Şimdi Ara

Bot ve Karakter satışı hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tembeler

hala muhalif sesler. bu yüzden artık msj yazmıyorum hakkımda ki msj lar da silinebilirse mutlu olurum. çünkü ben duvara konuşuyorum kuru düz duvara.

@0nly4y0u çok iyi biliyorsun madem siz hatalı kasıldı sp ler darma duman oldu diye charlarınızı çöpe atarken ben bugüne kadar bitane hatalı char kasmadım onuda belirteyim. sro uzmanıyım veya değilim bunu eleştirmek senin hakkın değil. sonuçta sabahdan beri savunduğum mevzuya döndük ve hepiniz çark ettiniz. durum bundan ibarettir. lütfen hakkımda daha fazla konuşulmasın çünkü artık midem bulanıyor.

@BOSPHORUS adımı doru yaz yeter görüşlerinle işim yok

hangi charımı yanlıs yapılandırmısım ?
    su ana kadar kastıgım:
    aege lv52 full str glavie
    venicede lv65 full int farmed
    tibette full int lv66 banned
    pacificte hybrid farming lv67
    hercules full str bow lv70
    su anda hera wizard lv45

charların biri hariç hepsi satıldı. biri banlandı
    su anda oynadıgım charlada elle kasıyorum mutluyum. yaz sonuna kadar satmayı planlamıyorum.

sence yanlıs yapılandırma yapan birisi olsam bu kadar char satabilirmiydim?

• quote:

Orjinalden alıntı: gun

Biz zaten oyunun takibini geç yapmamız problem, zamanında moderatörlerin bize bilgi vermemesi problem. Dediğiniz gibi benimde aldığım kaynaklara göre oyun bot kullanılan bir oyun haline gelmiş. Kısaca oyun değişmiş. Nasıl zamanında yıllarca karakter satışı yasak dediğimiz gibi bunuda kaldırmamız gerekiyor diye düşünüyorum çünkü biz istesekte istemesekte oyun değişik bir hal aldığına göre bizimde buna uyum sağlamamız gerekir.

Anlamıyorum nasıl oyunun güncelliğinden haberdar olamıyorsunuz da bu işler buraya geliyor?
    İstersenizdeneyin, bot indirme linkleri crackler bebeler dolacak ki ne olacak görün o zaman forumun halini.
    Çünkü bir rapid-share linki bile engelli bu sitede, başka forumların sro bölümlerini inceleyin sayın Gün.

Şunuda belirteyim: Bot ve Karakter satışı aynı kefeye konulamaz. Forumda ikinci el bölümü var oda kapansın ozaman. Orada hertürlü dolandırıcılık olayları var. ()

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 25 Mart 2008; 19:49:00 >

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.

• Tamam arkadaşlar bu kadarda sert olmayalım lütfen birazdan hakaretler gelebilir gibi
  • Bot sadece bizim karşı çıktığımız bir olgu değil JM(Joymax) e göre de illegal bir programdır. Yani bot sitelerinden reklam alarak oyun yapımcısının(JM)nin karşı çıktığı şeyi destekliyorsunuz, bot üzerinden prim yapmaya çalışıyorsunuz. Hem de bu olay Türkiye'nin en seviyeli, en büyük forumunda oluyor..

Yazık.. Gerçekten çok yazık..

METU EEE
  • Bana sorarsanız oyunun bu kadar yüksek bir kesimi bot kullanıyorsa Joymax'in kuralı geçersizleşmiş demektir ya toptan büyük bir karar alıp herkesi banlayacaklar yada buna şu anda olduğu gibi göz yumacaklar. Biz forum olarak kullanıcıların isteklerine ve yaptığı şeyler üzerine yol aldık. Durum bu ise, nasıl kararkter satışına insanların para bu işten para kazanmasına dünya sessiz kalıyorsa ise bunada sessiz kalınacaktır. Ancak biz böyle bir uygulama olduğu için bunuda göz ardı etmemiz kanımca yanlıştır.
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Yha Arkadaslar Düşüncelerinize Saygı Duyuyorum ama Birazda Kınıyorum

Bot Kullanmak Yada Kullanmamak Kişilerin Kendi Tercihleridir.Risk de ona aittir.

Burdaki olay Yapılan bir reklamı mubala yapmaktan baska bişiy digildir.
    Yönetici Durumunda olan arkadaslarında Biraz sagduyulu olup olayları sakince degerlendirmeleri gerekir die düşünüyorum...

