Bildirim
boun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam yol işi çok sıkıntı ya, ben güya merkezi yerdeyim Ankara'da, bizim okula gidiş geliş 3 saat sürüyor, bir de kuzey taraflardan gelenler de var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okula gidince de bitniyor ki kampüsler arası yürümen gerekiyor her gün 20k adım atıyorum a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi semttesin hocam? Yurt mu?
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10k adımda yoruluyom
Benimde 2 saat 30 dk suruyor git gel yapacak bir sey yok hocam
Arabasız öğrenci olmak harbiden zor. ben herhalde günde 3-4 saat yol yapacak olsam okumazdım.
-
İlk haftaok zordu sonra alıştık
Komik olan arabayla 30dk otobusle 80 dk suruyor iett duraklarda durdugu icin cok yavas gidiyor
haklısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aile evi kayışdağı tarafı
hocam siz boun mü
siz nerden hocam
Bu okulun yurt ve aile evi ortamı çok farklı oluyor ya bence. Yurtlarda da hele kampüs içindeysen sağlam arkadaş ortamı olurken uzak yurt veya aile ile yaşıyorsan o ortama pek ulaşamıyorsun
Aynen boun ben
Bagcilardan kucukcekmeceye hocam
kesinlikle katılıyoeum ama yurt worth değil 10 kişi kalıyolar bi oda 6 yatak var
Valla bence değer ya, özellikle kuzeyde falan kalıyorsan. Zaten her şey birbirine yakın olduğundan sadece yatmak amaçlı kullanıyosun. Hele ailen toxic baskıcı bir aileyse bu okul zulüm oluyor biraz.
Bilkent yazmadım diye her gün kendime sövüyorum da artık dönüş yok,yaşama sevincim kalmadı bu şehirde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mert yiğit yıldız
- 5 ayda hukuk kazanılır mı
- hacettepe ne demek
- hukuk kitapları pdf telegram
- stajyer avukat maaşı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X