum. Baslar kendine geldi, tork ve sahne geldi. Velhasılı iyi ve güçlü bir amfi/avr ile sürerseniz çok şeyler yapıyor. Sonuçta giriş seviyesi ama focal olduğunu da hissettiriyor. :)
    Arkadaş ile uygun bir zaman denk getirebilirsek marantz 5008 ile deneme yapmaya niyetim var bakalım daha güçlü bir avr ile nasıl olacak...

• onkal kullanıcısına yanıt
    kullandığım anfide sıkıntı yok harman kardon avr 660 kullanıyorum erayçelik arkadaşım bazı tavsiyelerde bulundu Paradigm Monitor 9 S.7 Floorstanding Speaker serisini tavsiye etti şimdilik düşüncem bunları almak
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.