Şimdi Ara

Bot Kullanan bir oyuncu nasıl banlatılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bot olduklarına eminmisin belki arklardır wowda bot olcanı sanmıom
  • malesef var.

1- Çok hızlı bir şekilde Target degiştiyorsa

2- Karşı tarafta ise yanına geldiginde vurunca karşılık vermeyip devam ediyorsa

3-Gene karşı tarfta ise öldürünce sürekli aynı yerde doğup hiçbir şey olmamıs gibi devam ediyorsa

4-Sürekli aynı haraketleri yapıyorsa

5- Bişey yazdığında cevap vermiyorsa

6- Saatlece aynı mobları kesiyorsa

Bottur.GM'e ticket açabilirsiniz.Sonrasında bot kullanan sınırsız
  • Ben song_31'in bahsettigi şekilde botla hiç karşılaşmadım.. O tip botları sadece KO oynadıgım zamanlarda görmüştüm. ve görür görmezde oynamayı bıraktım..
    WOWda hep speed, anti gravity hack kullananlara rastladım ve görür görmez report ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Ben song_31'in bahsettigi şekilde botla hiç karşılaşmadım.. O tip botları sadece KO oynadıgım zamanlarda görmüştüm. ve görür görmezde oynamayı bıraktım..
    WOWda hep speed, anti gravity hack kullananlara rastladım ve görür görmez report ettim.

Neyseki blizzard bu bot konusunda iyi çalışıyor.Bot kullanan kişiler genelde en fazla 3 gün içinde ban yiyorlar..
  • quote:

Ben song_31'in bahsettigi şekilde botla hiç karşılaşmadım.. O tip botları sadece KO oynadıgım zamanlarda görmüştüm. ve görür görmezde oynamayı bıraktım..

Ben bu tarz botlarla vanilla zamanı 2-3 kere karşılaşmıştım. Ticket açıp report ediyordum hemen. İcabına bakıyorlardı. Sonrasında hiç görmedim.

Eğer karşılaşırsanız, ticket açın ya da report edin, onun dışında yapabileceğimiz bişi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

Neyseki blizzard bu bot konusunda iyi çalışıyor.Bot kullanan kişiler genelde en fazla 3 gün içinde ban yiyorlar..

Aynen öyle benim bi arkadaş speed hack açtı kimsenin olmadığı ıssız dağın başında 2gün sonra banned report edilmedi diye biliyorum

Ayrıca başka bir olay daha var, aynı karakterle 1den fazla girme.. Herif aynı karakteri 5 kere açmış aynı hareket ediolar aynı büyüleri kullanıolar.. 5 tane Flame Shock aynı anda

•  Bot Kullanan bir oyuncu nasıl banlatılır?

Daha net görmek isteyenler için :https://store.donanimhaber.com/42/fc/7b/42fc7b1c826a079bedb9c82e8d7a8d21.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar361 -- 3 Eylül 2010; 12:01:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar361

Bot Kullanan bir oyuncu nasıl banlatılır?

Daha net görmek isteyenler için :https://store.donanimhaber.com/42/fc/7b/42fc7b1c826a079bedb9c82e8d7a8d21.jpg

Aynı karakter değil ki onlar, isimlere dikkatli bakarsan anlarsın. multibox yapıyor. adamın 5 tane hesabı var bide program alıyor ona 5 tane hesabı aynı anda kontrol ediyor. illegal bişey değil o

• quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar361

Bot Kullanan bir oyuncu nasıl banlatılır?

Aynı karakter değil ki onlar, isimlere dikkatli bakarsan anlarsın. multibox yapıyor. adamın 5 tane hesabı var bide program alıyor ona 5 tane hesabı aynı anda kontrol ediyor. illegal bişey değil o

Lililii is back

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.