< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Boun Sosyoloji ve Felsefe

-
-
Hangi bölümlere yatay yapmak için ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fen edebiyatta oldukları için sayısal alanlar ve işletme iktisat için soruyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Puandan dolayı yapamazsın muhtemelen bi ihtimal yandal/çap kovalarsın ama bounda işletme iktisat minor majoru için rekabet çok yüksektir. İlgin yoksa akademisyen olmayacaksan stk falan düşünmüyorsan gerek yok abicim odtü işletme econ var itü econ var ille de boun olmasın
Abicim mi kaç yaşındasınız
22
17-18 gibi düşündüm seni
21 ben de ünideyim zaten ea dan sınava girdim de iyi bir şeyler gelebilir
hee alındıysan kb kaç geliyor 2022ye göre yaklaşık. şunu söyliyim dışardan kulağa hoş geliyor da felsefe ve sosyoloji cidden ilgi işi ve ailede parada olcak yüksek lisans için
yazılır içerisi bomba
Valla ilgim yok sadece meraktan sordum yatay geçiş için yazmam büyük ihtimalleri buraları sırf boun diye
Siz neredesiniz hocam
gizlilik önemli ileride bitirince söyleriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 2 Temmuz 2023; 19:26:11 >
Bölüm ne
hocam özel mesajdan banım vardı yoksa konuşurduk
econbender'in konularına bakabilirsin iktisatla ve derslerle ilgili sağlam bilgilendirir seni ben sadece odtü iktisat nasıldır ne yaparlar nerelerde çalışırlar onları bilirim konum vardı çalıştıkları yerlerle ilgili atabilirim
-
Tamamdır hocam sevinirim atarsanız sağolun
-
Boğaziçi'nde okumak isteniyorsa Turizm İşletmeciliği de yazılabilir. En azından İşletme ve İktisata diğer 2 bölümden daha yakın ayrıca Uluslararası Ticaret ve YBS ile ÇAP imkanı da var diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 2 Temmuz 2023; 19:57:24 > -
Sevilmeden ilgi duyulmadan yazmayın. Plan yaparken gerçekçi en kötü senaryoyu önceliklendirin her zaman. Sonra depresyona girip yıllarınızı kaybetmeyin, öyle sözel bölüm yeaa nolcak düşüncesindeyseniz hemen vazgeçin yukarıdaki plandan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 2025 yks hangi yıla benzer
- özcan aykın ayt fizik pdf telegram
- boğaziçi işletme mezunları
- yönetim bilişim sistemleri en iyi üniversiteler
- tus dershane fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X