Şimdi Ara

BOUN, ODTÜ, İTÜ ve TAÜ yeni top tierlar olabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan be Goebbels görse kıskanır yani bu nasıl bir propoganda  

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Kanka batıkan bu saf R ye cevap verirken dalga geçip sonra açıklıyor, bir yerde hatta "sen harvard a da gidersin demişti R ye" sizce ciddi mi tabiki değil. Sonrası nda Saf R ye açıklıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomargusausmatrix -- 11 Ağustos 2021; 0:20:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neomargusausmatrix

Kanka batıkan bu saf R ye cevap verirken dalga geçip sonra açıklıyor, bir yerde hatta "sen harvard a da gidersin demişti R ye" sizce ciddi mi tabiki değil. Sonrası nda Saf R ye açıklıyor

işte mesajların kesit kesit alınmasının en büyük sorunu bu maalesef :(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 11 Ağustos 2021; 0:33:1 >
    Ne yapalım hocam işte açmış yine biri, bir şey de yapamıyoruz millet de bakıyor konuyu açana çoğu alltaki mesajları okumuyor, Sonra taü öğrencisi biri bunları söylüyor sanıyorlar. Çok üzücü

• Admin olsam direk banlarım gruptan R yi

Olaylarda R olmasa bile Batikan ' in bu tarz konuşmaları vardı. Diğer üniversitelere çok dokunduruyorlar ve Taü ' de her şey tozpembe gibi konuşuyorlar. Ben dayanamayıp gruptan çıkmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak mesajları okudum bu R ve Batıkan bu okulda. En azından iddiaları o şekilde.

• Kalimantero K kullanıcısına yanıt

Kampüs dikkat dağıtır. Hayatımda bu kadar saçma argüman görmedim püüüü.

• Olum bunlar mal mi aw

• aga siz telegram gruplarında buluşup taü yü mü yağlıyosunuz böyle :D

• Tabi arkadaşlar sorun hep bilgisayar mühendisliği mezunlarına, hepsi şu an boru gibi fizik ve kimya kullanıyorlardır. Bir görseniz.. of....
    Alman üniversiteleri amerikan üniversiteleri falan anlamıyorlar biz türklerin vizyonunu, o yüzden çoğu yazılımcı olup fiziği sonuna kadar kullanacak insanlara fizik dersi vermiyorlar.

• Gruptan ben kimseyi banlamadım.
    Her türlü eleştiriye de açığız. Eleştiriler de yapıldı.
    Rakip eleyenlere selam olsun tekrardan, hadi bana eyvallah

Cok mesgulum bi yandan, bi yandan da eger biraz daha trollenirse bu gruplar gaza gelip 5 mecrada uniyi tanitmaya baslarim bu sefer siralamalar iyice patlar.

Olmaz demeyin, +3 kisinin tercih edip etmemesi siralamayi cok etkileyebilir bizde bu sene.

• neomargusausmatrix kullanıcısına yanıt
    Aynısı bizim de başımıza geliyor. Telegram grubu açıp adaylarla ilgilenelim diyoruz, trollün biri gelip okul karşılaştırması yapıyor hemen sonra ss alıp "Bakın gtüde ne diyorlar" diye paylaşıyor. Bazen 3-4 arkadaş birlikte girip insanlara sataşıyor (okulu yazanlara enayi diyorlar, birbirleriyle nasılsın falan diye sohbet ediyorlar)
    Telegram grupları olduğu sürece böyleleri hep gelecektir. Ya gruplar bir daha açılmayacak ki bu da masum öğrencilere yazık ya da göz ardı edilecekler.

• BatikanBora B kullanıcısına yanıt

Aslında bu mesaj bile Taü telegram grubundaki çoğu şeyi açıklıyor. Bu arkadaşın tek amacı okulun sıralamasını patlatmak. Bu yüzden telegram grubunda genelde diğer üniversiteler kotuleniyor, Taü ' de her şey toz pembe gibi övuluyor. Kampüsüne bile iyi diyorlardi telegramda. Burayı tercih edecek arkadaşlara tavsiyem bu forumdaki eski mesajları okumaları ve telegram grubunda olmayan öğrencilerden objektif bir şekilde bilgi almaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalimantero

Hocam siz en masum olanları koymuşsunuz çok daha kötüleri var . Aşağıdaki yazılar Taü telegram grubundan

ahahah bunlar ne böyle

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Kral fiz2 dc sinde gördüm seni ahhahahahaha naptin vizeyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.