Dostlar selamlar şimdi ben bot tasarımı yapıyorum müşterilerime botların amacı x bir yerden yazıyı kopyalayıp başka bir yere yönlendiriyor. şimdi sorun şu: bu işi yaptığım platformda bu bottan herkesde var ama benden iyi yapabilen yok 2 müşterim var bunların ikisinde de aynı kodlamayı kullanıyorum fakat bunlar birbirine düşman ve birisi fazla para ödüyor birisi az çok fazla ödeyen "benım botum daha hızlı olsun diyor" bazen az ödeyenin botu onu geçiyor az ödeyenin kodlamasına timeout uygulamama rağmen çalıştığım platformun APIleri bunu algılayamıyor ve bazen hala fazla para ödeyen müşterimden hızlı oluyor buda fazla para ödeyen müşterim ile benim aramda güven problemi yaratıyor. ben bu az para veren firmanın cok para veren firmanın arkasında kalmasını istiyorum chatgpt ve bir çok yapayzekadan bilgi aldım ama çok karışık sistemler sundular ne yapabılırım ücreti mukabilinde yardımcı olacak arkadaslar varsa çok minnettar olurum yanı fazla para odeyenin arkasında kalacak ama diğer firmalardan geri de de olmayacak olsun istiyorum teşekkürler |
Bildirim