Şimdi Ara

[Bot ve Hack Konusunda Açıklama]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmi forumda bir çok kez açıkladım. Ama açıklamamı engellediler. topici sildiler. ceza verdiler. Bende diğer forumlarda tekrar açıklıyorum. Yiyiosa burdada silsinler.

quote:

Aylar önce bot konusunda bi açıklama yapmıştım ama zoalord konuyu silip banada uyarı cezası vermişti. Yine versin çokta fifi.

Nese konumuza geçelim. Bazı arkadaşlar bura ve diğer forumlarda "Cabalı hacklemeyi başaramadılar" "Cabal en temiz oyun" "Cabalda bot yok olamaz" gibi şeyler saçmalayıp duruyolar bende çok gülüyorum. Paramı alıyorsunuz oyunun reklamını yapmak için?

Cabal için çıkan botların bir çoğunu deneme fırsatı buldum. Ama kullandın mı diceksiniz. Başka hesaplarda denemek için kısa dönem kullandım her botu. Kendi hesabımda kullanmıyorum çünkü oyunu oynamıyorum. Kullanmış olsaydım 150lv olmuştum çoktan.

Şimdi size bu botlardan bahsedeceğim. Botları geçen yılın yazından beri takip ediyorum. Yaz boyunca kasıma kadar speed hack ve cooltime hack programı vardı hatırlarsınız yanınızdan pembe pembe dönen warriorlar geçerdi. Ardarda skill atılabiliyordu. birde ışınlanarak yürümeye yarıyordu.

Nese sonra kasım patchi ile fixlediler nası fixledirler? belirli bi süre içinde çok skill atınca dc veriyor. Bu fixleme yüzünden dungeonlarda dash+step yapıncada hack sanıp dc vermeye başlamıştı.

He ayrıca p2p döneminden eylül-ekim aylarına kadar gameguardı bypass etmek çok kolaydı. ve scriptle çalışan macro botlarda kullanılıyordu. O ne diceksiniz. Scriptlerlar kodu yazıyordu Ekranda sarı pixel görürsen tıkla 1e bas 2 e bas 3 e bas. hp azalınca 8 e bas falan die. gece yatarken charınız kendi kendine kasıyordu. Bu scriptleri Ultimada çok kullandım orda illegal diildi herkes öle kasardı charını.

Sonra gameguard güzel bi versiyon çıkardı script hacklerin sonu geldi. ama şimdide gameguard eski versiyonla değiştirilip tekrar bypass edilebiliniyor. AMa yeni çıkan botlar gameguard falan dinlemiyor

biara meşur bi botumuz vardı gmlerde kabul etmişti botun varlığını ve o kişi hakkında dava açtıklarını sölemişti. bu bot ep2 patchine kadar kullanıldı. Çok harika bi botdu. özellikleri

+auto hp/mp
    +speedhack
    +cooltime hack
    +range hack
    +duvarın arkasındaki moblara vurma
    +sp hack
    +combo hack (1000 combo yapılıyodu )
    ve daha bir sürü şey aklıma gelen bu kadar.

GM charınız varmış gibi kasıyodunuz süper bişiydi herkes 1 ayda 140 lv char kastı. youtubeda da bu bot ile ilgili videolar var.

Birde alz seller firmalarının kullandığı bot var. 140$a satılıyor. usb bellek şeklinde bişi.

Bunlar bilmeniz gereken önemli botlardı bunlar haricinde 40-50 tane daha bot çıktı.

Şuandada gündemde olan bir bot var botsmall gibi bir firmanın kendi çıkarları için yaydığı bot.
    Bu botu botsmal yapmadı kendi sitesindede Bot369'ın yaptığını yazmış ama oda yapmadı kimin yaptığınıda söleyemem reklam olur.
    Adam sandığımız, sevdiğimiz forum donanımhaberde bu botların reklamlarını yapıyor. Bence GameMastersın bu forumada dava açması gerek.

Nese yoruldum yeter bu kadar açıklama. Millete cabalda bot yok yalanını yaymaktan vazgeçin die yazdım bunları.
    Benim oyunu bırakmamın en büyük nedenlerinden biri yabancıların bu botlar sayesinde 150lvl char kasıp düşürdükleri itemlerle zengin olmasını kaldıramamam.
    AMa başka bi oyun bulamadım oynayacak bu yüzden arada bi grip fa kasıyorum 27lvlim

birşey daha aklıma geldi. bu botların hepsini denememe rağmen hiçbir acc'm banlanmadı. bikaç forumdada başlık açmışlar bunları kullanıp banlanan oldumu die kimse banlandım dememiş. Zaten bot kullanmanın cezası 10 gün ban.

• ben 2-3 ay önce bi mesaj atmıştım daha cabal bölümü açılmamaıştı sadece büyük cabal online topic i vardı.. mesajı bulmadım ama söylediğim şey şuydu..

bi ara war kanalına girdim ds de dummy lerin orda bi kalabalık gördüm baktım adamın biri milleti yatırıyo item desen osm set var ama adam önüne geleni kesiyo aynı zamanda wizarddı bu..adamda öyle defans olmalıydıki ozamanlar dual trans 110 civarı lvl olan wizardım adama 20 çaktı gm skili ile(ozaman comp skilleri gelmemişti)..mithrilli warriorları bile indirdi...ve adam 3 skille yatırdı beni de...başka bi günde BI da yine genelde pvp yapılan yer vardır dummylerin yanı orada bi fb nin tek seferde 600 küsür continious damage ini gördüm...

bunlara bizzat ben tanık oldum ve GM olduğuna inanmak istedim..ozamanlar her ne kadar gm ler playerlara saldırmıyo deselerde saldıran oluyodu...

artık cabal da oynamıyorum online oyunların hepsinde hack var ne kadar güvenli olursa olsun adamlar bi yolunu bulup bot yapabiliyo...yine en iyi oyunlar botu illegal kabul etmiş oyunlardır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuems -- 6 Mayıs 2008; 19:02:59 >

• hatırlıyorum anlattığın olayı. öyle bi hack çıkmadı şimdiye kadar. büyük bi ihtimal gm'in teki eğlence için char açıp statlarını 5bin falan yapmıştır.

