Şimdi Ara

Bot Lane illa ADC-SUP mu olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela Adc ve Rengar vb. herolar ile oynanamazmı ?

• Oynanmaz. (lane swap haiç)
  • ap xerath ap gp gelmisti botlane e kaybetmistik oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pantheon Taric gelmişti yenmiştik oyunu.
  • Pantheon jayce gelmisti , panth zaten w yu tutturdugunda garanti kill veriyoduk

• bot lane e adc sup gitmesi dragonun aşağıda olması ve lane kazanan takımın dragonu garantiye almaya çabalamasıdır ancak bazen lane swap yapılabilir solonuz hard counter yemiştir karşı takımın solo oyuncusu kasmasın diye bot ikilisi yukarı solo oyuncusu aşağı gidebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abman -- 9 Ağustos 2013; 19:52:07 >
  • Bir kere rengar-garen gelmişti karşıma.Taşımıştım o maçı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kennen+kayle gitmiştik custom game'de yenmiştik
  • Bazen rengarla bota gidiyorum çalıda duruyorum karşı adc yaklaşamıyor minionlara, aşırı zevkli. Arada 5-6 kez ölüyor tabi vahşetten vahşete

• solo bot duo top olabiliyor
  • bizim takımda ranked janna-gp gitmişti. gp crit kastı oyunu taşıdı ama dakika 10'da karşıdaki adc'den kat kat fazla farmı vardı.
  • APC-Sup olabilir.
  • Koreliler mid adc-sup oynuyor.Botta mid şamplar oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 9 Ağustos 2013; 20:05:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf

solo bot duo top olabiliyor

Aynen 1 kere denemiştim çok da güzel olmuştu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbuck's

quote:

arkadaşlarla premade girdiğimde bizim bot lane eziliyordu adamlar 10. dkda 2 kule almıştı falan sonra ben bota geçtim onlar topa geçti maçı çevirdik çok zevkliydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Starbuck's

quote:

arkadaşlarla premade girdiğimde bizim bot lane eziliyordu adamlar 10. dkda 2 kule almıştı falan sonra ben bota geçtim onlar topa geçti maçı çevirdik çok zevkliydi

Zaten pro adam heryerde oynar oyununu :D

• destek karakteri olmak zorunda farm alamayacağı için az itemle takımına yardımcı olması heal verebilir çok iyi ccleri vardır kalkan falan. Kalan taşıyıcı rolüne ranged şampiyonlar seçiliyor rahat farm açısından gp tryn yi gibi şampiyonlarda gidebilir ama çok harasslanır çok farm kaçırır karşısına lulu sona gibi çok fazla dürtebilen şampiyonlar gelirse hayattan soğur. O yüzden en güvenli seçim 1 destek 1 adc yan yana oynaması. Takım arkadaşları koridorları değiştirebilir bu onların counter yeme durumuna falan bağlı adc ile sup illa bota gidecek diye zorunluluk yok

• Early game hasarlari yuksek herolarla sup oynanabilir ama uzadikca oyun sıkıntı oluyor. Mesela pant leesin koridor kazandirir ama sonrasi icin faydalari olmaz.

• Teşekkürler bilgileriniz için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıcık adam

Pantheon jayce gelmisti , panth zaten w yu tutturdugunda garanti kill veriyoduk

jayce aslında bir nevi carry gibi op gibi bir hero solo da desen en sevdiğim solo heroları oynatmıyor singed alıyorum bir şey yapamıyorum zaten counter falan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.