Sadece Forum Kurallarının kesinlikle korunması ve bot kullanımı hakkında serbesti getirilmemesi taraftarıyım...

|| Canım Bile Emanetken Kaybedecek Neyim Olabilirki ||

|| Senin Marka Oldugun Yerde Fiyatı Ben BasarıM ||

|| İmza Atamıyorum Diye Küçümsemeyin. Bizde Gerektigi Yerde Parmak Basarız..! ||
  • SilkRoad Online Bölümü Kuralları
    3- Her türlü Hack, Dupe, Macro, Hile, Bug... vb yasal olmayan konular silenecektir...
    Oyun Bölümü Genel Kuralları
    5-) Bölümde lisanssız, illegal olan her türlü içerik ve kaynak dağıtımı veya konu açarak istenilmesi yasaktır.

gun;

Sizden isteğim bir haftalığına bu kuralları silin ve olanlara bakın.Reklam uğruna prensiplerimizden vazgeçmiyelim.Eğer sitede bot (hani bir zamanlar b*t diye yazdığımız) serbesleşirse emin olun bir çok kişi bu bölümden uzaklaşır...Bu forum sevilen tarafı tamamen legal olmasıdır.

Ayrıca ben içimde ayrı bir acı duyuyorum.Çünkü bu konuyu dün ilk ben açarak forum yaydım.-keşke yapmasaydım-

• gelin ben size bir ornek vereyim
    SRO oyununda her 10 oyuncudan 8 i bot kullanicisi,
    her 10 oyuncudan 6 si mutlaka bir yoldan gold alimi yapiyor (takas degil).

Durum boyle olunca;
    *GOLD ve Bot sizin bu yasadiginiz piyasayi ve oyunu olusturuyor.
    *Bot olmasa oynanacak bir oyun degil, bot olmasa Joymax bu kadar cok silk satamaz. Kimse gidip okulu isi varken premium alacak hergun 3 saat ya da her 2 gunde bir 6 saat kasip zamanini dolduracak? Hadi canim :) Hele bir de simdi gunluk 5 saatlik cikti. Bunlari kimler aliyor saniyorsunuz BOTCULAR! %95 i botcu bu oyuncularin Pre alanlarin.

Neden mi? Buna zorlayan Joymax diger oyunlarda Premium alirsiniz 1 ay aktif olur SRO gibi bugun oynamadigin sureyi ancak bir sonra ki gun oynarsin oynamadin suren gitti kusura bakma demezler!

* GOLD satisi olmasa, oyun ici satis duser, bu fiyatlara satis olmaz, siz almasanizda baskalari aliyor gold fazla oldugu icinde fiyatlar artiyor.

Peki GOLD alan ne yapmis olur?
    1. GOLD farmcilarina para kazandirir.
    2. GOLD alan oyun ici ekonomiyi belirler ne kadar cok gold alinirsa o kadar fazla gold doner oyunda goldun donmesi demek stallarin is yapmasi demek
    3. Stallarda yuksek fiyatlara item satmak isteyenler silk aliyor, alchemy abanmis oluyor.
    4. Satan da memnun alanda memnun gold alarak uzerine iyi esyalar alan oyuncu daha cok oynama zevkini uyandirmis olur daha cok oynadikca JOYMAX KAZANIR!

Peki ya BOT?
    1. Hepimiz ogrenciyiz ya da calisiyoruz. Gidip hergun full 3 saati ya da suanda 5 saati doldurmaya vakti olmaz hele hele sinav vakti hic olmaz ya da yogun is donemlerinde. Eee para verdiniz Premium a... SURELERINIZ GIDIYOR!!!
    2. Botcular ne yapar, hepimizin bir yasami var gidip 80 leveller 2 ayda yeni cikan bir serverda mantar gibi turemeye baslarlarsa ne olur legit oyuncularda botcu olur cunku bu oyunda 1 - 1.5 yildan once botsuz 80 olmak demek asosyal, bilgisayar basindan kalkmayan, isi gucu birakmis birisiniz demek.
    3. Yogun is temposunun ya da okulun ardindan derslerin ardindan 10 dk - 1 saat ayirabileceginiz oyundan ( Okul bitti ama aile denen birsey var aile ile vakit gecirmeyen var mi aranizda?-uni ogrencileri haric onlar daha rahat ama okul stresi yeter) gidip yuksek yildizli kervan cekmek, PVP de eglenmekle mi vakit gecirmek istersiniz yoksa bu oyuna ayirabileceginiz gunluk 1 saatinizi gidip mob keserek mi harcamak istersiniz?
    4. Sosyal yasantisi, herseyden once belli basli bazi sorumluluga sahip insan SRO YU BOTSUZ OYNAMAZ, OYNAYAMAZ.

