i$in ilginc kısmı, zamanlamaları ayni. sanki her makina ba$inda 1 adam var ve ağiz birliği yapiyorlar gibi..
Örnek Dialog:
- Bütün botçular hazir mi? - Haziriz Younglee baba. - 3 diyince Auto Training diyoruz OK mi gençlik? - Tamam Younglee baba. - Üçççççç, hadi gazamız mübarek ola. - ALALLALALLALALALA.
bunlar para kasan botlar mp harcamazlar (bnim dusuncem tabiki)
benden de greece te bot kuyrugu;(nicklere dikkat)
nası yapılıyo biri bana anlatabilirmi bu bot olayını
Yane
quote:
Orjinalden alıntı: __Sh@DoW__
quote:
Orjinalden alıntı: bursali000
Onu bende bi kaç kez görmüştüm, potcuyla takıcının arasında, rahat 11-12 kişi wardı.ama botmu maytabmı bılemıorum.büyük ihtimal bot gibi geliyor
bole mukemmel bi şekilde sıralanmışlar maytapsa artık
gerçektende salakca nickler
bana anlatacak yokmu ya bende yapmak istiyom
bencede bot onlar cunku cok hızzalı bı sekılde duruolar bole durmak zor:D
ya biri alahının aşkına bana bi anlatsın şu bot olayını ya
koxp un çinli ikizi (coğrafi konum olaraktan )
komik miş
ama nası hepsi aynı anda o hizaya gelmiş yaa
bende bunu anlamaya çali$iyorum ya, sanki hepsi ayni and start'a basmi$ gibiler.
beyler cavga etmeyinnn onlar bence oyunun tamamen haksızlıgı
halla halla baksanıza ısmlerine sizce bi kuşku uyandırmıyormu sızde ????
quote:
Orjinalden alıntı: MaNyAnQ
beyler cavga etmeyinnn onlar bence oyunun tamamen haksızlıgı
haksızlık derkene neyi kasdettin?
Her oyunun mutlak 1 hilesi vardir, kizmak yadirgamak bo$una bence.
oyun bu hale geldiyse oynamayın daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: sdsng
/>
hehe
Niye bu oyunda böle oldu yaaa.... Bu oyundada eskiden şöyleydi böyleydi demek istemiyorum neyse o şekilde kalmasını istiyorum. Git gide çökmeye başlıyo oyun. Size göre nasıldır bilemem ama bana göre hiç hoş şeyler yok o ss lerde sadece yazık diyorum. Sabahladığım o günlere.... harcadığım emeklere...
Biride onlar bot degil suclamayin diyor bunu diyenin oyunla yakından uzaktan bir alakasi yoktur.
bence resimdekiler degisik bi bot kullanıyorlar.normalde kasan botlardan cok cok farklı...Bunlar oyunda para satanların botları gibime geliyor.çünkü bunlar surekli onlinelar ve nerdeyse hiç lvl atlamadan para kasıyorlar.dw dısında hyeoncheonların orda bunlardan bir suru gorebilirsiniz.bu event ta da cıkardım scrooları bastım yaratıkları alayını kestim bu botların.dwn sehrinin onune gidene kadar 20 kişi yatırdım