Dediğin doğru bi yolunu bulup bot yapılır sorun bu diil sorun buna karşı önlem alınmaması. ve bot kullananların sadece 10 gün banlanması.

bide bot yok diip durmalarına sinir oluyorum. ben bot var die konu açtıkçada silip beni banlamaları ayrı bi şe....lik.
  • sana tamamen katılıyorum..benmde anlamadığım nokta bu neden bot var diyeni banlıyolar veya konusunu siliyolar ayrıca bunu neden örtbas etmeye çalışıyolar acaba diye başlayan bisürü soru oluşuveriyor kafamda..oyuna gereken darbeyi en iyi kullanıcı yapar diye düşünüyorum...bunun içinde kullanıcıyı bilgilendirmek gerekir...
  • internette gezinirken [tamamen şans eseri] o usb şekline bot un sitesine denk geldim. Her ne kadar illegal olsa bile, öyle korkunç birşey ki adamların yaptıkları, hayran kaldım. Çok çalışmışlar gerçekten. Oyunda illegal 1 alz im olmadı, dual trans ımı elimle kasarak, presiz beadsiz oldum, ep2 den önce hemde, ep2 ile beraber 2-3 rank atlamadım. Ha imkanım olsa yapmazmıydım? Tam bir cevap veremem açıkcası. Ancak bu usb şeklindeki olay, gerçekten ama gerçekten feci bir yazılım desteği gerektiriyor. Siz, gidip bir usb belleğin içine program yazacaksınız, bu programın

-İstenilen noktaya anında teleport ve moblara istenilen skillerle saldırı
    -İstenilen zamanda pot basımı
    -Belirli bir saatte kapanabilme özelliği
    -Pot bitince towna geri dönme
    -Otomatik mob seçme
    -Başkasının daldığı moblara dalmama
    -Siz pc başında değilken bile combo yapabilme
    -Her accaunt için farklı bir profil oluşturup kaydedebilme
    -Kayıtlı metinleri belirli aralıklarla otomatik yazabilme

gibi özellikleri olacak, sonra bunları game guard a yakalanmadan paşalar gibi çalıştıracak, hatta işi ticarete dökeceksiniz, koskoca ESTsoft eli kolu bağlı izleyecek. Helal olsun diyorum, sapka çıkarmak lazım. Azimle şeeden taşı deler.

Not: Bahsi geçen usb nin sitesini, satıp satmadığım bilgisini, "aga sende varmı" sorusunun cevabını vs. öğrenmek için, pm butonunu kesinlikle kullanmayınız, zira cevap alamayacaksınız. Olayın reklamını değil, oluşturmak için sarfedilen emeği övdüm ben.

• 2nizde benim kafadasınız :) diğer forumlarda pek sevmediler beni. Evet özelliklerine bende hayran kalmıştım sonra daha iileri çıktı. benim kızdığım nokta ise bot yapımcıları çalışıyor, estsoft yatıyor.

ve tekrar sölüyorum karakterimi 3kez pre alarak gece gündüz kastım.

ayrıca banada bot için pm atmayn :S
  • bide şu olay var. kolay skill kasma yöntemi gibi başlıklar açıyolar. birbirinden değişik üçkağıtlar arıyolar skill kasmak için. sonrada botlara laf sölüyolar anlamadım gitti :S:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

+auto hp/mp
    +speedhack
    +cooltime hack
    +range hack
    +duvarın arkasındaki moblara vurma
    +sp hack
    +combo hack (1000 combo yapılıyodu )
    ve daha bir sürü şey aklıma gelen bu kadar

Oha Yuh.. Sp Hack Bile Var.. Yapan Adami Önce Tebrik Edip Sonra Kötülemek Lazim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağrı

Oyunda illegal 1 alz im olmadı, dual trans ımı elimle kasarak, presiz beadsiz oldum, ep2 den önce hemde, ep2 ile beraber 2-3 rank atlamadım.

ben gece sabahlara kadar ep2 den önce dual trans oldum iki pc kullandım ben oynarken yanda laptoplada ticeret yaptım kısa sürede dual trans oldum zangindimde ama bütün bu emekleri vermeme rağmen adam 1 haftada benle aynı konuma gelebiliyo bot v.b gibi hilelerle...pre,bb vs kullanmadım..neyse zaten cabalda oynamıyorum daha hatta kurtulabilirsem online oyun hastalığındanda kurtulmaya çalışıcam düşünüyorumda o zamanlar benim için, sadece o zamanlar iiçin bi eğlence olarak kaldı şu anda hiçbi kârım olmadı buna gerçekten çok üzüldüm açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuems -- 7 Mayıs 2008; 20:35:53 >
  • hepiniz haklısınz bende bot denedim ama oyundan ayrılabilmenin tek yoluydu çok bağımlıydım neyse kullandım mı kullandım bu adamlara şapka çıkarmak lazm sen gameguard a yakalanma bide herşey i yap dedikleriniz %115 doğru oyunlar mahvoluyor böyle adam gibi oyun yok her oyunda bi bot bi pisliq var
  • bence sorun insanları pc başına bağlamak zorunda bırakan oyun sistemleri. yetenekli olan diil en çok kasan en çok oynayan en iyi oluyor. bu yüzdende oyuncular bota yöneliyorlar. benim yönelme sebebimde bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.