Oynar mi? Oynar... oyunda gordugunuz 30 - 40 leveller... Ne yapabilirler? Gunde bir kac saat mob kesip cikarlar. Oyunun zevki mob kesmek mi? Gunde bir kac saat oyunu oynayan Premium alarak OYUNU DESTEKLER MI? Hayir.

Virus v.s. gibi programlar icin download edilebilecek bir programin verilmesinin yasak olusu guzel bir uygulama ya da illa adres verilecekse izin verilecekse sonucta GOLD ve BOT dolayli yoldan da olsa JOYMAX I DAHA COK DESTEKLIYOR, Botu yapan ana firmalarin sitesinde Turkiye icin yetkili satici adresleri verilmis o adresler disinda farkli bir site adresi vermek zaten yanlis cunku yetkisi yoktur.

Hos Turkiye de yaptirim uygulatabilecek tek firma Turkiye Botsmall. Farkli bir site daha var, yaptirim uygulatmaya izinlerinin oldugunu hic sanmiyorum. Bu tarz islerde Global bir sitenin ajentalari her zaman icin yetkiye sahiptir. Tabii bu sitenin ANA URETICI FIRMA TARAFINDAN TANINMASI HALINDE! Bu oyuncularin magdur duruma dusmelerini ve dolandirmalarini engeller.

Sonuc olarak Bot Gold ne olursa olsun olmazsa suanda oynadiginiz SRO olmazdi! Verdikleri bu hizmetten memnun degilseniz, demek ki bunlar kalktiktan sonra hic ama hic olmazdi.

Saygilarimla,

• quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

quote:

hala muhalif sesler. bu yüzden artık msj yazmıyorum hakkımda ki msj lar da silinebilirse mutlu olurum. çünkü ben duvara konuşuyorum kuru düz duvara.

@0nly4y0u çok iyi biliyorsun madem siz hatalı kasıldı sp ler darma duman oldu diye charlarınızı çöpe atarken ben bugüne kadar bitane hatalı char kasmadım onuda belirteyim. sro uzmanıyım veya değilim bunu eleştirmek senin hakkın değil. sonuçta sabahdan beri savunduğum mevzuya döndük ve hepiniz çark ettiniz. durum bundan ibarettir. lütfen hakkımda daha fazla konuşulmasın çünkü artık midem bulanıyor.

@BOSPHORUS adımı doru yaz yeter görüşlerinle işim yok

hangi charımı yanlıs yapılandırmısım ?
    su ana kadar kastıgım:
    aege lv52 full str glavie
    venicede lv65 full int farmed
    tibette full int lv66 banned
    pacificte hybrid farming lv67
    hercules full str bow lv70
    su anda hera wizard lv45

charların biri hariç hepsi satıldı. biri banlandı
    su anda oynadıgım charlada elle kasıyorum mutluyum. yaz sonuna kadar satmayı planlamıyorum.

sence yanlıs yapılandırma yapan birisi olsam bu kadar char satabilirmiydim?

arkadaşım ben genel konuşdumda neyse tamam sağlam charlar kasmışsın belki fakat ben oyundan bahsetmiyorum şahsım hakkında saçma sapan yorumlar yapılıyor bana modmu olmaya çalışıyosun deniyor sadece gülüyorum ben. bu oyun piyasada yokken yıulların öncesinden ben bu forumdaydım ve öyle bi niyetim yok asılsız iftira atmasın kimse.
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||

• karakter bot ile hazırlanmaz ki. bot kullananlar eli ile kasanların hakkını yiyor.
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

SilkRoad Online Bölümü Kuralları
    3- Her türlü Hack, Dupe, Macro, Hile, Bug... vb yasal olmayan konular silenecektir...
    5-) Bölümde lisanssız, illegal olan her türlü içerik ve kaynak dağıtımı veya konu açarak istenilmesi yasaktır.

gun;

Sizden isteğim bir haftalığına bu kuralları silin ve olanlara bakın.Reklam uğruna prensiplerimizden vazgeçmiyelim.Eğer sitede bot (hani bir zamanlar b*t diye yazdığımız) serbesleşirse emin olun bir çok kişi bu bölümden uzaklaşır...Bu forum sevilen tarafı tamamen legal olmasıdır.

katılıyorum

METU EEE

• quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

SilkRoad Online Bölümü Kuralları

gun;

katılıyorum

Desteklemiyorum

Bu Gibi Bİ Durumda Reklama Karsı olanlar ortamı gericek davranıslarda bulunabilir.

|| Canım Bile Emanetken Kaybedecek Neyim Olabilirki ||

|| Senin Marka Oldugun Yerde Fiyatı Ben BasarıM ||

|| İmza Atamıyorum Diye Küçümsemeyin. Bizde Gerektigi Yerde Parmak Basarız..! ||

• arkadaşlar durum noldu sölermisiniz takip edemedim??

Orjinalden alıntı: Kıdemli

karakter bot ile hazırlanmaz ki. bot kullananlar eli ile kasanların hakkını yiyor.

hehe işde buna gülerim botu olmayana gülecekler nerdeyse oyundan dışlayacaklar premium olmuş dunyanın parası premiumsuz oyuna girilemiyor hangi haktan bahsediyorsunuz? botu sevmediğiniz için bukadar tartışmayı çıkardınız zaten ve sonundada baklayı çıkardınız bot kullananlar elle kasanların hakkını yiyor inanamıyorum size.
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • bot bu oyunun vazgeçilmesidir
    ha dh nin kurallarıyla bence çelişiyor ama ekmek parası sonuçta dh ninde burda amacı para kazanmak.
    parası olanla olmayan arasında örnek vereyim
    benim birgün ong taxi de 26 lvlken bi eleman la tanıştım o zamanlar 42 lvl nukerim vardı parayı diğer charıma atıp pvrlvl yaptırıyordum.
    neyse aradan 1 ay geçti adamın botu,gold presi,korsanı kıyafeti,100m goldu cart u curt u 100-150 ytl oyuna rahat para harcamış
    şimdi adam 62 lvl olcak ben 44 üm
    adam oyuna günde ne akdar bakıyo derseniz 1 saat max hakkım bariz şekilde yenmiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 25 Mart 2008; 20:16:45 >

Emekli
  • Genel kanaat o zaman bot kullanmak doğal ve makul görülen bir şey olduğu. Güvenli bir şekilde bazı türk firmalarından alınabileceği, bunun dışında download linki verilmesinin yasak olması gerektiği fakat teknik bilgi ve tecrübelerin konuşulabilmesi yönünde kuralların değiştirilmesi gerektiği.
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gun

Genel kanaat o zaman bot kullanmak doğal ve makul görülen bir şey olduğu. Güvenli bir şekilde bazı türk firmalarından alınabileceği, bunun dışında download linki verilmesinin yasak olması gerektiği fakat teknik bilgi ve tecrübelerin konuşulabilmesi yönünde kuralların değiştirilmesi gerektiği.

İşte Bu...

Anonsumuzu ne zaman geri alabileceğiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 25 Mart 2008; 20:22:39 >

Uyuşturucu kullanmayın,
    çünkü uyuşturucu kullanırsanız hapse düşersiniz
    ve
    hapiste uyuşturucu cidden çok pahalıdır.
  • quote:

üstüme alındıgım için özürdilerim

MOD OLMAK İSTEYENLER TAVSİYE: EMİN OLUN BIKACAKSINIZ. HELEKİ OKULUNUZ FİLAN VARSA OKUYORSANIZ MOD OLMAYA YELTENMEYİN BİLE.

FORUMDA KAC KİŞİ HER POSTU OKUYOR: 3 KİŞİ MODLAR

Orjinalden alıntı: Kıdemli

karakter bot ile hazırlanmaz ki. bot kullananlar eli ile kasanların hakkını yiyor.

Evet yiyorum çok mutluyum.. Sende ye sende mutlu ol

Uyuşturucu kullanmayın,
    çünkü uyuşturucu kullanırsanız hapse düşersiniz
    ve
    hapiste uyuşturucu cidden çok pahalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.